View Full Version : Как да разбера дали той ме харесва?
Siso0o00808
05-15-2011, 15:24
Имам сериозен проблем .. Много харесвам едно мамче .. Той се държи много станно с мен .. Помогнете ми да разбера дали и тои ме харесва .. Благодаря предварително .. :-) :-) :-)
obyrkaniq
05-15-2011, 15:37
Ми държи се странно..през няколко минутки те поглежда тайно,ако те удари без да иска после се извинява цял ден..държи се мило с теб.. кво друго?Т'ва мисля,че ти стига...
Got it?
nepowtorima
05-15-2011, 18:01
Обичаш мАмче.. Аха.. добре..
Как тка се държи странно с теб? Обясни по-подробно!!
againstyou
05-15-2011, 18:06
Не те харесва !
Siso0o00808
05-15-2011, 18:14
Ами значи .. Винаги ме гледа много странно .. Когато се засичаме по коридора в училище винаги ми се усмихва .. Онзи ден на малкото междучасие дойде при мен прегърна ме и ме покани на кафе .. Но пък и пончкога се държи лошо с мен .. Не мога да го разбера ..? :smt021 :smt021 :smt021
пончкога :smt021 :smt021 :smt021
Е... я пак тая дума нещо не я разбрах
иначе щом те е поканил на кафе защо не сте излезли...
Имал е няколко часа за убиване и те е поканил на кафе щото си му се хилела като ехидна по коридорите и е решил ,че ще се навиеш. Сори.
Ква друга причина би могло да има момче да кани момиче на кафе...глупави деца.
aNonimniq1993
05-16-2011, 10:02
Имал е няколко часа за убиване и те е поканил на кафе щото си му се хилела като ехидна по коридорите и е решил ,че ще се навиеш. Сори.
Защо преебаваш психиката на момичето бе :D .
Харесвате ма може би незнае как да ти го каже.
По принцип срамежлив ли е?
Siso0o00808
05-16-2011, 11:03
Защо преебаваш психиката на момичето бе :D .
Харесвате ма може би незнае как да ти го каже.
По принцип срамежлив ли е?
Daa ..
SmilezZz
05-16-2011, 12:22
Зависи ти какво разбираш под "държи се странно"..
Както и да е.. Поканил те е на среща ? А отиде ли ?
На колко сте> :-D :oops:
Детска работа,излязохте ли?По принцип малките деца е така се закачат,когато се харесват .То и мен ме прегръщат всички,ама не са ми гаджета нали :lol: .И имам и момчета приятели и си ходиме заедно навсякъде и пак НЕ сме гаджета.Така че ,за да си сигурна ,че има някакви по-различни чувства от приятелски към теб,ами покани го на разходка нещо,не знам -малко ако искаш преди това по фейса или скайпа си полафете и така