Влез

View Full Version : Любовен триъгълник

VikiDonovan1997
05-16-2011, 06:46
Здравейте, хора! Аз имам един проблем-оказа се, че с едно момиче от класа ми харесваме едно и също момче. На 14 февруари А. ми предложи да станем гаджета и аз се съгласих понеже го харесвам от 1 клас и много си допадаме. Обаче това момиче-Г. ми казва ту че го харесва, ту че си има гадже и не харесва А. И вече не й вярвам. Обаче лошото е, че тя започва открито да го сваля и да замесва и други хора в това-например в събота направихме три месеца с А. и Г. реши да ни скапе деня. Обадиха ми се нейни приятелки, които почнаха с всякакви обиди и ми казаха- А. си е на Г. Остави го, той си е нейн и тя го обича истински.... Аз й се ядосах и се чудя как да й дам да се разбере, че не искам да се занимавам с нея. Обаче тя почва да се прави на жертва и аз направо изпадам в див вътрешен ужас понеже съм горе-долу ревнива кучка. И имах същите проблеми в 5 клас със същото момче, но с друго момиче, което вече е в друго училище. Може ли да ми дадете съвет какво да направя с Г. Предварително благодаря!

ПП: Само най-добрата ми приятелка знае за мен и А.

Nakadah
05-16-2011, 07:16
Направи го квадрат! Извикай съседа!

antifashionshit
05-16-2011, 07:19
нещо, в което влагаш енергия/каквато и да е/ расте. просто.. не обръщай внимание, доколкото ти е възможно. поговерете си хубаво с приятеля ти относно това момиче, за да се изясни всичко между вас и да не се връзвате на разни сплетни.

lubomirky
05-16-2011, 07:42
вие ходите, ама само най-добрата ти приятелка знае, че ходите?

JimmyShady
05-16-2011, 07:56
Направи го квадрат! Извикай съседа!
Хахахаха :lol:

Авторе, защо не кажеш на А. да каже на Г., че не я харесва и да не се занимава с вас повече и толкова. :D

VikiDonovan1997
05-16-2011, 09:38
вие ходите, ама само най-добрата ти приятелка знае, че ходите?

Да, предпочитаме да не казваме на никой.

Да ви кажа трудно е да не й обръщам внимание щом тя ми краде телефона, за да си запише номера му.

А с приятелките и какво да направя?? Имам тъмносин колан по карате с черта-това ще помогне ли? :D :D

fUcKsMiLe
05-16-2011, 11:15
А с приятелките и какво да направя?? Имам тъмносин колан по карате с черта-това ще помогне ли? :D :D Да, вкарай ги в най-близката болница и се моли после да не ги срещнеш. :?

Имам въпрос. Как само най-добрата ти приятелка знае, че ходите с въпросния - А., а пък междувременно ония приятели на Г. започват да ти казват да го оставиш? Как става тоя номер?

И какво да направиш с Г. ?
Ами игнорирай я. Кажи на приятелят ти да направи нещо по въпроса.
Толкова ли е зле, че се оставя да го свалят пред очите ти?.. Леле..

FancyGirl
05-16-2011, 16:15
Няма да си правя труда дори да чета темата. С триъгълници, квадрати, конуси и всякакви други геометрични фигури не се занимавай.. е освен в час по математика. :)

nepowtorima
05-16-2011, 16:19
..Зарежи и двамата. Макар, че ще е тъпо да угодиш на Г. , но поне да се спре с тези глупости. Или поговори поотделно с тях. Пък каквото стане..

VikiDonovan1997
05-16-2011, 17:01
Нямам си представа как Г. и приятелките и са разбрали. Май не го прикриваме добре... Той не се оставя ама тя засипва с СМС-та. Буквално!

katerinka9226
05-17-2011, 17:09
Е добре бе, мам*а му, толкова ли е зле гаджето, че не може да схване к'во прави тая ?? Думи нямам... Поговори си с гаджето [[ мисля, че беше А :D ]] и му кажи какво прави тая Г. ... и той вече да се оправя... (( няма да е зле пред нея да те целуне и да ти каже че те обича, върши работа :-P )). БТВ на колко сте ;?

VikiDonovan1997
05-19-2011, 07:19
А. разбра и направи точно това, което посъветва, само че тепърва днес ти прочетох мнението. На 15 съм

Angeleyes
05-19-2011, 19:50
Детска му работа .....

nichiiq
05-19-2011, 19:51
Да бе , на 15 си и за тва се пишеш еди кво си 1997 :D .Все тая . Темата като че ли е изчерпана .