PDA

View Full Version : Искам да си го върна ;(

OnlyGirlInTheWorld
05-15-2011, 22:08
Искам да си го върнаа :cry:
Вчера бяхме на едно събиране и понеже си бях забравила едни неща трябваше да отида до другата къща да си ги взема, а останалите да ме изчакат и да ходим заедно към мястото ... но приятелят ми не ме изчака, аз го помолих да ме изчака, за да ходим заедно натам, но той не го направи и отиде с другите ... По-късно отидох, седнах на мястото,което ми пазеше, скарах му се,нацупих се.. и след няма и час започнах да му говоря нещо (защото по принцип съм такава че бързо ми минава), а той ми каза да млъкна и да спра да му говоря след което аз го попитах дали е сигурен че иска и той каза че да ... Е, не ми издържаха нервите и реших да си пийна (иначе не пия) следователно доста се развеселих, танцувах, смях се, беше ми весело и забавно .. след това отидох на дискотека, той също дойде. Не бях ходила от много време, не бях виждала много хора и като минавах много ме спираха да се видим, да си поговорим и аз разбира се бях дружелюбна .. танцувах с момчетата от компанията (дори викнах приятеля ми и танцувахме заедно и му казах "Не може да ти говоря, но поне може да танцувам с теб,нали? : )", но той танцува малко и си седна), бях в много добро настроение, а той в много лошо ... седнах на диванчето, говорих си с едно момче (той ме сваляше, аз все го бутах когато ме докосваше, но нз дали е проличало) а приятелят ми седеше с/у нас. След това се заговорих с един от охраната, говорихме доста дълго (той също ме сваляше). [Държа да отбележа, че както аз така и приятелят ми сме адски много много ревниви.] Тръгнахме си всички излязоха и на вратата преди да изляза той ме спря и ми каза "Искам да ти кажа само две неща - изтрий ми номера и ме забрави". Аз бях направо потресена :shock: Като се прибирахме в колата се опитах да му хвана ръката, няколко пъти опитвах, но той ме буташе, опитвах да го погаля по крака, но той се дърпаше :( Сутринта исках да му напиша нещо в скайп и като погледнах ... беше ми на въпрос ;( премахнал ме е от скайп, премахнал ме е от фейсбук :shock: днес цял ден през 5 10 мин му пиша някакви неща, като излизахме все едно не съществувам, а когато останахме за малко сами му казах "Мило, моля те не искам да се разделяме, добави си ме пак в скайп" а той ми каза .."Ти питаш ли ме аз какво искам .. и да те добавя няма значение, какво си мислиш добавям те и пак всичко е розово, за какво да те добавям, няма нужда от това, видях че вече няма смисъл да се тормозя" :cry: но усещах говореше го много странно устата му все едно трепереха ..
Адски много го обичам, изобщо не мога без него .. нашите вече започват да подозират нещо, само си седя и плача, дори когато бяхме навън постоянно ми се насълзяваха очите и се опитвах да го скривам .. изгубила съм апетит, не мога да мисля за нищо друго ... Изобщооо много зле се чувствам, моля ви помогнете ми кажете ми какво да правя как да си го върна .. по принцип мноого се караме, но винаги се сдобряваме само че .. сега е доста по различно :( никога не ме е махал така и не съм му се молила толкова и той да не ми е прощавал :( ..
Точно предишната вечер ми беше казвал колко много ме обича как аз съм неговия живот колко съм му липсвала иии там разни неща ;(
Той ми е първата любов, аз на него също ..не мисля че толкова лесно може да ме забрави, въпреки че той е ГОЛЯМ инат.
Моля ви помогнете ми кажете ми какво да му кажа какво да правя за да мога поне малко да го смекча :cry:

Благодаря на тези които изчетоха тази дълга история.

bratignat
05-15-2011, 22:18
Звънни му след 1-2 дни и го помоли за среща.

През тези два дни помисли - нужно ли е да се налагаш всеки път. И дали не си жестока, в отмъщението си - това, че момчетата не ревем (другите са емовци) не значи, че не ни е кофти.

П.П.
Приятелят ти е пич - държал се е на място, нито е вкарал драми, нито нищо.

chronic
05-15-2011, 22:25
Малееееей,щом и от фейс-а те е премахнал значи вече............Нямам думи,ще се самозаколя с ключовете.

OnlyGirlInTheWorld
05-15-2011, 22:27
А през тези 1-2 дни аз какво да правя .. в смисъл в една компания сме излизаме всеки ден всичките аз какво да правя да не излизам ;?
а друг е въпроса, че той може да не излиза известно време, няма да му е проблем все ще си намери нещо да прави .. най-малкото да спи (защото мн.обича)

п.п. преди това пак бяхме скарани (но нито той, нито аз правехме първата крачка, но на края както обикновено-аз) и като се сдобрихме той ми разказва, че баща му го е усетил, че му е криво .. казал му е заради момиче е .. да я зареже че не е единствената и някакви такива .. Дали не го е послушал :(

bratignat много ти благодаря че прочете историята

bratignat
05-15-2011, 22:35
ИЗяни се пред себе си през тези един два дни. А това, че сте в една компания - просто няма да излизаш толкова много през този период, все пак за учене винаги трябва да се намира време.

Съмнявам се да е споделил на баща си, какво точно се е случило или да е послушал съветът му дословно. Просто му е много кофти.

За нищо - думите не се броят за помощ ;)

OnlyGirlInTheWorld
05-15-2011, 22:41
ИЗяни се пред себе си през тези един два дни. А това, че сте в една компания - просто няма да излизаш толкова много през този период, все пак за учене винаги трябва да се намира време.

Съмнявам се да е споделил на баща си, какво точно се е случило или да е послушал съветът му дословно. Просто му е много кофти.

За нищо - думите не се броят за помощ ;)

Какво да изясня пред себе си .. аз много добре знам какво искам. А какво да правя ако той не излиза, тогава по-добре и аз да не излизам. И как да уча като не мога да мисля за нищо друго, не мога да се среудоточа в нищо.
Не, не в никакъв случай не е разказал на баща си (той не знае за нас) но не знам дали не е послушал съвета му :(
Да не вземе в тези 1-2 дни още повече да му отбягна ...
А дали наистина му е кофти, дали му липсвам .. може ли всичко просто ей така да изчезне ;(

JustMakeMeBelieveAgainN
05-16-2011, 06:38
не го оставяй да си тръгне! преди няколко месеца направих най-голямата грешка като зарязах единствения човек,когото аз съм обичала и ме е обичал.не минаваше и ден без да съжалявам...просто се обичахме прекалено много..той дори повече..и го зарязах в момент на ярост..мина време...мислех си,че ме е забравил-той не беше- и отказвах да направя какъвто и да е опит да се съберем (ех,тази гордост) и накрая просто стана прекалено късно...така че опитай всичко,направи всичко възможно,за да не го загубиш :)

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 10:22
не го оставяй да си тръгне! преди няколко месеца направих най-голямата грешка като зарязах единствения човек,когото аз съм обичала и ме е обичал.не минаваше и ден без да съжалявам...просто се обичахме прекалено много..той дори повече..и го зарязах в момент на ярост..мина време...мислех си,че ме е забравил-той не беше- и отказвах да направя какъвто и да е опит да се съберем (ех,тази гордост) и накрая просто стана прекалено късно...така че опитай всичко,направи всичко възможно,за да не го загубиш :)

Ами какво да направя, за да се върне :cry: Не могааа не спирам да мисля за него .. Вече не живеяя, просто съществувам :cry: не съм предполагала че ще ми е толкова толкова толкова зле :cry:
Какво да направя какво да му кажа ;(

umri
05-16-2011, 10:45
Разбираема реакция. Трябва да се изслушат и двете гледни точки преди да се дава съвет, защото съм почти сигурен, че не те е изчакал, защото си се моткала прекалено много, а си знаела кога ще излизате и той, разбираш ли, трябва задължително да те чака. После си се нацупила и си правила сцени... след това си се намяткала като сибирски казак и си се натискала на половината дискотека.

Ако някой те барне за крака или те опипа, където и да е... нормалната реакция е шамар, а не да се дърпаш от кумова срама... ако той не беше в дискотеката, сигурно да си се изпонатискала с половината селяндури там. От твоята гледна точка изглежда зле, представям си как е било в реалност. Не, че не трябва да се забавляваш..., но някой да те обарва пред приятеля ти... За приятелят ти има два варианта. Или да стане и да пребие тоя, който те обарва пред него или да изчака и да те види до къде ще стигнеш с наглостта си.

Правилно му е било решението, че те е зарязал. На тоя свят има толкова много жени, от които голяма част по-умни и най-вероятно по-красиви от теб... за какво да си губи времето с теб? Правилно ти е казал, че нищо няма да е същото. Остави го намира и друг път да знаеш как да се държиш.

dimitar_ak
05-16-2011, 11:47
Изчакай няколко дни и го потърси. Поговорете без да се обвинявате. Ти си била афектирана от неговата постъпка, но ти е минало, а на него не. Най-лошото в този момент е било да флиртуваш с други. Реакцията му е основателна.

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 12:10
Разбираема реакция. Трябва да се изслушат и двете гледни точки преди да се дава съвет, защото съм почти сигурен, че не те е изчакал, защото си се моткала прекалено много, а си знаела кога ще излизате и той, разбираш ли, трябва задължително да те чака. После си се нацупила и си правила сцени... след това си се намяткала като сибирски казак и си се натискала на половината дискотека.

Ако някой те барне за крака или те опипа, където и да е... нормалната реакция е шамар, а не да се дърпаш от кумова срама... ако той не беше в дискотеката, сигурно да си се изпонатискала с половината селяндури там. От твоята гледна точка изглежда зле, представям си как е било в реалност. Не, че не трябва да се забавляваш..., но някой да те обарва пред приятеля ти... За приятелят ти има два варианта. Или да стане и да пребие тоя, който те обарва пред него или да изчака и да те види до къде ще стигнеш с наглостта си.

Правилно му е било решението, че те е зарязал. На тоя свят има толкова много жени, от които голяма част по-умни и най-вероятно по-красиви от теб... за какво да си губи времето с теб? Правилно ти е казал, че нищо няма да е същото. Остави го намира и друг път да знаеш как да се държиш.

Е ти пък как го изкара ........
Не съм се напила на ..... мотика, не съм се натискала с Никой нито пък някой ме е обарвал - това пък не бих го допуснала никога независимо дали имам приятел или не. И не съм била толкова нагла, колкото ти предполагаш .. просто бях доста развеселена, каквато съм обикновено .. и не съм се натискала с някакви непознати момчета, просто танцувах с момчетата от компанията ..нито съм се прегръщала, нито нещо ...

umri
05-16-2011, 12:12
^ Е ти по-груб не можа ли да бъдеш?

Ясно е, че момичето се опитва да осъзнава грешката си.
А щом и го обича, нормално да ѝ е гадно.
Не разбирам само едно, защо е трябвало да правиш от мухата слон?
Пък и после тези сцени пред него?
Не го търси в скайп, нито във фейсбук, нито пък по телефона.
Отиди директно до тях помоли го за няколко минути внимание и му се извини, обясни му, че си осъзнала простотията, която си направила (но преди това найстина я осъзнай грешката). Според неговара реакция прецени какво ще направиш. Два варианта има:
1- Да се оправите.
2- Да не пожелаш да те изслуша, а ти достойно да си тръгнеш без никакви драми и прочие.

Трябва много добре да знае защо й се случва това. По-добре да чуе истината без овъртания. Кой друг ще й направи тая услуга? Лицемерните й приятелчета, които дори като греши й казват, че е права? Не знам дали наистина са такива, но то върви по дефолт. Ако те послуша теб няма да сбърка, но трябва да го изиграе много добре. Това е единственият й шанс.

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 15:43
Днес излязохме, но не само двамата а и с другите .. той пак се държа гадно ;( но когато си изгорих пръста с една запалка той каза "Дай да го цункам" ..след това в колата му се молих да се сдобрим да се съберем пак ..толкова ми беше гадно, че едва не се разплаках .. но той ми каза, че вече всичко е приключило, че и той искал някои неща но кой го слушал, че бил търпял много .... опитах да го гушна, тръгнах да го целувам, но той ме бутна и не успях :cry:
Хорааа кажете ми какво да правяяяя ... Не могааа не мога не могаа без него ;(((((((((((((((((

LoveChocolate
05-16-2011, 16:00
според мен иска да те подразни :) така както и ти си го подразнила ;) дърпа се от теб за да ти е гадно и да осъзнаеш грешката си :) сигурна съм че ще се оправите :)

nepowtorima
05-16-2011, 16:04
Той вече е решил така. Ти трябва да приемеш решението му! Разбирам те, че много го обичаш, и че не можеш без него, но обстоятелствата се променят, и ти трябва да ги приемеш такива каквито са!! Не се унижавай повече пред него. Явно иска вече да приключите. Може да е имало и други причини и тази вечер всичко да е било завършека. Всичко с времето си ще мине. Продължи да си живееш живота.. И спри за малко да излизаш с тях. Плачи, слушай депресарски песни, но просто спри!

w0lf
05-16-2011, 16:12
ох нещо....не ми изглежда толкова много да го обичаш...и бтв трябваше още като ти е казал първото нещо да не му говориш да го дръпнеш настрана и да разясните кво става аджеба и защо се държи така

от това което описа ти не може да те зареже деректно, имам чувството че от доста време му правиш номера и накрая му е писнало

JimmyShady
05-16-2011, 16:26
umri е изключително прав.
Щом момчето вече не иска да сте заедно няма какво да направиш, най-добре ще е да си останете само приятели. :D

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 17:23
Ама ти сериозно ли?
С гушкане и целуване си тръгнала да си го връщаш ли?
Пф. Чак аз се изнервих.
Нали се сещаш, че ако иска да "гушка и целува някоя" вече е свободен да го прави без никакви огризения?
Ти трябва с далеч по-достойни действия да му покажеш, че си сгрешила и искаш "втори шанс", дали ще ти го даде или не, той си знае.
Но в никакъв случай не прекрачвай границата и не се унижавай заради мъж. Колкото и да го обичаш. Сериозна съм.
Вече не е "мейби" а със сигурност е прав умри...
Малко заблуденичка си ми...надявам се да се оправиш...

Добре кажете ми какви са тези по-достойни неща. Какво трябва да направя?

...еми не знам и аз вече какво да правя кое е достойно кое не е и тн ;s ..това ми е първата истинска любов и не съм се сблъсквала до сега с такива неща ...

fc
05-16-2011, 18:19
Чесно казано, и аз не бих се занимавал с тебе, ако се сваляш с други момчета пред мен... Но и приятеля ти е постъпил глупаво като не те е изчакал. Ако приятеля ти не е мъж на място, ще те приеме, ако е няма :)

Angeleyes
05-16-2011, 18:29
Явно си го засегнала с нещо , дай му време :)

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 20:27
До преди малко си говорихме .. еми аз забравих и ума и дума .. не знаех какво да кажа само му се молех да ми даде втори шанс да опитаме че този път наистина ще се променя, че искам да сме заедно, че не мога така, че ми е адски кофти такива неща, но главно повтарях да опитаме последен път :(( той каза че на този етап не може нищо ..попитах кога ще може, а той - "Не знам но ти казвам разбери го ще ми писне, а на мен писне ли ми край .. прегръщай се с охраната прави ми гадно аз колко пъти съм могъл ..тази ме дърпа обаче даже не я и погледнах, защото ти си единствената, но аз за теб не съм явно съм се заблуждавал .. или ще си само моя и на никой друг или ще си на всички освен на мен .. не се ядосвай ..аз няма за какво да съжалявам, ти ще съжаляваш и тнннн.." .. а когато той ми каза че на този етап да не очаквам нищо, аз го попитах кога, когато ме забрави още повече и той ми каза че какво съм си мислила че за 2 дни се забравя че и той имал чувства дори и да не го показвал ...
..
иии след това .. той искаше да си ходи хванах го за ръката не исках да го пусна, караше ме да го пусна, каза че го ядосвам, ще му писне .. и аз се опитах да го гушна ..гушнах го, той ме бутна, пуснах го и си тръгна .... сега съжалявам че го хванах и не го пусках и че му се нахвърлих така :(
като се прибрах му написах в скайп че няма да го оставя толкова лесно и ще се боря за него до край, но също така обещавам и да не бъда досадна ... (съжалявам че му писах май не трябваше)

Мисля да послушам съветите ви .. да не му пиша повече да не го закачам от такава гледна точка .. и да се държа приятелски с него (въпреки че ми е адски трудно и като излезем ииии ми става нещо и едвам се спирам да не се разплача (а и не само като излезем..)
Само че ме е страх да не стане така че да ме забрави или да се отдръпне още повече (въпреки че преди сме си говорили че на него ще му е мн.трудно дори да не го показва ..и тн) ..
Май ще го оставя да си почине от мен ..колко време да е тази почивка нзззз .. Как мислите какво да правя?

ох пак стана много дълго ..

SorrowEyes
05-16-2011, 20:51
На теб ти е било весело въпросната вечер и си си пийнала...
Знаеш ли колко много си го наранила, държала си се ужасно и напълно разбирам реакцията му. Представи си как той се весели с 50 хиляди момичета, сваля се с охраната, опипва момичета, дърпа те тебе и иска да танцувате, въпреки че на теб ти е адкси вскиснато, заради тези изцепки... И на теб може да ти се струва, че не е било голяма работа, но наистина е трябвало да се видиш отстрани :(

Наистина трябва мнооого здраво да поработиш в-у връзката ви, но дори и да се съберете пак, той ти го е казал - вече няма да е същото. И ти ще си в по-гадната позиция...

Най-добре си дайте време. Кажи му, че не искаш да се разделяте, но му дай време и пространство. Не го притискай или обсебвай, че ще стане по-зле.

LoveMnmL
05-16-2011, 21:00
Наистина глупаво си постъпила след като си обърнала такова внимание на момчетата,които са те сваляли след като ти самата каза,че приятелят ти бил много ревнив.Ревността понякога е болестно състояние и в такива големи дози въобще не трябва да даваш никакъв повод да те ревнува,защото може наистина да си била просто лзбезна с тези момчета,но отстрани и лично на него може да му е изглеждало по съвсем различен начин.Особено след като сте имали скарване,изглежда,че все едно не ти пука нито за него,нито за чувствата му и в същото време,когато той е в кофти настроение,ти да се задяваш с другите.Разбирам те и аз понякога просто не мога да бъда груба с хората,когато те се държат добре с мен,но все пак ...
Друго,че постъпваш отново много глупаво,когато сте си говорили.Ти си се държала лигаво,нахвърляш му се,умоляваш го,а по този начин се унижаваш,а той вмомента е наистина доста афектиран от ситуацията и е трябвало да бъдеш по-сериозна,по-твърда.Според мен шанса ти е бил точно тогава,но след като си го изпуснала.Когато го виждаш оттук нататък се дръж добре с него,но все пак нека има някаква дистанция,прави се,че все едно си го прежиявала,както и той прави.Ако той не направи крачката мисля,че нямаш шанс да бъдеш отново с него.

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 21:02
На теб ти е било весело въпросната вечер и си си пийнала...
Знаеш ли колко много си го наранила, държала си се ужасно и напълно разбирам реакцията му. Представи си как той се весели с 50 хиляди момичета, сваля се с охраната, опипва момичета, дърпа те тебе и иска да танцувате, въпреки че на теб ти е адкси вскиснато, заради тези изцепки... И на теб може да ти се струва, че не е било голяма работа, но наистина е трябвало да се видиш отстрани :(

Наистина трябва мнооого здраво да поработиш в-у връзката ви, но дори и да се съберете пак, той ти го е казал - вече няма да е същото. И ти ще си в по-гадната позиция...

Най-добре си дайте време. Кажи му, че не искаш да се разделяте, но му дай време и пространство. Не го притискай или обсебвай, че ще стане по-зле.

И аз мисля да му дам малко време, само че ..Колко??
Много ме е страх да не ме забрави леко по леко :(

bratignat
05-16-2011, 21:05
според мен иска да те подразни :) така както и ти си го подразнила ;) дърпа се от теб за да ти е гадно и да осъзнаеш грешката си :) сигурна съм че ще се оправите :)

Момчетата сме много по....да не кажа прости, но натурални. Като си бесен си бесен. Ако се вбесиш, ти става допълнително, кофти, че са те вбесили. Според мене той се бори с чувствата си.

Към авторката - понеже, явно не осъзнаваш още, въпросът не е в обарвания или леки флиртове. Днес той те вижда да да флиртуваш, понеже не те е изчакал (нещо което ми изглежда дребно за твоята реакция).
Ок, ако едно момиче желае да се тросне или наложи - няма кой да я спре. Но ти какво очакваш после - сладки и чаено парти? Че ще му мине за час-два? Ако ти си се нацупила за нещо дето минава за час, той се пита може ли да ти има доверие? Дали няма пак да направиш същото, когато ти купи палачинки с петмез, вместо сладко....

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 21:23

Момчетата сме много по....да не кажа прости, но натурални. Като си бесен си бесен. Ако се вбесиш, ти става допълнително, кофти, че са те вбесили. Според мене той се бори с чувствата си.

Към авторката - понеже, явно не осъзнаваш още, въпросът не е в обарвания или леки флиртове. Днес той те вижда да да флиртуваш, понеже не те е изчакал (нещо което ми изглежда дребно за твоята реакция).
Ок, ако едно момиче желае да се тросне или наложи - няма кой да я спре. Но ти какво очакваш после - сладки и чаено парти? Че ще му мине за час-два? Ако ти си се нацупила за нещо дето минава за час, той се пита може ли да ти има доверие? Дали няма пак да направиш същото, когато ти купи палачинки с петмез, вместо сладко....

И какво да направя, за да си го върна :(

djipsito
05-16-2011, 21:35
От страх правим най-големите си грешки... дай му почивка, тва е... колко време... не се знае, тва не е договор за работа.

Пусни му топката, кажи му, че ще му дадеш време и когато реши да те потърси. Тва е... и си удръж на думата (ДА НЕ ГО ТЪРСИШ). Колкото и да е трудно. Хубавите работи бавно стават.

bratignat
05-16-2011, 21:37
Ми кажи му истината, това което каза на нас. Че нямаш опит, че си действала от яд. И каквото сабя покаже.

OnlyGirlInTheWorld
05-16-2011, 21:49
От страх правим най-големите си грешки... дай му почивка, тва е... колко време... не се знае, тва не е договор за работа.

Пусни му топката, кажи му, че ще му дадеш време и когато реши да те потърси. Тва е... и си удръж на думата (ДА НЕ ГО ТЪРСИШ). Колкото и да е трудно. Хубавите работи бавно стават.

Той почти никога не прави първите крачки .. когато сме се карали все аз давам първа да оправям нещата .. така че този вариант е изключен .. но няма да го търся, а по натам ще се опитам пак да направя нещо .... само че нито знам какво нито след колко време .....

bratignat той знае че нямам опит .. ако му кажа че съм действала от яд знаеш ли какво ще ми отговори .. - Ами вземи се поука и за други връзки внимавай повече ....

LoveMnmL
05-16-2011, 22:29
. но няма да го търся, а по натам ще се опитам пак да направя нещо .... само че нито знам какво нито след колко време .....
.
Ами определено време няма.Ако той омекне и ти го прости,ще забележиш някаква промяна,просто сама ще усетиш кога е удобният момент,когато можеш да говориш с него отново по този въпрос.

djipsito
05-16-2011, 22:55
И що все ти трябва да правиш първата крачка ? :-o
Кво е тва неговото его... казала си му и си му показала кво искаш, оставяш нещата в неговите ръце и толкова. Избора е негов. Така му постави нещата, че той да избира и му дай да разбере, че той трябва да направи първата крачка.

Ама на първо място се научи, колкото и да е трудно, да си по-твърда. Педполагам, че те е страх така още повече да не се дръпне, ама както ти го е казал и той... чувствата не умират за ден, два, седмица. А до ден, два седмица може да си почине от теб и да му долипсваш..

В момента не правиш друго освен да го задушаваш още повече и.. бяга още повече...

Ти си знаеш..

dimitar_ak
05-17-2011, 06:36
Няма да се получи. В момента си мерите инатите. Разговора ви прилича на мерене кой е прав, а не на опит да се реши един конфликт.

OnlyGirlInTheWorld
05-17-2011, 09:43
И що все ти трябва да правиш първата крачка ? :-o
Кво е тва неговото его... казала си му и си му показала кво искаш, оставяш нещата в неговите ръце и толкова. Избора е негов. Така му постави нещата, че той да избира и му дай да разбере, че той трябва да направи първата крачка.

Ама на първо място се научи, колкото и да е трудно, да си по-твърда. Педполагам, че те е страх така още повече да не се дръпне, ама както ти го е казал и той... чувствата не умират за ден, два, седмица. А до ден, два седмица може да си почине от теб и да му долипсваш..

В момента не правиш друго освен да го задушаваш още повече и.. бяга още повече...

Ти си знаеш..

Няма да му пиша .. няма да му досаждам, няма да го притискам, няма да искам да оставаме сами да си говорим, няма да го закачам, няма да се опитвам напразно, ще се държа с него какво с всички останали .. адски много ми е трудно да направя тези неща, защото не спирам да мисля за това ... но мисля да го оставя, защото май наистина го задушавам поне снощи изглеждаше така ..ужасно много гадно ми стана от снощи където толкова много му се молих а на него все едно ........ исках да го гушна а той ме бутна .. държах го за ръката а той се дърпаше ... иии сега толкова съжалявам че му се молих, че исках да го гушна, че не го пусках ... за това го оставям ..просто като го видя и останем насаме ще му кажа че вече съм казала какво искам и ще го изчакам да ми прости и когато го направи той сам ще ми го покаже ....

..само че не знам след това какво да правя .. като започне да ми показва ..в смисъл с приятелското си държание и тн .. какво да му кажа, как да постъпя ...

OnlyGirlInTheWorld
05-17-2011, 10:09
И знаете ли сега какво ми пише ......
понеже бяхме на бал и си правихме снимки и съм ги качила в фб и имам снимка с един общ приятел ме е прегърнал за снимката .... и той сега ми пише да изтрия всички снимки с него и да си сложа на профилна снимката с онова момче и че с онова момче много сме си били отивали ..аз естествено казах че не искам и няма да изтрия снимките с него и той казва .. ''ok, и аз няма да искам някои работи .. нека да седят снимките, но ще си кача и аз някоя снимка" аз го попитах дали да изтрия снимката с онова момче (което пак повтарям ни е общ приятел и имаме и др.снимки от събирания) и той каза "не, казах ти кои снимки да изтриеш" и аз казах мога да махна тази с момчето ... и той не ми писа повече.

katerinka9226
05-17-2011, 10:28
И знаете ли сега какво ми пише ......
понеже бяхме на бал и си правихме снимки и съм ги качила в фб и имам снимка с един общ приятел ме е прегърнал за снимката .... и той сега ми пише да изтрия всички снимки с него и да си сложа на профилна снимката с онова момче и че с онова момче много сме си били отивали ..аз естествено казах че не искам и няма да изтрия снимките с него и той казва .. ''ok, и аз няма да искам някои работи .. нека да седят снимките, но ще си кача и аз някоя снимка" аз го попитах дали да изтрия снимката с онова момче (което пак повтарям ни е общ приятел и имаме и др.снимки от събирания) и той каза "не, казах ти кои снимки да изтриеш" и аз казах мога да махна тази с момчето ... и той не ми писа повече.
Ам не знам, но ми се струва че в момента се правиш на интересна... ( мое мнение ). Остави го ,ще го преживееш този ;) А пък за снимките... Абе, моля ти се! Сега ще го слушаш и ще махаш снимки по негово желание ли? Ми той ако ти каже да се метнеш от 8-мия етаж на нашия блок :D ще се метнеш ли? ... Остави го и си живей живота... има много момчета по света, един от тях може да е идеалният за теб... сега може да се самозалъгваш, че не може да живееш без него, но ще видиш че живота продължава ;)

dimitar_ak
05-17-2011, 11:33
И двамата се правят на интересни и пробват докъде може да стигнат. Ако един от тях не спре скоро ще се нагрубят до степен когато връщане назад няма.

Авторке, ти си подала ръка за прошка и той я е върнал. Замлъкни и чакай. Топката не е у теб. Отговори му едва когато и той каже съжалявам.

OnlyGirlInTheWorld
05-17-2011, 11:36
Ох хора, не могааааа :cry: :cry: :cry: :cry:
публикува си една песен ..която песен ..аз много я харесвам ..тя е точно като за нас ..мн пъти сме я слушали и той ми е казвал че ще я слуша един ден като го зарежаа като си имам друг приятел като се разделим ..... и сега ... охх не мога ... като я чух и направо ..както се бях успокоила .. и сега и не мога изобщо да ви опиша ..седя си в нас самичка, скъсвам се да си плача ииииии ... не знам ..написах му че знам че го задушавам с всички тези мои молби и го карам да бяга още повече и някакви такива неща .. и му написах че го оставям известно време му обещавам да не го притеснявам и да не му досаждам .. и дано през тези няколко дни помисли хубави и ми прости и да ми го покаже и по най малкия начин дори ....
Е, естествено той не ми отговори ..
Толкова Толкова Толкова много ми е трудно ...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

а преди това .. ми беше писал да ме пита дали му е хубава една снимка с едно друго момиче да си я сложи за профилна .. естествено казах му някои неща и му разясних относно моята снимка която махнах .. а той ми каза ..да съм се сетила аз как съм им казвала на тези неща които правя - демек к*****ски .. е, ядосах се на издържах и казах ..че съм махнала снимката и не виждам смисъл да се заяжда и да ме убижда освен ако не иска още и още да ме наранява, но щом има такова желание нека да го прави колкото може да ме срива поне да е до край и така или иначе е на мен и ще си го понасям щом съм го заслужила и той пак ме премахна ..
и след това качи песента и аз му написах оновааа по горе ^^^^

Ох, какво да правяяяяяя .. не мога просто скапвам се ... :-# :-# :-#

OnlyGirlInTheWorld
05-17-2011, 12:04
sucks

не те разбирам нещо

autumn666
05-17-2011, 12:04
Кофти положение... личи си, че много го обичаш, но явно той наистина се е ядосал от тва дето си го направила. Но все пак неговите чувства още не са изстинали. ^^ Така че просто престани да се унижаваш пред него, глупаво е. Не го търси, и следващия път като ти пише (ако пак е по някаква глупава причина естествено) - не му отговаряй ти. Дръж се с него като с най-обикновен приятел. Казала си му, че ще го оставиш на мира и ще му дадеш време, не го притискай и не се унижавай. След време вече той ще избере какво иска. Ако не поиска да е с теб :? не се отчайвай...има толкова много други момчета...не си струва цялата болка просто. Живота е пред теб

OnlyGirlInTheWorld
05-17-2011, 12:35
Кофти положение... личи си, че много го обичаш, но явно той наистина се е ядосал от тва дето си го направила. Но все пак неговите чувства още не са изстинали. ^^ Така че просто престани да се унижаваш пред него, глупаво е. Не го търси, и следващия път като ти пише (ако пак е по някаква глупава причина естествено) - не му отговаряй ти. Дръж се с него като с най-обикновен приятел. Казала си му, че ще го оставиш на мира и ще му дадеш време, не го притискай и не се унижавай. След време вече той ще избере какво иска. Ако не поиска да е с теб :? не се отчайвай...има толкова много други момчета...не си струва цялата болка просто. Живота е пред теб

Благодаря за отговора .. и наистина спирам вече, защото все пак и аз имам самочувствие ...
бтв. той няма да пише за някаква простотия защото ме е махнал пак .. но ако пише, естествено пак ще си изливам мъките пред вас ..като няма пред кой друг :(

OnlyGirlInTheWorld
05-18-2011, 04:03
Не могаааа да не ви се похваляя :grin:
снощи се сдобрихмеее :grin:
първо ми написа, че защо не съм излезнала вечерта така съм му била изхабила няколко часа мислене и един дълъг разговор .. и стана, аз му звъннах, не искаше да ми каже, каза че после ще ми пише, попитах дали обещава и тойй - гледам тв,чао.
след това свърши предаването, той не ми пишеше .. след малко гледам праща ми един линк на една песен в която се пее че няма смисъл нещо такова .. е бях твърда и не започнах да му се моля и тн .. в песента се пееше за чувствата на момчето, че не може да забрави момичето, но иска да направи всичко възможно да стане и тн. каза ми че така се чувства той и аз му говорих някакви неща от рода наа .. че и двамата се чувстваме гадно защо да бъдем нещастни рзделени, като можем да сме щастливи заедно и тнн .. и той каза че ми дава последен шанс, но направя ли грешка-ще направи всички за да ме изтрие от живота си.
Каза ми също, че си мислел да ми даде този шанс и да си поговорим, но някъде петък, събота, неделя, но не можел да ме гледа да се мъча и не искал да ми е скапано ....
След това си говорихме за песента която беше публикувал, казах му че съм се разплакала на нея ..той каза че само нея пускал и не че се бил разплакал ами му станало такова че трудно преглъщал ..

..и така .. благодаря ви мноооого за съветите, май имаше смисъл да го оставя на мира, дори и за малко

:grin: :grin: :grin:

dimitar_ak
05-18-2011, 07:51
Сега е време за още един съвет. При други конфликти не се цупете и инатете, а разговаряйте. Спокойно и без да се карате и обвинявате. Ако още тогава ти му беше казала, че не ти е приятно, че е тръгнал без теб, а той ти бе казал, че флирта ти го дразни щеше да е друго.

LoveMnmL
05-18-2011, 10:50
Браво,радвам се за вас.Дано това ви бъде за урок и на двамата и да няма такова цупене.Правилно каза dimitar_ak ,че оттук нататък,когато имате проблем,по-добре да разговаряте,за да не се стига до тук.

OnlyGirlInTheWorld
05-18-2011, 17:08
Дано от тук нататък нямаме такива сериозни проблеми :-)

Благодаря на всички за отговорите :)

buzzzz
05-18-2011, 18:11
Виж, бях попаднала на подобна ситуация. В момента 9-ти месец съм с любимия си човек, преди няколко дена се бяхме скарали сериозно заради неговата огромна ревност. Играя си в дискотеката САМА, той ме гледа сякаш съм му изпила кафето... Както и да е, оправихме се. Та исках да кажа, че трябва да имаш свобода. Не може ти да играеш с други, да си говориш с други и той да се сърди. И с тфа "направиш ли грешка ще те изтрия от живота си" за каква грешка става дума? Да танцуваш с друг такава ли е грешката... Просто съвет исках да ти дам - да поговориш с него, да му обясниш, че не трябва да те смята за вещ, която е лично негова.. Че искаш само него и държиш на него, да не се дразни от такива глупости и да прави от мухата слон. Ти си знаеш де, просто в моя случай помогна :)

OnlyGirlInTheWorld
05-20-2011, 10:45
Виж, бях попаднала на подобна ситуация. В момента 9-ти месец съм с любимия си човек, преди няколко дена се бяхме скарали сериозно заради неговата огромна ревност. Играя си в дискотеката САМА, той ме гледа сякаш съм му изпила кафето... Както и да е, оправихме се. Та исках да кажа, че трябва да имаш свобода. Не може ти да играеш с други, да си говориш с други и той да се сърди. И с тфа "направиш ли грешка ще те изтрия от живота си" за каква грешка става дума? Да танцуваш с друг такава ли е грешката... Просто съвет исках да ти дам - да поговориш с него, да му обясниш, че не трябва да те смята за вещ, която е лично негова.. Че искаш само него и държиш на него, да не се дразни от такива глупости и да прави от мухата слон. Ти си знаеш де, просто в моя случай помогна :)

Знам че е така само че дори и да се опитам да говорим той пак ще си знае неговата ... то ревността си е болест. Пък и още повече като и аз съм адски много ревнива ..
Снощи бяхме в много добри отношения и си говорехме спокойно за тези неща и се разбрахме :)

Много хубава вечер хиихих :-)