Влез

View Full Version : Едно питане:)

unbelievable666
05-14-2011, 16:47
Здравейте,
какво мислите за следната ситуация: ако едно момче например пише на момиче във фейсбук, след като са станали приятели във фб и са познати от преди още; момчето е по-голямо от момичето, виждали са се, знаят се, но не са си говорили. Какво бихте направили в тази ситуация, и дали изобщо е удачно да се действа по фб с цел създаване на контакт с нея, или е по-добър живият контакт, общи познати? Момичето сега завършва у-ще, а момчето учи в Сф и просто не се засичат в родния си град. Разликата е 3 години между тях.

Благодаря за помощта, приятели!

bloodyF
05-14-2011, 17:45
хипотетичната ти ситуация смятам, че не е толкова хипотетична, но whatever..

мисля, че имат шанс (разбира се не знаем какво си пишат и дали имат по-голям интерес един към друг) стига да излязат двамата само навън (не по фейса, скайпа, туитъра или нещо такова)

та да, излезте и се опознайте
по интернет не е същото (личен опит ;))

IseeDEADbodies
05-14-2011, 17:54

Да, да, да... и аз това се замислих :lol:

Не мога да ги разбера защо просто не си кажат "аз еди к'во си" ми тръгват с тия хипотетични ситуации.. ама не знам xD

по темата - разбира се, че живия контакт ;) Ама щом не се засичате, хммм :-o Не знам. С желание всичко става ;)

unbelievable666
05-14-2011, 18:01
Е да, за мен става въпрос, въпроса е дали е удобно да я викам по фб да се видим.:)

AnonimnaCH
05-14-2011, 18:04
Е да, за мен става въпрос, въпроса е дали е удобно да я викам по фб да се видим.:)

Е много ясно... :DD Ти си изгубен щом питаш такива работи ... не й отделяй толко размисли на тая мацка : ]

autumn666
05-14-2011, 18:05
[quote=bloodyF]хипотетичната ти ситуация смятам, че не е толкова хипотетична, но whatever..

:D

Иначе мисля, че няма лошо в това първоначално да си пишат (пишете) само по Фейсбук. Важното е обаче да излезете НАВЪНКА и да се опознаете и да си говорите НА ЖИВО 8-) , щото да става всичко в Интернет е меко казано тъпо, а е и доста по-различно. :?

Angeleyes
05-14-2011, 18:23
Пробвай Face to Face по-добре е според мене от колкото чат по Facebook.... :)

ZooB
05-14-2011, 18:29

:D

по добре излезте . интернет не може да замени реалното общуване

britzy
05-14-2011, 18:39
Охо,на моменти мислех,че чета моя история :lol: Е,ти какво очакваш като сте от различни градове-дори да се видите наживо и етц. после когато искаш да я прегърнеш или нещо от сорта? Не знам,на мен ми е изключително трудно такава връзка,но пък пожелавам ви на вас успех и в скоро време да има развитие :)