View Full Version : Характера на вашите
RageAgainstTheMachine
05-16-2011, 13:53
Какъв е характера на родителите ви. Дайте пример на тяхна постъпка , която го показва :)
RageAgainstTheMachine
05-16-2011, 13:58
Мойте родители са добри по характер. Малко са строги (е честно казано по някога ме влудяват , ама както и да е) , обичат точността и възпитанието с доста голямо чувство за хумор :)
Пример за това - Пускаха ме само до 20:00 когато бях на 11 , а приятелите ми стояха до много по-късно. Забраняваха ми компютъра когато направя някоя глупост , има и още много ама не мога да се сетя.
Точноста - Като закъснея с 5 минути и има скърцане на зъби :D
Хумора - всекидневните им шеги и закачки отправени по мой адрес 8-)
zlatit0o
05-16-2011, 15:42
^ Моите са същите, мама е по-строга от тати. Тати пък е много забавен, винаги ме разсмива :D:D
sToyAncHo
05-16-2011, 18:38
Баща ми е точен. Майка ми е изрод :/
VampireLover3
05-17-2011, 18:21
Моите са много добри никога не са ме наказвали, забранявали или удряли. Винаги са ме подкрепяли и винаги ми дават много съвети. Разбира се понякога ми се карат като направя нещо, но е нормално. И имат страхотно чувство за хумор винаги когато вечеряме заедно пада голям смях и не само тогава де. Много си ги обичкам 8-) :-)
Colouring
05-18-2011, 09:10
Определям ги като леко консервативни хора.През повечето време не ги разбирам.Общо взето имаме съвсем различни възгледи и никога не мислим еднакво за дадено нещо.Чудно ми е как така по характер не приличам нито на майка,нито на татко.
От страна на баща ми се проявява повече разбиране,когато кажа нещо или помоля за нещо.
Но не мога да кажа,че са строги-никога не са ме наказвали,само бая конско е имало,но то е нормално.
И все пак каквито и да са-те са родителите ми,така че вече съм свикнала с отрицателните им качества.
Grommash
05-18-2011, 10:55
В нас се играе ролята на доброто и лошото ченге.
NqkfaNikakva21
05-18-2011, 12:23
Определям ги като леко консервативни хора.През повечето време не ги разбирам.Общо взето имаме съвсем различни възгледи и никога не мислим еднакво за дадено нещо.Чудно ми е как така по характер не приличам нито на майка,нито на татко.
само дето са си доста консервативни
но от страна на мама става на моето