PDA

View Full Version : Косата ми е прекалено права.

s0ni123
05-16-2011, 06:37
На клечки.. ужас. След като се накъдря с маша или преса след 1 час няма и следа от къдриците, при положение, че съм сложила и лак.. Кажете ми някакъв крем който да го използвам преди машата, за да ми задържи къдриците повече.

marin4itu
05-16-2011, 08:26
Пръскай с лак кичура преди да го накъдриш и след като го накъдриш.

xSANYAx
05-16-2011, 10:25

Абе ти добре ли си,как може да й даваш такива съвети,да остане без коса после.. :?
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ПРЕДИ ГОРЕНЕ НА КОСАТА НЕ ПРЪСКАЙ ЛАК!!!
Иначе мисля че има разни спрейчета и балсами,точно за твоя случай,но не се сещам за име,другите ако знаят да кажат. :)

zlatit0o
05-16-2011, 11:27
Това е супер тъпо! Не стига, че много ще я изтощи, ами ще стои твърда и грознааа :Х

посъветвай се със фризьор и успех :-)

bloodyF
05-16-2011, 11:43
спрей за термална защита преди и лак за коса след : )

marin4itu
05-16-2011, 15:45
Хахахах, да бе! За това всички фризьорки като правят прически за сватби и балове пръскат кичура преди машата и след това, че накрая и цялата коса! Много разбирате иначе..

IntoTheWild313
05-16-2011, 15:57
Те могат да го правят, ама е супер вредно.
Купи си спрей за термална защита.

marin4itu
05-16-2011, 16:17
Ама никой не я кара всеки ден да си гори косата по този начин. Но като има повод, защо не? То и всекидневното изправяне е вредно и тупирането е вредно, и боядисването е вредно, но някой да ни е спрял жените? 8-)

Ssummerjam
05-16-2011, 16:44
Хахах, кой каквото няма - това иска 8-) Хората какво ли не дават да им е права косата...

Greshka
05-16-2011, 17:09
Ако преди пресата/машата използваш някакви други спрейове за коса или пяна може от това да се задържат къдриците. :)

CupcakeMonster
05-16-2011, 17:26
Моята беше така до 7 клас,права и на клечки..докато не я подстригах.Беше почти до кръстса,кръцнах я до брадичката 8-) и се оправи.

FuckingFreak
05-16-2011, 18:45
Ъъъ.. а косата ти "мекичка" ли е? Да не ти е мазна, че имам такива в класа, които са с прави коси и никога не им е на клечки, но има и други с прави коси до раменете на които постоянно им е на клечки..

xSANYAx
05-16-2011, 19:43
Ама никой не я кара всеки ден да си гори косата по този начин. Но като има повод, защо не? То и всекидневното изправяне е вредно и тупирането е вредно, и боядисването е вредно, но някой да ни е спрял жените? 8-)

Toва с лакът е 3284985 пъти по-вредно и от всекидневно изправяне,съсипва страшно много косъма,ама айде ти си разбирачка,не смея да ти се противопоставям! :lol:

marin4itu
05-17-2011, 03:32

Toва с лакът е 3284985 пъти по-вредно и от всекидневно изправяне,съсипва страшно много косъма,ама айде ти си разбирачка,не смея да ти се противопоставям! :lol:

Да бе, за това като си изправях всеки ден косата, започна да пада, а след като спрях и един път съм се накъдрила с маша, нищо й нямаше...

По принцип кое вреди "повече", няма как ние точно с тебе двечките да разберем, защото нито можем под микроскоп да погледнем, нито сме някакви специалистки, ама щом ти е яко да се заяждаш във форум, давай.. Инати се...