Влез

View Full Version : *клик*Втора среща

Transform
05-15-2011, 12:36
Излязохме за пръв път преди 2 седмици,и това което правихме беше да се опзнаем до някаде,приятелките й ми казват че ме харесва,аз също я харесвам,но проблема ми е че сам страшно срамежлив и неуверен в себе си , неопитен дори .. та скоро пак ще излизаме ... и.. дайте ми идеи къде да я заведа,първия път бяхме на кафе,и другото за какво да си говорим,и дали да прибегна към целувка и т.н.
Е дайте ми съвет !

Sh@d0w
05-15-2011, 12:41
Хубаво е че не си я целунал на първата среща.Дал си и време да те поопознае,отколокото да я притесняваш.

Щом е приела отново да излезете,значи си се справил що-годе добре първия път.Чудиш се къде да я заведеш?Като си говорихте не се ли опита да разбереш местата който харесва,все нещо трябва да е споменала.Ако ли пък не,я заведи на някое твое любимо местенце,където ще имате доста теми на разговори.А в края на срещата сам прецени дали е дошъл момента за целувката ;)

umri
05-15-2011, 12:55
Какви разговори, бе... да не са си приятелки. Ако имаш колело я питай дали и тя има, отидете някъде да карате, а като се изморите, се тупнете на някоя полянка или пейчица и й наври езика до третата сливица. Глей само да не я умъртвиш, че няма къде да скриеш трупа после (освен, ако не си близо до река)

Другият вариант е да я заведеш да играете билярд или дартс, може и боулинг, ако имаш пари. Аз лично много харесвам катеренето, но не навсякъде има стени.

Ако пък е хубаво времето й купи сладолетчи и се поразкарайте из някой парк. Ако ти или тя имате куче го разведете пак из парка... Стига с тия скапани кафета. До гуша са ми дошли на мен. Не, че и на кафе не става, но е супер стандартно и всичко, което правите е да говорите.

Най-важното е ти да казваш къде да ходите и какво да правите, пък ако не й харесва, да си каже. Недей я пита "ми къде искаш да ходим" щото е супер тъпо, братле...

Roxie
05-15-2011, 15:47
Разбери какво харесва тя: природа или заведения. Според това я заведи или на някой парк или на някой по-спокоен бар.
Това, че си неопитен и т.н., когато се опознаете още малко ще се почувстваш сигурен.
За целувката ако тя започне да те гледа все едно очаква пратка по пощата значи моментът е настъпил. Ако видиш, че все още не е готова изчакай до изпращането и до тях или спирката или т.н.

Roxie
05-15-2011, 15:51
Другият вариант е да я заведеш да играете билярд или дартс, може и боулинг, ако имаш пари. Аз лично много харесвам катеренето, но не навсякъде има стени.

Айц катерене .. и аз харесвам и тренирам катерене , но като гледам тийновете тук едва ли харесват този спорт, а и момичето ако се облича по-елегантно.. ще стане весело :D