View Full Version : Наще са скарани :((
Наще са скарани вече една седмица и не издържам да ги гледам така...
Кажете какво да направя, накрая ще ги заключа в една стая докато не се оправят...
Ти нищо не можеш да промениш,за съжаление.
Просто чакай.
vilityyy979
05-15-2011, 09:16
Нашите също се карат , но не издържат повече от ден ! Ще се сдобрят , имай търпение ;)
marin4itu
05-15-2011, 10:09
Разбирам те напълно какво ти е.. И наще бяха преди време така и аз им бях отдушника.. Аз се чувствах като възрастната, да не говорим, че и по-малък брат имам и него трябваше да успокоявам.. Но да ти кажа наще излязоха, поговориха и се оправиха.. Но за мене никога няма да е същото.. Ако имаш по-конкретни въпроси, ако искаш ми пиши на лично..
ем при мен нее баш така, не си изкарват гнева си на мен ами точно обратното състезават се кой повече ще направи за мен...и кой се грижи по-добре.Проблема е ,че и двамата са твърдоглави... и се сърдят взаймно и изобщо не се поглеждат...
ПРИМЕР: Снощи баща ми се връща от работа и ми носи пица да вечерям ,а малко след него майка ми ми е купила сладолед...
marin4itu
05-15-2011, 11:20
Не си изкарваха гнева на мен, ами и двамата ми споделят. Баща ми казва майка ми кво що, а майка ми казва баща кво що и само им разправях да седнат и да си говорят двамата, а не на мене. При тебе поне са в една къща, а при мен баща ми се беше изнесъл за една седмица.. Ама се оправиха.. И ваще ще се оправят, просто трябва да спрат да се инатят..
Заключих ги в кухнята докато и 2мата бяха там и след 1 час казаха,че са се сдобрили :Д :-) :-) 8-) :P :grin: :grin:
againstyou
05-15-2011, 18:25
Нашите също се карат , но не издържат повече от ден ! Ще се сдобрят , имай търпение ;)
didenceeto
05-15-2011, 18:58
...............
и мама и тати се карат но само за момента..после не се сърдят...говорят си съвсем нормално .Понякога след като са се карали чак си се прегръщат :lol: :)
Grommash
05-16-2011, 18:40
Дано да не е нищо сериозно. :(
sToyAncHo
05-16-2011, 18:48
Наще са скарани вече една седмица...
Де тоя късмет ... :?
miminka992
05-17-2011, 12:55
Ами за съжаление нищо не можеш да направиш :( Рано или късно сами ще се сдобрят.... търпение :) :-o
BrokenInnocence
05-17-2011, 17:47
Защо ти е да им се бъркаш... скарали са се, големи хора са, ще се оправят... едва ли им трябва някаква тинейджърка да им оправя проблемите, пък било то и дъщеря им.