View Full Version : След първи път :)
ssunnnshinee
05-16-2011, 13:11
Здравейте.. Значи.. на 26 април беше първият ми път и до сега съм го правила 2 пъти и тези трябва да ми дойде.. нормално ли е да ми закъснее? Защото последните 3 месеца даже ми идваше с по няколко дена по-рано :) ..
blackvelvet
05-16-2011, 13:13
На мен след като го правих за първи път,ми закъсня.Така че мисля,че е нормално.
С колко дни ти закъсня след първия път? :-o
Задължително ли е след първия секс да закъснее или при всеки е индивидулно?
Не точно(личен опит) :lol: .Затова мисля тестче да си направя все пак ама нз .
SmilezZz
05-16-2011, 13:33
Нормално е..
TheGirlNextDoor
05-16-2011, 15:46
може да закъснее може и да подрани.Индивидуално е.При мен и мои приятелки(както и други хора) е имало промяна след първия път,по което съдя,че е нормално.Ако си сигурна,че не е имало гаф няма от какво да се притесняваш,а ако не-направи тест :)
Claymore
05-16-2011, 17:19
И на мен ми закъсня.Нормално е.
Ти си 96 и са те ебали?? :shock:
Кво ви става бе хора?Толкова ли сте тъпи да се дупите на 14 бе??? Преди няколко години са оставили куклите, а сега тръгват да го правят... :shock:
Ти си 96 и са те е**ли?? :shock:
Кво ви става бе хора?Толкова ли сте тъпи да се дупите на 14 бе??? Преди няколко години са оставили куклите, а сега тръгват да го правят... :shock: хахаха явно не знаеш и че 97 се ебът като невидели ама не е то тва е нормално по малките да харесват 4-5 години по големи от тях- по тая логика няма проблем
juveteam
05-16-2011, 18:30
Попринцип не е задължително , но може и заради това е :)
ssunnnshinee
05-16-2011, 19:46
Еми миналият месец точно на 16 ми дойде.. обачее от началото на новата година ми подраняваше с няколко дена.. но сега явно ще закъснее.. амм беше и двата пъти с презерватив и винаги свършваше извън мен :)
kucheto1234
05-16-2011, 20:11
Задължително ли е след първия секс да закъснее или при всеки е индивидулно?
nwjsw има си едит а не да пишеш по 100 поста един след друг !
TheGirlNextDoor
05-16-2011, 21:04
Еми миналият месец точно на 16 ми дойде.. обачее от началото на новата година ми подраняваше с няколко дена.. но сега явно ще закъснее.. амм беше и двата пъти с презерватив и винаги свършваше извън мен :)
relax...take it easy :)
sexypich
05-17-2011, 19:09
Кво ви става бе хора?Толкова ли сте тъпи да се дупите на 14 бе??? Преди няколко години са оставили куклите, а сега тръгват да го правят... :shock:
+1
Нормално е..
Офф!Има още десетки такива теми...
ами на мен лично след първия път ми прескочи месеца. бях много уплашена и си направих тест и сичко беше ОК.
П.П. само не се стресирай, защото стреса също до някаква степен е причина да ти закъснее ;)
klitoranka95
05-19-2011, 20:15
е аз си играех с куклиткато ми се случи :oops:
На мен пък ми беше дошло ,след като ми свърши ми беше първият път и зак ми доиде :D
ssunnnshinee
05-22-2011, 12:02
мм то и аз сега съм много уплашена, защото както не ми идва пък и вчера ми беше много лошо цяла вечер.. и сега вече не знам какво да мисля.. въпреки, че няма как да е станало :(
brokeninside13
05-22-2011, 18:44
Кво ви става бе хора?Толкова ли сте тъпи да се дупите на 14 бе??? Преди няколко години са оставили куклите, а сега тръгват да го правят... :shock: хахаха явно не знаеш и че 97 се е*** като невидели ама не е то тва е нормално по малките да харесват 4-5 години по големи от тях- по тая логика няма проблем
е тва просто не е истина...или просто ми се иска да не е ...
На теб, ако ти закъснее не го смятай за нормално, а се притеснявай, че може да имаш бебенце :razz: ГРЕДА ! :razz:
dream1707
05-22-2011, 19:57
Тебе не те ли бяха таковали само отзад ? .. Така де, този тип секс влияе ли на цикъла ?
DarkTemplar
05-22-2011, 21:42
Тебе не те ли бяха таковали само отзад ? .. Така де, този тип секс влияе ли на цикъла ?
Назад си с инфото. Вече и отпред я таковат, и в ушите даже. 8)
drjuniorpopov
05-23-2011, 11:07
Не точно(личен опит) :lol: .Затова мисля тестче да си направя все пак ама нз .
Какви тестове , какви глупости ох.. едно и също приказвате , ти да не мислиш че толкова лесно се забременява,Има доста причини да и закъснява,така че не си давай излишния коментар :o
Evellexis
05-23-2011, 11:17
Кво ви става бе хора?Толкова ли сте тъпи да се дупите на 14 бе??? Преди няколко години са оставили куклите, а сега тръгват да го правят... :shock: хахаха явно не знаеш и че 97 се е*** като невидели ама не е то тва е нормално по малките да харесват 4-5 години по големи от тях- по тая логика няма проблем
е тва просто не е истина...или просто ми се иска да не е ...
Ами да.. аз не се очудвам, защото тази нова година бях на едно купонче и там един приятел пори една дет беше 6-ти клас т.е. набор 97..вика , извика ме в стаята уж нещо да ми каже и изведнъж хоп докато се обърна беше чисто гола и почна да ми лапа и така стана.. ама от тогава съжалява защото същото момиче му лепна мононуклеоза ако знаете какво значи
ssunnnshinee
05-24-2011, 19:12
Някой ще ми помогне ли ? :(
Ем аз бих ти помогнал ама религията не ми го позволява... но ти и сама можеш да скочиш от някъде 8)
Теб не ти ли казаха вече да не се шашкаш, ако не текнеш - отиваш на доктор...
Мононуклеоза 6-ти клас...... баси майката...
Те щото младите са търсачи на силни усещания и не виждат за нужно да се образоват малко и да ползват презервативи....
Те щото младите са търсачи на силни усещания и не виждат за нужно да се образоват малко и да ползват презервативи....
Ами той презерватива няа те спаси от херпес, ама като смучеш като трифазна помпа..... нема оправия...
Ами той презерватива няа те спаси от херпес, ама като смучеш като трифазна помпа..... нема оправия...
Тя свирката стана новото Здравей..
mmagdalenaa
05-24-2011, 19:53
на мен ми закъсня с 3 4 дена може би и при теб ще е така
Да, странно на мен напоследък само ми разправят как "здрасти" не правели... :razz:
Да, странно на мен напоследък само ми разправят как "здрасти" не правели... :razz:
Да, то и аз това все чувам, а пък ако иначе го смучат все едно е близалка.....