Влез

View Full Version : Какво ви дразни най-много във външния вид на жената ?

Страници : 1 [2]

doni100
08-27-2011, 17:49
мразя да виждам косми под брадичка
изгризани нокти
мазна коса и кожа
червило телесен цвят
прекаляване с грима-да се направиш като клоун
да сложиш розово червило и сини сенки
криви заби
не огладени дрехи
не сресана коса
и много други

andjiandjiandji
08-27-2011, 18:43
Само 2 неща гледам външно в една жена, когато се запознавам с нея:

-Добрата лична хигиена. Това се вижда от няколко погледа само. Дори да е мазна в момента косата, то си личи, когато по принцип е поддържана. На всеки се случват екстремни ситуации, в които не може да бъдеш изряден на 100%. Вода и ток спират често.
За другите части от тялото важи същото, което казах и за косата - поддържа ли се по принцип - личи си.
За окосмяването също е така. Едно е да видиш мацка с 2 см. косъмчета и съвсем друго с току-що наболи няколко.

-Грижа и пазене на собствените си вещи. В това включвам всичко от дрехите до джунджуриите в чантата. Ако една жена/момиче е подредено и чисто навън, с чисти, изгладени и подбрани дрехи, аксесоари и прочие, то се предполага, че е същата и в дома си. Много по-добро впечатление ще остави в мен една мацка, която се поддържа редовно, без грим и просто е сложила една чиста рокля и едни сандалки и толкоз. Без излишни накачалки, безброй пръстени и гривни, биещи се една друга коя е най-цветна и ярка, с много грим, който дори е сложен неправилно(Не говоря за момичетата между 12 и 16 години. Те все още експериментират и не знаят кое е правилно и кое не. Някакси им е простено, докато се научат).

Нищо сложно няма в това човек да поддържа тялото си и да се грижи за него. И не е до финанси. Винаги има от какво да спести човек, за да даде за нещо друго. Две дрешки да са, ама изпрани. Един чифт обувки да са, но да полага грижи за тях, да ги чисти и пази.
най -хубавия отговор =D>

eli98
09-13-2011, 18:02
1.Пожълтели зъби и лош дъх :?
2.Неправилно съчетание на дрехи
3.Да мирише на пот :shock: :x
4.Космати крака :?
5.Неподдържани вежди
6.Мразя също и мнооооого тънките вежди
7.Тъмни кръгове под очите :x
8.Момичета 5 клас със 7 см токчета :shock: :shock:
9.Прекалено много грим :?

mkio
09-13-2011, 18:29
Едва ли всички сме перфектни, никога не се тупираме и не ни се случва да ходим с мазна коса, вързана от бързане на рошава опашка или олющен лак. Такива нещо мен не ме дразнят. Едниственото, което ще ме отврати тотално от едно момиче, са лоша миризма, дълги косми, стърчащи изпод дрехите или направо показани на всеослушание 8-) и каруцарски речник, съчетан с алкохолни наклонности. Няма нещо по-грозно от пияно момиче!

vampire_girl_
09-13-2011, 18:38
^абее,то няма,ама на всеки се случва :-D

неприятни са ми неподдържани момичета,видимо занимарени и безвкусно съчетани дрехи,но честно казано, много повече се дразня на момиченца,които явно си нямат друга работа или се мислят за перфектни /а ако се погледнат в огледалото ще се разплачат/,пък седнали да правят някакви смееешно дълги списъци..то,именно защото никой не гледа себе си се получават такива "модни" недоразумения...

sapphire5
09-13-2011, 18:45
Обрасли вежди , Обелен лак, Мазна коса....

ni
09-17-2011, 17:34
Дразнят ме онези прически в стил поп фолк като каски. И също така, няма да се повтарям с повечето мнения до тук, искам да добавя само, че ме дразни комбинацията цвета на обувките ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е еднакъв с цвета на чантата.

xxKiFlAxx
09-18-2011, 00:31
-Дразнят ме всички който описват други с списък недостатъци без да ги познават!

Сигурно писалите не се изпотявате ,нямате лош дъх не се напвате с алкохол никога и винаги съчетавате правилно дрехите? :razz: мнннн сте зле :razz: :razz:

тва за мен не са недостаъци.. но каквото изброих 90% от всички го имате ! :D :?

wenii
09-18-2011, 07:20
1.Не мисля,че е правилно да се каже "жълти зъби" по-скоро неизмити,тъй като просто на някой хора е-майла им е такъв. Не са с перфектно бели зъби повечето тука май сте холивудски звезди със блестяща усмивка.
2.Тенискси с картиники!Омг забавни са понякога примерно знаете в кенвело често има със семейство Симпсън и т.н
3.Парфюма-Как разбирате ,че е евтин само от това как мирише ...Примерно и аз имам един парфюм за 70лв , но са ми казвали че е тежък и да не ходя с него дори смея да твърдя,че повечето парфюми по-точно скъпите са тежки.И някой беше казал,че Би ю били евтини (15 лв) е ти кво искаш секи ден с BVLGARI ли ?
Иначе и аз мразя нечистоплътните и т.н , ама тука мн критерий много чудесий.

tItEufFf
09-18-2011, 08:13
- Обелен лак
- Прекалено дълги нокти, особено ако са заострени
- Прекалено много животински мотиви
- Мустак
- Гадни вежди (обрасли или прекалено тънки)
- Неподържана коса, мазна, без блясък
- Щръкнали уши (знам, че не са виновни, но ..)
- Груба кожа на ръцете

zoreto
09-18-2011, 08:17
лоша хигиена и к*рвенско държание

zlatit0o
09-18-2011, 08:17
- Обелен лак
- Прекалено дълги нокти, особено ако са заострени
- Прекалено много животински мотиви
- Мустак
- Гадни вежди (обрасли или прекалено тънки)
- Неподържана коса, мазна, без блясък
- Щръкнали уши (знам, че не са виновни, но ..)
- Груба кожа на ръцете
Определено! Толкова е гнусно...

antonia93
09-29-2011, 18:57
-Неподържане като цяло на външния вид и липса на хигиена,защото за тези неща не е нужно да имаш много пари,за да се изкъпеш или да си купиш нормални дрешки.Не ти трябват скъпи парцалки,важно е да имаш стил и класа.
2-съчетаване на дрехите с обувките и чантата
3-косми на ръцете
4-неподържани вежди
5-мустак
6-по 2,3 дена да не се преоблича :?
Много неща ме дразнят,но всичко това може да не ми направи впечатление,ако момичето е някое добро и мило,а не някоя надута випаджиийка....

galet0
09-29-2011, 19:59
Айде сега перфектните госпожици,които са написали по 10 реда с неща,които ги дразнят,да пуснат по една снимка да видим колко са перфектни и дали само не избиват комплекси всъщност ;/

Иначе,както съм казвала в тази тема вече,мен ме дразни само лошата хигиена.
Другите неща са въпрос на вкус и стил.

xILoveMyselfx
09-29-2011, 20:13
21 век сме, всичко е открито, всички гледат външния вид и има още хора, които са небрежни към външността си.. Винаги ме е дразнело деца с токчета, грим, облечени с къса поличка. :shock: Прекалено тънки вежди или по-лошо - които не са оформени!Космати крака или подмишници.. Да, нормално е, но толкова ли е трудно да идеш на гола маска или да си купиш епилатор?Наистина много зле изглежда отстрани..Най-забавното е да видиш жена на над 40 години облечена с рокля в дискотека с двама по-млади мъже. :-o / знам го от личен опит ... /

galet0
09-29-2011, 20:18
Прекалено тънки вежди или по-лошо - които не са оформени!

Леле,какъв ужас!
Вежди,които не са оформени!
Малеле,толкова е грозноо!!Ще умрем

Пффффф :D
Кога ще разберете,че има хора,които просто се харесват с по-дебели вежди?

Имате някво ограничено мислене,всеки си има вкус.

Rebirthing
09-29-2011, 20:21

Леле,какъв ужас!

Ти правиш ли разлика между оформени вежди и дебели такива ?!

xILoveMyselfx
09-29-2011, 20:22

Леле,какъв ужас!

Не съм казвала нищо подобно! Имам приятелка, която е 8-ми клас, а не си ги е оформяла..Демек знаеш ли колко косми има около очите, даже посредата започва да расте трета.

galet0
09-29-2011, 20:25

Леле,какъв ужас!

Не съм казвала нищо подобно! Имам приятелка, която е 8-ми клас, а не си ги е оформяла..Демек знаеш ли колко косми има около очите, даже посредата започва да расте трета.

еми и аз имам такива приятелки,ама щом се харесват така...

по-добре ли е момиче в 8ми клас със супер тънки вежди?

Rebirthing
09-29-2011, 20:34
Какво им струва да си почистят малко веждите ? Оформените вежди отварят погледа, но щом предпочитат да си отглеждат буйна растителност над очите, окей...

xILoveMyselfx
09-29-2011, 20:35

Леле,какъв ужас!

еми и аз имам такива приятелки,ама щом се харесват така...

по-добре ли е момиче в 8ми клас със супер тънки вежди?

Не, но просто стои зле. Гледаш хубави очи, а някакви вежди като на маймуна. ;хх
http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/04/03/e2eabe29f0.jpg
Даже момчето си е добре !

xILoveMyselfx
09-29-2011, 20:36
Какво им струва да си почистят малко веждите ? Оформените вежди отварят погледа, но щом предпочитат да си отглеждат буйна растителност над очите, окей...

Точно това искам да кажа. Те си знаят щом искат да са дебели, просто да си махнат излишните косъмчета ..

galet0
09-29-2011, 20:36
Не,че не съм съгласна с вас,напротив :D

ама просто е въпрос на вкус => не ме интересува кой как се облича ;;д

Wax
09-29-2011, 21:07
Мустака и кубинките

xxKiFlAxx
09-30-2011, 10:16
-дразнят ме тея които намират недостатъци на другите без да знаят техните :D всички в темата!

Shantia
09-30-2011, 11:12
-дразнят ме тея които намират недостатъци на другите без да знаят техните :D всички в темата!

За първи път съм съгласна с теб. Между другото и аз се чудех да го кажа, но си викам сега да си търся зорлен хейтъри не стаа... Както и да е, права си, тука само обсъждат, ама не виждат себе си...

IlovEmyPuffYToY
10-03-2011, 22:20
5.Неподдържани вежди
9.Прекалено много грим :? Еми аз сега като имам понякага тъмни кръгове кво прайм :? То това не е винаги от на някой прищявка, а от здравословно състояние замисляла ли си се? :) Иначе все не ми стига времето да си купя коректор, а един път си бях взела фдт ама не върши работа..

Rebirthing
10-04-2011, 06:33
5.Неподдържани вежди
9.Прекалено много грим :? Еми аз сега като имам понякага тъмни кръгове кво прайм :? То това не е винаги от на някой прищявка, а от здравословно състояние замисляла ли си се? :) Иначе все не ми стига времето да си купя коректор, а един път си бях взела фдт ама не върши работа..

Мацка, не се засягай :D . То хората се засягаме точно от нещата които се отнасят до нас. И аз имам тъмни кръгове, но слава богу не са чак толкова тъмни. То е ясно, тъмните кръгове особено много тъмните такива са си грозни, но пък не е нещо което да е чак толкова фрапиращо. Повечето хора поне веднъж в живота си са "страдали" от това.

AnJiiTy
10-04-2011, 14:09
Дънки тип "шалвари", мръсни кецове или маратонки, мазна нересана "пърхотясала" коса, размазана очна линия и спирала, мръсни нокти, ... страшна гледка :shock:

an0niimka
10-04-2011, 14:16
-Пожълтели зъби и лош дъх
-Неправилно съчетание на дрехи
-Космати крака
-Неподдържани вежди
-Прекалено много грим

Emma123
10-04-2011, 15:24

За първи път съм съгласна с теб. Между другото и аз се чудех да го кажа, но си викам сега да си търся зорлен хейтъри не стаа... Както и да е, права си, тука само обсъждат, ама не виждат себе си...

blondeVIP
10-04-2011, 16:37
...Космати крака или подмишници.. Да, нормално е, но толкова ли е трудно да идеш на гола маска или да си купиш епилатор?..../
Майка му стара, ок, и на мен не ми е приятно да виждам такива неща, но изказването ти беше АДСКИ глупаво... толкова ли е трудно да си купиш епилатор.. ами един епилатор е 40-50 лв, минимум. Имам съученичка, която не може да събере за учебници, но трябва да си купи епилатор, защото на някой не му е приятно да осъзнае, че понякога хората нямат време или възможност.... ](*,) ](*,)

По темата...не харесвам прекаленото напластяване на грим, тоест един вид нечистоплътност :) , както и по необяснима причина се вцепенявам от облека тип - лилав панталон, лилав потник, лилава чанта, лилави обувки, обици, гердан ecc... всичко едноцветно ;д

IlovEmyPuffYToY
10-04-2011, 16:45
5.Неподдържани вежди

Мацка, не се засягай :D . То хората се засягаме точно от нещата които се отнасят до нас. И аз имам тъмни кръгове, но слава богу не са чак толкова тъмни. То е ясно, тъмните кръгове особено много тъмните такива са си грозни, но пък не е нещо което да е чак толкова фрапиращо. Повечето хора поне веднъж в живота си са "страдали" от това. Аз не казвам, че страдам от самите кръгове, казвам че страдам от друго коетоо ги причинява...А и заради бледата ми кожа си личат още повече...Кво да прайм - сутрин риличам на караконджул :D (Абе май трябва овечко да си поспивам, че комбинацията тъмни кръгове и торбички под очите е може би най-приятната гледка, която сте си представяли) :D Иначе всичко друго което елито е написала си ми е наред (освен че съм носила токчета още от 4-ти клас, ама беше за малко :oops: )

wecancollide
10-04-2011, 17:08
Не харесвам кифли като цяло, но най-много ме дразнят тези с квадратен обим и прав, дебел бретон. Също ме дразнят такива в стил "Илиянци fashion", които са облечени изцяло в един цвят или изцяло в дънкови неща. :neutral:

Rebirthing
10-04-2011, 19:13
...Космати крака или подмишници.. Да, нормално е, но толкова ли е трудно да идеш на гола маска или да си купиш епилатор?..../
Майка му стара, ок, и на мен не ми е приятно да виждам такива неща, но изказването ти беше АДСКИ глупаво... толкова ли е трудно да си купиш епилатор.. ами един епилатор е 40-50 лв, минимум. Имам съученичка, която не може да събере за учебници, но трябва да си купи епилатор, защото на някой не му е приятно да осъзнае, че понякога хората нямат време или възможност.... ](*,) ](*,)

Ей, пък може една самобръсначка да си вземе...

blondeVIP
10-04-2011, 19:35
^^ Ооо да, това си е вече нормално решение, но ме издразни начина, по който го каза, все едно всеки е задължен или да ходи на кола маска, или да си купи епилатор.. :)

Andrez
10-04-2011, 19:35
Прекалено много грим и по-точно фондютен

4o4ina
10-04-2011, 19:52
-някакви да ми се чекнат пред огледалото в мола с фотоапарати
:lol:

millmii
10-04-2011, 20:17

По темата...не харесвам прекаленото напластяване на грим, тоест един вид нечистоплътност :) , както и по необяснима причина се вцепенявам от облека тип - лилав панталон, лилав потник, лилава чанта, лилави обувки, обици, гердан ecc... всичко едноцветно ;д

Напълно съм съгласна :)

dunce
10-04-2011, 21:21
Най-голямото недоразумение за мен е когато си слагат прекалено много фон дьо тен. Отвратителна работа :)

Такова момиче никога няма да погледна.

gummybear
10-07-2011, 18:45
> фон дьо тен,който не си съвпада с кожата,а е оранжев и си личи от километри
> мустаци - просто ми се гади като видя жена с мустак
> грима като не е направен хубаво и е размазан
> ако дрехите са твърде малки,а тялото не е хубаво
> мазна коса
> изгризани нокти
> олющен лак
> единия нокът дълъг,другия къс
> жълтите зъби,гадния дъх
> супер топираните коси

thebigsmile
10-08-2011, 10:06
-фон дьo тен - слагат прекалено много и после си личи и не е същия цвят като цвета на кожата.
-прекалено много грим.
-умазнена коса.
-когато си правят прекалено много обем на косата.
-не добро съчетание на дрехите и на цвета им (например анцуг с токчета или лилав сутчър с червена блуза отдолу).
-да миришат на пот.
-лош дъх.

xxKiFlAxx
10-09-2011, 12:49
сповече от половината неща в темата не съм съгласна :lol:

-когато си правят прекалено много обем на косата.
прическите са модерни най вече тези с обема горе и надолу по-малко :P

-да се лакират с чисто черен или бял лак за нокти.

:razz:

- лош дъх
нормално е и да се мият зъбите постояно нее е полезно и не винаги може :?

-умазнена коса.
нормално е

-да миришат на пот.
Lятото е нормално да се изпоти няма общо с външен вид
и ако момичето е хубаво не прави впечатление нищо
има още мннн в темата но не ми е търси :?

p3tinc3t0
10-09-2011, 13:06
Спортен панталон с официална блуза, мислят си че като са един и същ цвят стои добре, е НЕ.. ужасно е..това е нещото което винаги ми е правило впечатление.

thebigsmile
10-09-2011, 13:14
сповече от половината неща в темата не съм съгласна :lol:

[quote]-когато си правят прекалено много обем на косата.
прическите са модерни най вече тези с обема горе и надолу по-малко :P

Хубаво е да, но има такива дето си правят прекалено много обем само отгоре, след това го топират и седи ужасно.

- лош дъх
нормално е и да се мият зъбите постояно нее е полезно и не винаги може :?
Затова има дъвки. [/i][/b]

Co0kieGirl
10-09-2011, 18:09
-да се лакират с чисто черен или бял лак за нокти.
:shock:

иначе много грим,някви коси-табуретки ии дрехи по-подходящи за магистралата или някое подобно място..

weti
02-01-2012, 07:08
Не харесвам примерно някое момиче да се наведе и всичките и прелести да лъснат.Също е грозно да си с някаква черна блузка и по рамената пърхот.Съгласна съм с почти всичко изброено,освен това с тениските с анимации.Аз ги обожавам и през лятото са идеални. :)

NewMessage
02-01-2012, 08:17
В външния вид не но ме дразни като интриганстства...

ThroughStruggle
02-01-2012, 15:57
Не обичам да съдя хората по външния вид, по това, с което са се родили - нос, устни, крака. Но неподдържаността не мога да търпя. За мен е грозно момичето да е с:
-мустаци - макар и това да е физиологичен проблем, има милиони начини за премахването им.
-непочистени вежди - косъмчета, стигащи до клепача и т.н.
-недобре разнесени сенки - леле, толкова е грозно да видиш момиче, което си е сложило черни сенки и не ги е разнесло, а контурите са някакви резки линии.
-червено червило + тъмен грим на очите - приемливо е само за нощни излизания.
-миризма на пот, лош дъх, петна от пот по светли тениски/потници.
-прекалено многото време, прекарано в солариума - някои момичета буквално заприличват на препечени филии.
-вафлички - е, това просто го ненавиждам.

mynichkaTanq
02-01-2012, 16:09
непочистени вежди
леопардови щампи
лицето да е черно от фдт, а по шията бяло

tomboy
02-01-2012, 16:15
Неподдържаност (мазна коса и кожа , мръсни неизрязани нокти, немити зъби и т.н.) , неподходящо облекло , прекаляване с грим ...

mariqanastasova
02-01-2012, 16:24
> фон дьо тен,който не си съвпада с кожата,а е оранжев и си личи от километри
> мустаци - просто ми се гади като видя жена с мустак
> грима като не е направен хубаво и е размазан
> ако дрехите са твърде малки,а тялото не е хубаво
> мазна коса
> изгризани нокти
> олющен лак
> единия нокът дълъг,другия къс
> жълтите зъби,гадния дъх
> супер топираните коси

И аз съм на това мнение....

ledenakrasota
02-01-2012, 16:26
Без да се изхвърлям като в по-горни постове единственото нещо, което винаги ми се набива в очите, са потните петна по блузата. :D Дори да не ухае на пот, просто ми се набива в очите. :D По-добре кошница в главата отколкото мишниците да са реки и морета. :)

millmii
02-02-2012, 00:23
Без да се изхвърлям като в по-горни постове единственото нещо, което винаги ми се набива в очите, са потните петна по блузата. :D Дори да не ухае на пот, просто ми се набива в очите. :D По-добре кошница в главата отколкото мишниците да са реки и морета. :)

На мен също не ми е приятно, но в крайна сметка е човешко и няма как да не се потиш ..........

lude7ina
02-11-2012, 10:15
Да ви имам и стереотипите. Мен ме дразнят дънки с ниска талия щото се виждат разни цепки и задници.

Uriell
02-14-2012, 20:35
Съгласен съм с повечето изразили мнението си по темата, но имам и възражения. Понякога не добре почистения грим, изключая фдт, или лак може да е секси-- не мислите ли‽ Също, има и пичета на които по дебели вежди им седят превъзходно http://28.media.tumblr.com/tumblr_lx8e6mQ1od1qdncawo1_250.jpg

А от топ нещата които мразя са тена от всякакъв произход-- мразя тен!!, и това което повечето от вас споменават-- лошия дъх. Е, това, ако приемем че е от хигиената, няма оправдание. Конец за зъби струва 2.80+ лв. Относно жълтите зъбки, в повечето случаи те пак са вследствие на хигиената-- оцветяващи агенти в плаката просмукани в дентина, и би струвало доста пари да се оправят. (Има и вариант със стотак да минеш, ама трябва изрядно здрави зъби.)
Също така, лошо впечатлени е ми прави и косата до кръста, тези ми мязат на селски нимфи. (Нищо против селата, ама съм ги срещал там.)
Но, ако трябва да сумирам, злоупотребата с фдт е най фрапиращия дефект при момите, струва ми се. Не съм против, ама не се знае мярата, която е много малка, между другото.

Не забравяйте, че тук-там някои дефект в стайлинга може да е секси.

ПС Моля ви научете, най после, какво означава комплекс и после използвайте производни те и.

bilqnavod
02-14-2012, 20:48
Виждала съм бременна жена с голям корем, облечена с розов потник, с който й се виждаше коремът, розов панталон, дето са широки отдолу и ненормално високи обувки и дълга руса коса.. Приличаше на много бременна проститутка.. Беше ужасно.. :?

И на мен ми се срува непонятно бременна жена да е с някоя впита дреха.

bilqnavod
02-14-2012, 21:11
Разгледах темата... Ще кажа само едно - хората никога не са били в изрядна хигиена. Какво е било в средновековието всички знаем, тогава за хигиена не е можело да се говори. Сега вярно 21 век е обаче, представете си и колко бедни хора има, които днес нямат пари и за хляб. Тях не можем да ги съдим. Във всеки колектив има по един миризливичък, на когото му се подиграват... Това е лошо разбира се, но понякога се налага да приемаме хората такива каквито са.
Иначе за това което ме дразни в някои жени е например, че не преценят какво им отива и какво не и буквално са облекли каквото са хванали...

Rebirthing
02-15-2012, 02:27
Разгледах темата... Ще кажа само едно - хората никога не са били в изрядна хигиена. Какво е било в средновековието всички знаем, тогава за хигиена не е можело да се говори. Сега вярно 21 век е обаче, представете си и колко бедни хора има, които днес нямат пари и за хляб. Тях не можем да ги съдим. Във всеки колектив има по един миризливичък, на когото му се подиграват... Това е лошо разбира се, но понякога се налага да приемаме хората такива каквито са.

Извинявай, но тук не говорим за бездомни хора. Всеки един човек който има дом и топла вода би следвало да поддържа някаква хигиена, нали ? Защото аз лично в моя колектив нямам мърльовци, но ми се е случвало да засека такива с дъх на нещо развалено и други с несресани/немити коси, запотени и т.н, и това НЕ са социално слаби хора, а просто едни мърльовци и мърли по природа...

lude7ina
02-15-2012, 17:50
Извинявай, но тук не говорим за бездомни хора. Всеки един човек който има дом и топла вода би следвало да поддържа някаква хигиена, нали ? Защото аз лично в моя колектив нямам мърльовци, но ми се е случвало да засека такива с дъх на нещо развалено и други с несресани/немити коси, запотени и т.н, и това НЕ са социално слаби хора, а просто едни мърльовци и мърли по природа...

Не си права. Социално слаб не значи бездомен.

bilqnavod
02-15-2012, 20:40

ок, мила това е мнението ми...

zlatit0o
02-16-2012, 18:56
Човек, който поддържа елементарна хигиена, може да използва сапун(не е задължително скъп душ гел и скъпи кремове за тяло и глупости..), паста за зъби има абсолютно във всяко семейство със дом и топла вода, шампоан също.
Бръсначът също не е скъп, колкото да не ходят космати.... Пинсета, също ( за да не ходят с мустачки и обраснали вежди).
Мръсните нокти и счупени нокти. Отново във всяко семейство се намира нокторезачка.
Това да не миришеш на парфюм не е немарливост, стига да не миришеш на кенеф. Тук искам да добавя ужасТната комбинация на пот и евтин парфюм (или какъвто и да е парфюм), просто ужас.

Rebirthing
02-16-2012, 23:44
Не си права. Социално слаб не значи бездомен.

Не съм и казвала, че значи ! Но не можеш да имаш покрив над главата си и топла вода и да не се изкъпеш поне !

lude7ina
02-18-2012, 16:40
Не съм и казвала, че значи ! Но не можеш да имаш покрив над главата си и топла вода и да не се изкъпеш поне !

Има хора с къща, но без топла вода. През зимата да се къпят със студена ли? Имам приятелки, които са на пансион и там нямат топла вода. Не са от бедни семейства, но като нямат топла вода. Всички се правите на интересни.

therichbitch
02-18-2012, 17:25
Писала съм и аз в темата, но вие тук започнахте да смятате на хората бюджета и как ако някой получава 100 лв месечно, можел да си позволи еди кво си... мисля, че на чужд гръб е лесно, и съм съгласна, че има хора с покрив над главата, но с минимални възможност във всеки един друг аспект, така че вместо да казвате кво не харесвате в другите, направете тема : какво не харесваме себе си, да видим тогава дали някои ще са толкова нападателни и крайни в преценката си :)

Иначе и за мен е недопустимо човек с възможности да е мърльо и да не държи на хигиената си, но да оставим другата група хора настрана

lude7ina
02-18-2012, 20:12
^ Така съм съгласна.

Rebirthing
02-18-2012, 21:14
За това съм написала "...И топла вода " , ако изобщо може да четете !!!

therichbitch
02-19-2012, 14:04
Айде стига с тая топла вода, тя нали също се плаща. На хора, които няма какво да ядат, надали им е до всекидневно къпане.
Като можеш да четеш, сега се научи да пишеш.

millmii
02-19-2012, 16:37
Айде стига с тая топла вода, тя нали също се плаща. На хора, които няма какво да ядат, надали им е до всекидневно къпане.
Като можеш да четеш, сега се научи да пишеш.

Ако можеш да си позволиш място, където да живееш И ТОПЛА ВОДА, не виждам, причина, поради която да не се изкъпеш, примерно. Къде видя да се споменават хора, които няма какво да ядат?! Наистина те моля - ЧЕТИ, преди да пишеш!!

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975

Poivre
02-19-2012, 17:17

Тук .. и примерно, всеки се къпе, просто някои не могат да си позволят да се къпят достатъчно често, за да не миришат. Не е толкова трудно за разбиране.
Все пак ми се струва, че темата не е за тези хора, а за онези които могат да си позволят някои минимални разходи .. но аз не бих си позволила да съдя никого.

therichbitch
02-19-2012, 17:48
Да, темата е за тези хора и аз също много държа на хигиената, но просто се опитвам да се замисля, че по земята има и всякакви други хора- такива, на които са им починали децата, такива, които са болни от рак и какви ли още не мъки и е нелепо да се поставят всички под общ знаменател. Или какво ако ти е починало детето, първата ти работа ще е да тичаш в банята да се изкъпеш ли? Просто съм на мнение, че ние, като такива, които имаме топла вода и възможности да се къпем, можем да съдим само такива като нас, че не се къпят или еди какво си, но не и хора, които въобще не са на нашето дередже.

wezinka
02-19-2012, 17:52
Съгласна съм с вас. От тези избреините. Много ме дразнят момиченцата с високи токчета абее има една от нашето даскало 6-ти клас и е : всеки ден с 10 см ток, супер слаба, огромни вежди, арогантно поведение /ония ден излиза от един кабинет и аз чакам да питам госпожата нещо и тя вика на приятелката си: Щта е*а на челна стойка/ говори на МА или :Кво праиш ма кучко? и е направо ужас и то само 6-ти клас?! Накъде отива света??

Rebirthing
02-20-2012, 14:58
такива, на които са им починали децата, такива, които са болни от рак и какви ли още не мъки

Примерите ти са абсолютно неуместни ! Говорим за хора които перманентно и с години не се поддържат, а не за такива които са в лош период.

ginnyweasley
02-20-2012, 15:17
Мен най-много ме изнервя това, че някакви момичета 6-7 клас ходят на токчета, с дамски чанти и са много отворени и това не е на улицата, където никой нищо няма да им каже, ами в у-ще!! Постоянно псуват и говорят някакви простутии... крещят из сградата на у-щето..... Нямат на какво основание да се държат така надуто. Нито са отличници, нито са любимци на учителите ;(( не ги разбирам! Пропуснах и, че постоянно са с 10 тона грим ;пп

wezinka
02-20-2012, 19:12
Мен най-много ме изнервя това, че някакви момичета 6-7 клас ходят на токчета, с дамски чанти и са много отворени и това не е на улицата, където никой нищо няма да им каже, ами в у-ще!! Постоянно псуват и говорят някакви простутии... крещят из сградата на у-щето..... Нямат на какво основание да се държат така надуто. Нито са отличници, нито са любимци на учителите ;(( не ги разбирам! Пропуснах и, че постоянно са с 10 тона грим ;пп

пфф точно или ето точен премер 6-ти клас:http://prikachi.com/thumbs/54/4427054.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/54/4427054E.jpg) :D

Rebirthing
02-20-2012, 20:17
пфф точно или ето точен премер 6-ти клас:http://prikachi.com/thumbs/54/4427054.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/54/4427054E.jpg) :D

Много хубаво момиче, но адски неподходяща рокля. И деколтето и модела не са за нея..Не бих казала, че външният й вид ме дразни, но никак не е удачен.

amnessia
02-21-2012, 11:21
Винаги на пръв поглед се натъквам на ноктите на ръцете.. незнам защо .Мразя да гледам момичета дори зрели жени на по 20 години с непъддържани нокти или излющени лакове -ГРОЗНО-
Неправилно нанесен грим , или неподходящо съчетан с тоалета.
Ужасен мирис на менте парфюм.
Жени със солидно тегло носещи прилепнали дрехи.
Все повече и повече виждам деца ама наистина ДЕЦА 5 - 6 клас да пушат цигари.... Потресаваща гледка.. и като го питаш защо пушиш? Отговора е не знам !! Наивни деца.. незнаят какво си причиняват , ама явно има и липса на родителски надзор.
Много ме дразнят момичета със супер топирани коси.. и то някаква къса коса адски топирана.

anonymous708973
02-21-2012, 13:09
Да, темата е за тези хора и аз също много държа на хигиената, но просто се опитвам да се замисля, че по земята има и всякакви други хора- такива, на които са им починали децата, такива, които са болни от рак и какви ли още не мъки и е нелепо да се поставят всички под общ знаменател. Или какво ако ти е починало детето, първата ти работа ще е да тичаш в банята да се изкъпеш ли? Просто съм на мнение, че ние, като такива, които имаме топла вода и възможности да се къпем, можем да съдим само такива като нас, че не се къпят или еди какво си, но не и хора, които въобще не са на нашето дередже.

Оф, къде почна, къде отиде...

На пансион били и нямали топла вода. Айде бе. Като нямат, да си стоплят. Едно нагревателче от ония старите, с които се е правило чай, струва 3-4 лв. Топлиш си вода в един леген и готово. Неволята учи, нали знаете?

whysosad
02-21-2012, 13:55
Нещо много задълбахте!
Бъдете благодарни, че не сте в такова положение! Стига сте писали глупости!
Знаете ли изобщо какво е истинска мизерия и какво е скапан живот!
Аз също не знам, но не съм тръгнала да обвинявам хора, които последното нещо, за което мислят е "какъв съм в очите на другите"!!!
Да си топлиш вода с "нагревателче за чай" и после релакс в "легена"?!
Неволята учи?! Да, учи... така е. Но тя ли те е научила на това или си е просто коментар?

wezinka
02-21-2012, 15:32
Много хубаво момиче, но адски неподходяща рокля. И деколтето и модела не са за нея..Не бих казала, че външният й вид ме дразни, но никак не е удачен.

именно, красива е, но просто роклята, токчетата и деколтето не са за нея.

millmii
02-21-2012, 17:35
Нещо много задълбахте!
Бъдете благодарни, че не сте в такова положение! Стига сте писали глупости!
Знаете ли изобщо какво е истинска мизерия и какво е скапан живот!
Аз също не знам, но не съм тръгнала да обвинявам хора, които последното нещо, за което мислят е "какъв съм в очите на другите"!!!
Да си топлиш вода с "нагревателче за чай" и после релакс в "легена"?!
Неволята учи?! Да, учи... така е. Но тя ли те е научила на това или си е просто коментар?

Аз съм си топлила точно така вода. И да, при желание ще намериш начин :)

therichbitch
02-21-2012, 22:13
Едно нагревателче от ония старите, с които се е правило чай, струва 3-4 лв.

Ще правиш такива отчети, ако си на мястото на такива хора. Именно тази черта на българина визирах в коментара си "На чужд гръб и 100 тояги са малко".
Гледайте си съученички, колежки, приятелки, които въпреки възможностите си се правят на нищо с грим, облекло и т.н., ама да седнете да дъвчете такива социални групи за мен си е грозно.

ALetterFromTheSky
02-22-2012, 03:54
Meн ме дразнят само неподдържаните нокти- за тях не се изисква толкова. По-ддобре без лак, отколкото с излющен например:)
Другото си е до лична преценка- начин на гримиране, коса , етц

Rebirthing
02-22-2012, 16:49
Айде бе, какво като били на пансион ? Тънат в мръсотията ли ? Много си е права PinkPan7her . На мен ми се беше развалил бойлера миналият месец, стоплих си вода и се измих. Живеем в 21-ви век, не съм в някое село, че да се къпя в реката само когато е лято ! Изобщо не визирам хора в неравностойно положение, които нямат какво да ядат ! Другото обаче са си оправдания изсмукани от пръстите ! Имаш пари за елементарни нужди, имаш възможност, но не се къпеш, е, значи си мърльо. Точка по въпроса :) !

whysosad
02-22-2012, 18:12
Ще правиш такива отчети, ако си на мястото на такива хора. Именно тази черта на българина визирах в коментара си "На чужд гръб и 100 тояги са малко".
Гледайте си съученички, колежки, приятелки, които въпреки възможностите си се правят на нищо с грим, облекло и т.н., ама да седнете да дъвчете такива социални групи за мен си е грозно.

Точно!
Много се дразня, когато някой твърди нещо, а дори не го е изживял!
А относно тази тема.. не е грозно, а си е направо отвратително!
Не питай старило, питай патило! Но разбирачи много!
Е, как няма.. седиш си на топло вкъщи, компютър, интернет, безброй форумни мнения.. Развалил ти се бойлера няколко пъти.. как няма да се изкъпиш... та много ясно, че щом ти можеш и те ще могат!!!

Нека обсъждаме жените, които имат възможности и пари, а се правят на плашила!
...

Poivre
02-22-2012, 20:34
А то защото да обсъждаш недостатъците на момичета с възможности е по-малко грозно..

whysosad
02-22-2012, 21:07
Мисля, че да.
Не е ли?

Rebirthing
02-22-2012, 21:18
Не е грозно и още как. Грозно е това, че някой момичета се подиграват с външният си вид. Не обсъджаме недостатъците, а недоразуменията във външния вид които сами си причиняват. Грозно е например едно красиво момиче да се обезобрази от гъзария !

Poivre
02-22-2012, 21:35
Ами за мен е страшно грозно..
Не казвам, че не съм съгласна с много от нещата, изписани тук, но самата тема е неприятна и поразително напомня махленска седянка.. Естествено, всеки приема нещата по различен начин, и щом темата е просъществувала толкова дълго явно се харесва на повечето хора :)

lude7ina
02-23-2012, 09:40
Като не сте на тяхно място ви е лесно. Кви нагревателчета, кви 5 лева? Там им спират парното в 10 и мръзнат цяла нощ. Забранено им е да сключват ел, уреди освен ако нямат разрешение. На една моя приятелка и взеха духалката, с която се топлели. Като не днаете ситуацията каква е си запазете мненията.

Anorexiia
02-23-2012, 10:23
1.мазна коса
2.изгризани нокти
3.мазна не почистена кожа
4.фондютен различен от естествения цвят на кожата
5.комбиниране на неподходящи цветове
6.жълти зъби
7.мирис на пот
8.лош дъх
9.изрусени с черни корени и цъфнали краища
10.с обем 3 метра над небето

Anorexiia
02-23-2012, 10:25
забравих да кажа,че и каруцарския речник ми е доста противен :(

smilelady
02-23-2012, 10:58
пръстени на всеки пръст
момичета, които от 5-6 клас се носят с токчета, тежък грим, пушат и псуват
следи от непочистен грим
размазана очна линия
http://www.eatthedamncake.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/01/g-and-g-nerd-glasses-buddy-wayfarer-black-frame-clear-lens-profile.jpg <== ето тези очила, защото всяка втора има такива
неизгладени дрехи

loffgame
03-01-2012, 16:57
Охооо как се изкуших да пиша тук :D
Да споделя и аз разни глупости които щом забележа,направо ми идва да изтръгна от момичето/жената стояща пред мен. Или просто да и удариш шамар и да и натикаш огледало в ръката .. :D

.. Тааа като за начало "вафлички" в корените. Разбирам,искате обем. Да мечтаната къдрава коса /която ако имате най-вероятно ще искате права/ но защо по дяволите тези глупави "вафлички" и то в корените.. за мен са адски глупави,грозни и излишни. Може би защото всяка втора "кифла",която съм виждала изглежда така. А и са демоде..

Също и веждите,които са прекалено нависоко /много вдигнати и направо очертаващи ъгъл/ и същевременно са изключително тънки. Просто ме отвращават. Според мен са прекалено горе направо отиващи в челото,образуват някакъв странен ъгъл,супер тънките са,имам чувството,че са нарисувани, и не изглеждат естествено.

И онзи неравномерно сложен фон дьо тен. Много пластове,толкова много,че става смешно. Най-фрапиращото беше като виждам от онези грозни,но надути мацки,сложили фон дьо тен на лицето си,който изглежда се е смесил с кирта по лицето им. Резултата - цялото им лице става на конци от смесването на нечистоплътното им лице и тоновете фон дьо тен. :D

>>>> Т Р А Г Е Д И Я .

kitty02
03-01-2012, 20:39
1.Мазната коса
2.Жълтите зъби
3.Лошият дъх
4.Вафлички
5.Не добре съчетаване на дрехите
6.Така нареченият "Селски" речник
7.Устни Тип "Кокошо Дупе"
8.Русо при краищата, а в корените черно :lol:
Вчера видях покъртително гледка: Жена, на около 25г. минава през центъра. Наконтена, за малко щеше да си изкълчи крака с тези 10см. токчета.. А за косата и да не говорим: В краищата русо, някъде по средата кафява, а в корените чернаа :-s

Fashionista_pp
03-04-2012, 20:27
Момичета, които ходят на училище с нощен грим
Фон дьо тен по-тъмен/светъл от кожата
Гаден парфюм
Облекло от типа - зелена блуза, бял панталон, зелени обувки, зелена чанта, бели обеци, бял гердан....схванахте идеята
Лош дъх или миризма на пот
Момичета, които не се съобразяват с тялото си, когато си избират дрехи
Много дълги, неподдържани и мръсни нокти
Жени с космати крака, ръце, мустаци...и други места ако ги видя на плажа.

PsychoBitchFromHell
03-05-2012, 00:49
Да миришат на гнус
олющен лак
мазна коса
големи и гнойни пъпки навсякъде по кожата
космати ръце , крака , мустаци
лош дъх
дък фейс на всяка снимка
селски речник

gergana.stancheva.355
05-23-2012, 20:36
xaxaxxa вижте к'во има вярни неща в тази тема, но не смятате ли, че сте комплексари. Надали на вас не ви се е случвало да ви е мазна косата. Майка ви не е пуснала бойлера , няма вода. Тогава няма ли да си вържеш косата за да скриеш мазното, или да си направиш вафли в корените? Не ви харесвало. Когато бързаш за работа, училище и купонн да не можеш винаги да си направиш перфектен гримм. Мазна кожа емм не е хубаво, но познавамм момичета и момчета на който няма 15 мин. да не им се умазни . Веждите пхах сигурно на 50% от вас не са оправени . Парфюми за 100 -200-300 лв еми мога да ви кажа, че има парфюми по-хубави от тези за 10 лв. Смятате ли,че тонуса ми, ще се дигне щот нося адидасс найк и така нататък. Цветни дрехи дива селянка шаляля.. те си се харесватт така. Шалвари небих обула ,но на някой им харесва. Кои сте вие да давате акъл кво да сложа . На вас не ви харесва но има хора на който се едно са им изваяни. На мен не ми харесва фондьотена, но на човека който го слага му харесва. СПРЕТЕ ПОНЕ БАДЕТЕ ОБЕКТИВНИ :)!!!!

Ivanka31
06-06-2012, 18:51
напълно те подкрепям

ALetterFromTheSky
06-06-2012, 19:28
xaxaxxa вижте к'во има вярни неща в тази тема, но не смятате ли, че сте комплексари. Надали на вас не ви се е случвало да ви е мазна косата. Майка ви не е пуснала бойлера , няма вода. Тогава няма ли да си вържеш косата за да скриеш мазното, или да си направиш вафли в корените? Не ви харесвало. Когато бързаш за работа, училище и купонн да не можеш винаги да си направиш перфектен гримм. Мазна кожа емм не е хубаво, но познавамм момичета и момчета на който няма 15 мин. да не им се умазни . Веждите пхах сигурно на 50% от вас не са оправени . Парфюми за 100 -200-300 лв еми мога да ви кажа, че има парфюми по-хубави от тези за 10 лв. Смятате ли,че тонуса ми, ще се дигне щот нося адидасс найк и така нататък. Цветни дрехи дива селянка шаляля.. те си се харесватт така. Шалвари небих обула ,но на някой им харесва. Кои сте вие да давате акъл кво да сложа . На вас не ви харесва но има хора на който се едно са им изваяни. На мен не ми харесва фондьотена, но на човека който го слага му харесва. СПРЕТЕ ПОНЕ БАДЕТЕ ОБЕКТИВНИ :)!!!!

А ти поне се докосни до учебник по български език :)) ако друго не може да ти се оправи като манталитет, поне това ! :)

zooyork
06-08-2012, 14:25
1.обрасли и лошо оформени вежди
2.шалвари
3.да мирише на пот
4.мазна коса
5.неизбръснати мишници, крака, интимни места
6.да и се виждат паласките
7.размазана спирала и молив
8.черно под ноките (пукеееееее)
9.жълти зъби и лош дъх
10.мустак
11.когато не си махат черните точки и сякакви пъпки които могат да се третират

valentinadr
06-08-2012, 19:09
-мазна коса
-мазна кожа на лицето и пъпки
-миризма на пот
-косми по ръцете,краката,мустаци,веж и,мишници
-силен или размазан грим
-ярко червило

valentinadr
06-08-2012, 19:10
-мазна коса
-мазна кожа на лицето и пъпки
-миризма на пот
-косми по ръцете,краката,мустаци,веж и,мишници
-силен или размазан грим
-ярко червило

kikki
06-08-2012, 19:14
Мазна коса
когато псува (отвратително е)
когато има прекалено много грим
мляска :)
мирише на пот

scrooper
06-08-2012, 19:47
^Добре де, сигурно 80% от всичко казано се отнася и за мъжете... или всичко без забележките за космите и грима.

Cloud9
06-08-2012, 19:53
Когато кучето й се казва Шугър и тя го гони,облечена с анцуг, токчета и мноооогооо фондьотен на лицето и ярко червило.
Когато не съчетават цветовете и става цветен телевизор.
Когато има прекалено обем в косата.
Когато пуши.
Когато малки момиченца бързат за станат големи....проститутки
Когато не се съчетава фигурата с дрехите.
Прекалено къси дрешки, не оставящи нищичко на въображението.
Когато се носи нещо само защото е модерно.

UniCoWN
06-10-2012, 16:39
Всеки има право да изглежда както си иска, не е въпроса да съдя хората, но все пак едни от най-отвратителните за мен неща са:

1.Космите: като почнем от неподдържани вежди, мустак, до необръснати крака и особено подмишници.

2.Мазна, неокъпана коса, също и мазно, лъщящо лице (знам, че тук някой път става въпрос за дерматологичен проблем, НО има си начини)

3.Неподдържани нокти - що се отнася до маникюра съм перфекционист и ми прави изключително лошо впечатление обеления лак, разранени кожички, полуизядени или жълти нокти и т.н.

4.Кича и циганията - тук включвам всичко от прекалено многото грим, прекалено натруфени бижута, лошото съчетание на цветове и стилове в дрехите, неподходящи или неудобни обувки, безвкусицата като цяло.

Айде, спирам да бъда критична, на когото както му харесва - така да изглежда. :D

BaByDoll2
06-10-2012, 16:49
-мазна коса
-да псува
-прекалено много грим
-ужасно светло русо(сребристо) на някви с тъмни вежди..
-неподържани нокти
-обрасли крака,ръце,мустаци,вежди
-неподходящото съчетание на дрехи и цветове

dreamer_love
06-19-2012, 15:31
- много грим, особено на младо момиче. Идва ми да го пратя на магистралата.
- обем, постигнаг с топиране
- клинчета, носени вместо панталон
- онези ботушки, дето май са дантелени, всяка втора има такива и приличат на галошите на баба (за летни ботуши говоря)
- прекалено дълги нокти
- тънки вежди, независимо от формара
- НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ
- татуировки
- мазна коса
- гадно руса коса с потъмнели корени
- елегантни дамски чанти в ръцете на малолетни момиченца
- какъвто и да е грим на малолетни момичета
- косми под мишниците и по краката или косми на краката, махнати до там, докъдето се вижда
- фондьотен
Уфф сигурно има и още, но не се сещам

Rebirthing
06-19-2012, 20:45
- тънки вежди, независимо от формара
- татуировки
- какъвто и да е грим на малолетни момичета
- фондьотен

И аз не харесвам тънките веджи, но има момичета на които им отиват. Татуси също не харесвам ако са твърде много и твърде груби. Но не мога да разбера какво против имаш малолетни момичета които се гримират и към фон дьо тена като цяло ? В крайна сметка в 7-ми клас се смята за нормално да си почистят веждите и да си сложат малко грим. Пък отделно като цяло за фдт с днешното им качество на повечето от тях не виждам какъв е проблема, ако е правилно нанесен нито си личи, нито се размазва, не изглежда напластено. Гримът няма как да е завършен ако кожата не е с равен тен...сори.

beb0ranka
06-27-2012, 17:51
1.Неоформени нокти,олюпен лак
2.Неоформени,обрасли или прекалено изтънени вежди(също така изкуствено нарисувани),мустак(все пак жени сме,трябва да се обръща внимание на тези неща)
3.Разликата межу тена на лицето и този на гушата...или по точно стига сте ходили като керемиди или като призраци има номера на всички фон дьо тени и пудри-да ги погледнат,да пробват и тогава да купуват,а не да грабнат първото,което видят)
4.Сухи и люпещи се пети... незнам това лично на мен ми е неприятна гледка за жена,особено ако е с високи на ток или платформа открити обувки.. съвсем лесно е има специални пили за пети в банята се изпилват,а след баня като се хидратира тялото с лосион или олио да се мажат и петите и няма да имат този вид
5.Ефектът от прекаляването със солариума... ограниченото посещаване дава наистина хубав макар и неестествен тен,но прекаляването наистина е много грозна гледка
6.Косата-никоя жена не си избира какъв тип коса да има-мазна,суха,смесен тип,къдрава,права,чуплива.. о елементарната поддръжка на косата е нещо,което според мен всяка жена трябва да прилага като редовно миене на косата (не казвам всеки ден,това вече е по лична преценка),маските за коса също не са сложна процедура,също така ходенето на фризьор за подстригване на цъфтежа и освежаване на косата..за цвета няма да изказвам мнение това вече е до предпочитания
7.Дрехите-лошите комбинации на цветове,материи,модели... ако искат да изглеждат стилно облечени да отворят списание и да черпят идеи от там,а не една от друга както повечето кифли правят.. облякла една леопардовото клинче високите токчета и разголеното потниче,"оригиналната" чанта Louis Vuitton и след нея цяла банда кифли се наконтили по същия начин.. смешно е не само самото облекло,а и липсата на собствен вкус от подражаващите мацки..
8.Съчетанието на аксесоари-не може да се натрупат всички наведнъж понеже искат да се изфукат.. да съчетават едни с едно облекло,други с друго.. а не всичко на куп
9.Грим-достатъчно е изписано и за него в по-горните коментари и съм съгласна с мнозинството изказало се тук

Rebirthing
07-21-2012, 16:49
lo6o s14etani drehi, obrasli vejdi, mnogo grim

А, ето още нещо което не харесвам - да пишат на шльоковица.

fizzyg
07-21-2012, 17:33
1.Да пуши ( въпрос на личен избор,но не ми допада идеята момичета да пушат, и то като 50 годишни върли пушачи )

2.Да пият;по-точно твърд алкохол ( отново личен избор,но не може една дама,уж елегантна и с класа да се напие,до такава степен,че да не знае пътя за вкъщи..коктейлче,нещо леко;всичко,но с мярка за количество )

3.Необезкосмени части от тялото и лицето,които са споменавани по-горе

4.Неправилно нанесен грим- абсолютно нищо против грима нямам,ниииищо,но неразмазания фон дъо тен,напластените мигли и моливът,който е в доста обилно количество,като на мъртвец не се харесват на никого,нали?!

5. Държанието- мъжкаранското държание хич не ми харесва,бих избрала нежна и грижеща се за външния си вид жена :)

dreamer_love
08-06-2012, 12:17
И аз не харесвам тънките веджи, но има момичета на които им отиват. Татуси също не харесвам ако са твърде много и твърде груби. Но не мога да разбера какво против имаш малолетни момичета които се гримират и към фон дьо тена като цяло ? В крайна сметка в 7-ми клас се смята за нормално да си почистят веждите и да си сложат малко грим. Пък отделно като цяло за фдт с днешното им качество на повечето от тях не виждам какъв е проблема, ако е правилно нанесен нито си личи, нито се размазва, не изглежда напластено. Гримът няма как да е завършен ако кожата не е с равен тен...сори. Първо, аз си почистих веждите в 6ти клас и съм ЗА, но не ги направих на линийки, а много момичета се съсипват по този начин... да не обяснявам какво съм виждала :D А гримът ми стои неестествено на малки момичета. Тенът може да се изравни и с пудра и да не се напластява така. Сериозните проблеми на кожата трябва да се решават при лекар, не с мацаници :)

Dreams12
09-11-2012, 07:28
Нищо не ме дразни във външния вид на жената. Всеки сам избира как да изглежда.

pepa97
09-12-2012, 05:50
1 - черни точки и какви ли не други несъвършенства

:?

ами извинявай ама поне всеки тинейджжър има черни точки, теб всички ли ти дразнят-това е пубертет не може да нямаш несъвършенства ..

pepa97
09-12-2012, 05:54
Вие добре ли сте бе хора!?!?Как може да ви ядосват мазните коси и кожи.ТОВА Е от ПУБЕРТЕТА.оф направо не знамм какви глупости говорите.Някои момичета като се изкъпят пак са с мазни коси-и какво ,голяма работа ,това си е до човека !

pepa97
09-12-2012, 05:56
1.Да пуши ( въпрос на личен избор,но не ми допада идеята момичета да пушат, и то като 50 годишни върли пушачи )

2.Да пият;по-точно твърд алкохол ( отново личен избор,но не може една дама,уж елегантна и с класа да се напие,до такава степен,че да не знае пътя за вкъщи..коктейлче,нещо леко;всичко,но с мярка за количество )

3.Необезкосмени части от тялото и лицето,които са споменавани по-горе

4.Неправилно нанесен грим- абсолютно нищо против грима нямам,ниииищо,но неразмазания фон дъо тен,напластените мигли и моливът,който е в доста обилно количество,като на мъртвец не се харесват на никого,нали?!

5. Държанието- мъжкаранското държание хич не ми харесва,бих избрала нежна и грижеща се за външния си вид жена :)
Ти си най-права ,другите пишат някакви глупости ,че не трябвало да имат черни точки,мазни кожи и коси ,ами то това си от пубертета ,как няма да имат.БРАВО НА ТЕБ,поне не си писала глупости като другите!!! :) ;)