View Full Version : ...
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 14:29
:)
:-o :shock: :-o :shock: :shock: :shock:
Дано тролваш :shock:
Ако не - миии ... Честито :shock: Знам ли 8-)
Edit : Офффф добре ,не се сдържах :D нали знаеш ,че оплоденото лайно не се брои за ембрион ? :D
NomNomNom
05-16-2011, 14:44
Честито , хайде поне разкажи как стана , на колко е тя , как ще живеете и т.н.
Jessrabbit
05-16-2011, 14:45
Предполагам се ебаваш..
Както и да е,все пак ако е така и мислиш,че ще се справиш,да ти е честито и да ти е живо и здраво :D .А ти ще можеш ли да спреш да обиждаш хората по темите ,освен това спри да пишеш романи на всяка тема,сякаш хората трябва да ти четат измишльотините..Където и да вляза се ти гледам русата коса с някакъв невероятен роман как пишеш глупости.Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
Тържествено обещавам да не влизам една седмица за да опропастя гениалната ти теза. Ама първо да стане 8 ,че до тогава нямам кво да правя. ОК ?
И не съм обиждал - просто се радвам на на хората тъпотата.
Тоя симпатяга ако е имал акъла да си съсипе живота моите подигравки са му най-малкия проблем.
А ти си забозила мишка. :D Ае cya in a week.
Angeleyes
05-16-2011, 14:49
Честито! И запомни бъди добър баща ;)
И сега какво следва? Няма да учиш и ще останеш със средно, за да започнеш работа, която ще ти е нужна за издръжката на бебето?
С майка му ще живеете ли заедно или ще го разнасяте от къща на къща?
Или пък ще продължиш да учиш и ще оставиш бебчето да се отгледа от баба и дядо?
Не се заяждам, между другото. Просто съм любопитна.
Jessrabbit
05-16-2011, 14:53
Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина.
Тържествено обещавам да не влизам една седмица за да опропастя гениалната ти теза. Ама първо да стане 8 ,че до тогава нямам кво да правя. ОК ?
И не съм обиждал - просто се радвам на на хората тъпотата.
Тоя симпатяга ако е имал акъла да си съсипе живота моите подигравки са му най-малкия проблем.
А ти си забозила мишка. :D Ае cya in a week.
Много си важен.Забозила мишка,и как го реши това?Пиши,самочувствие до небето,ама то сигурно само във форумите си така.
Така или иначе,ако темата е истина доста се е прецакал наистина.
^тц ,на живо имам доста цветущ речник. ако има възрастни наоколо най-вероятно ще ти се иска да се престориш ,че не ме познаваш. тук съм поне малко възпитан :? надърви ли пишката сега като разбра :?
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 14:59
Тя е на 17 и мнооого ама много я обичам. Чудя се на себе си просто..незнам..невероятно много я обичам :) Иначе ще живеем в единия апартамент на баща ми. Естествено и родителите ще ни помагат,няма да ни оставят ей така. Какво друго..а да,как се случи питаш. Еми бяхме в тях ,майка и и баща и бяха в враца на погребение..и то взе че стана :) Вече е в 4-ти месец. :)
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 15:03
И сега какво следва? Няма да учиш и ще останеш със средно, за да започнеш работа, която ще ти е нужна за издръжката на бебето?
Нищо не пречи да остана със средно. Има музиканти които и такова нямат. Иначе -да . Спирам училището засега.
SmilezZz
05-16-2011, 15:14
Няма какво да кажа.. Наистина ви е малко раничко.. Радвам се за вас,но от друга страна съжалявам,че ще си пропилеете бъдещето.. Защото в момента си задължен (може би) да напуснеш училището..
Но щом сте щастливи - ще преодолеете всички проблеми..
Да ви е живо и здраво.. Бъдете добри родители.. Да ви е живо и здраво.. :-)
nepowtorima
05-16-2011, 15:25
..Честито да ви е !! да си го отгледате с здраве и любов!! :)
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 15:31
Няма какво да кажа.. Наистина ви е малко раничко.. Радвам се за вас,но от друга страна съжалявам,че ще си пропилеете бъдещето.. Защото в момента си задължен (може би) да напуснеш училището..
Но щом сте щастливи - ще преодолеете всички проблеми..
Да ви е живо и здраво.. Бъдете добри родители.. Да ви е живо и здраво.. :-)
Благодаря ти за пожеланията =] Не съм задължен,но го искам,ще започна самостоятелна форма на обучение и така ще завърша :) Няма да я оставя сама я. ^^
Нищо не пречи да остана със средно. Има музиканти които и такова нямат. Иначе -да . Спирам училището засега.
Мхм. Ами... да ви е честито тогава.
Като се роди ще си на друго мнение.
Честито начало на цигански живот. Дано това да работиш в супермаркет е мечтата на живота ти.
vilityyy979
05-16-2011, 15:47
Емии... честито :-)
Честито начало на цигански живот. Дано това да работиш в супермаркет е мечтата на живота ти.
филмиране+нискокачествено тролене=провал
Moderatorius
05-16-2011, 15:49
Ако тва е истина - супер. Щом и двамата искате бебето и така сте си организирали нещата, не виждам нищо лошо. Училището винаги може да се завърши, детето не знам защо винаги се приема като пречка. С малко повче усилия всичко ще си се получи :grin: Пък и щом е трябвало да стане... Успех :D
вие сте некви болни ... :(
Всичко ти се вижда толкова розово,защото още живееш в света където мама и тати те издържат.
Обаче в действителност нещата не са толкова розови.Една-две години може би ще го крепите някак си,с помощта на вашите.Мислил ли си дългосрочно?Какво ще работиш,като нямаш образование,защото вашите няма цял живот да те издържат?Отделно за да бъдеш родител се изискват качества като отговорност,решителност и прочие,а аз само от прочетени 4 твои коментара вече се съмнявам че ги имаш тези качества.
На какво ще възпитаваш това дете,какъв пример ще му бъдеш?
Задавай си такива въпроси и мисли наистина дали си готов за такава отговорност.
kuklichka_bg
05-16-2011, 15:56
Не мисля,че има за какво да се радваш...
принципно е доста хубаво нещо,но си на 18 едва...
Righteousness
05-16-2011, 15:56
"Баща ми завърши средно като бях на 3, сега ще кандидатства с мен :D"
mrazqkindergarten
05-16-2011, 16:02
:shock: Божее, хора, живейте си живота бе! На 17-18 ще ми дундуркат бебе.. Е,честно не мога да го възприема... :? Поне от колко време сте заедно с тва момиче?
srsly, вярвате ли му :lol:
marin4itu
05-16-2011, 16:08
Абе какви сте вие такива хора бе? Изкарахте го сякаш ще им се провали живота.. Едно бебе може да бъде само повод за радост! Да, трудно е, да много пари отиват, но това си е съдба, случило се е, какво аборт ли да прави момичето, да убие детето си? Много ясно, че не! Толкова много хора се мъчат с години да имат дете, а като при автора и приятелката му се е получило, да го захвърлят така ли?
Авторе, живо и здраво да ви е, много да ви слуша и дано да нямате много трудности в отглеждането!
леко е нормално да се получи като са на по 17 години
то те не знаят кога са гладни, по аватара и подписа на автора мисля че той скоро ще се самозаколи с кофичка от кисело мляко, вие му давате акъли за деца
освен тва тролва мошно
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 16:17
От 4 години сме заедно. Немога да си обясня защо всички в този форум гледате да нападате някой. :(
По-нагоре прочетох"приятно започване на цигански живот" ..е не.. Това как го реши? Данеби случайно да ме познаваш? Не ми се вярва,защото който ме е опознал знае че съм страхотен приятел,човек и бъдещ баща.
Също така някой смяташе, че ще работя в супермаркет :lol: не мисля така. Имам нужните качества да стана какъвто си поискам. И един ден детето ми ще се гордее с мен,и ще се хвали на приятелите си! :)
Righteousness
05-16-2011, 16:29
Поне прическата ще весели бебето :D
JimmyShady
05-16-2011, 16:31
От 4 години сме заедно. Немога да си обясня защо всички в този форум гледате да нападате някой. :(
По-нагоре прочетох"приятно започване на цигански живот" ..е не.. Това как го реши? Данеби случайно да ме познаваш? Не ми се вярва,защото който ме е опознал знае че съм страхотен приятел,човек и бъдещ баща.
Също така някой смяташе, че ще работя в супермаркет :lol: не мисля така. Имам нужните качества да стана какъвто си поискам. И един ден детето ми ще се гордее с мен,и ще се хвали на приятелите си! :)
Ама кой е бащата?
Поне прическата ще весели бебето :D
хаххаххх :lol: :lol: определено
:shock: нз ма според мен тва не е нормално . На 18 бебе , при тва с непълнолетна майка и средно образование . Аз лично не моа да го възприема :shock:
какво средно, те още не са завършили 12ти клас
Кво веднага почнахте да го съдите "ще работиш в супермаркет, как ще го гледате тва дете"
Щом са щастливи защо пък не? Баси кво се бъркате навсякъде. Станалото - станало. И да дрънкате безсмислици и да не ги дрънкате - детето ще се роди и това е. Ще си го отгледат както могат и ще бъдат щастливи.
Радвам се за теб, дано станеш чудесен баща. :grin: :grin: :grin: :grin:
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 17:19
Кво веднага почнахте да го съдите "ще работиш в супермаркет, как ще го гледате тва дете"
Щом са щастливи защо пък не? Баси кво се бъркате навсякъде. Станалото - станало. И да дрънкате безсмислици и да не ги дрънкате - детето ще се роди и това е. Ще си го отгледат както могат и ще бъдат щастливи.
Радвам се за теб, дано станеш чудесен баща. :grin: :grin: :grin: :grin:
Ето,един от малкото свястни хора които не мислят само с кой да се заяждат. Вземете си поука :)
П.С. До автора на коментара:
Благодаря, че ме подкрепяш :)
Вече съм сигурен че тролва.
:razz:
Имал качества, за да бъде каквото поиска....
Първото качество, което нямаш е грамотност, второто е информираност, третото е интелект.
Баси и хората, всички го псуват и се вайкат повече от него, че си бил "провалил живота и щял да работи в супермаркет". Голяма работа, като че ли всички вие смешници като изкарате "вишо" ще взимате по 50000лв. А и да взимате какво от тва и боли ли го някой? Едно дете е дар и е повод само за радост. Ако автора говори сериозно - честито за детето, дано го отгледат и възпитат добре. На останалите тъпанари, които нямат време и желание за деца, защото ще правят кариера им пожелавам по-добре да нямат деца, защото егоистите за деца не могат да се грижат. Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство. Нормалното време за раждане на деца е до 25-6 години. Точка. Всичко останало е простотия, егоизъм и лакомия за пари и "реализация".
Леле човек.. колкото и странно да звучи ,, ЧЕСТИТО !!! Въпреки ,че не те познавам СУПЕР Много се радвам за теб.Това ,че ти е рано няма НИКАКВО значение.ако си добър баща ще си такъв и на 15 и на 55 ! СУПЕР МНОГО се радвам !! Много да му се радвате и да го гледате бебешорчето !! Ейй ,, наистина,оправи ми настроението!! :smt041 :smt041
xBadxApple
05-16-2011, 18:38
Идеалистът в мен - супер.
Реалистът -
ако не си тролващ,
брато...ще си скъсаш задника от грижи, освен ако не са ви фрашкани с кинти родителите, в който случай няма пак ти и мацката ти да отглеждате дето, защото имате куп неща да вършите.
До екзалтираните в темата -
сладурковци и сладурки мои, живеещи в холивудските филми - ако родителите на двамата нямат достатъчно финанси и/или време да помогнат за отглеждането на детето, тая ситуация е ПЪЛЕН кур.
Да не говорим за евентуална раздяла, имайки предвид 17 години какво точно са в живота на човек.
Дете принципно се ражда и отглежда в условия, в които можеш да го направиш ПЪЛНОЦЕННО и КАЧЕСТВЕНО, ю ноу?
Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство.
Ако човек няма кариера, собствено жилище и достатъчно пари, какво ще може да даде на семейството си?
Една от причините раждаемостта в България да намалява прогресивно е имено това че всички тръгнаха по западния модел: първо кариера, после деца и семейство.
Ако човек няма кариера, собствено жилище и достатъчно пари, какво ще може да даде на семейството си?
Познавам десетки хора, които са станали родители, при все че са имали само дрехите на гърба си и желанието да отгледат детето.
Въпреки че са още млади/малки детето ще ги сближи и ще им помогне да се справят с отглеждането, защото ще е стимул за тях и не какъв да е, а живо същество, което те са създали. Какво повече от това? Не е лесно, но освен ако не са някои лигльовци, несвикнали на труден живот, които да се откажат на първия месец, ще се справят. Успех :)
Вместо да ги нападате ги окуражете, защото това е едно българско дете, което определено няма да е излишно в "пренаселената" ни Родина.
marin4itu
05-16-2011, 18:44
Че ти ако в България чакаш да имаш доходна кариера и пари, ще си умреш с чакането...
xBadxApple
05-16-2011, 18:50
РедАрми, в кой свят живееш?
С извинение, ама авторът не ми изглежда особено хардкор - виж му интересите и подписа, както и самото държание.
На 17 кой не е лигльо в процес на все още себеизграждане, освен ако животът не му е наложил някаква тежка санкция - семейна, социална или персонална преди това?
Айде, макар че желая успех, стига глупости и идеализации, моля. Знаеш ли заради колко сходни ситуации има същите БЪЛГАРСКИ деца в приюти и домове, където знаеш какви са в повечето случаи условията?
mArMaLaDkA
05-16-2011, 19:04
Да не би ти да трябва да го носиш това дете в корема си оставащите 5 месеца, че ще прекъсваш училище? Налягай си парцалите и си завърши поне заветното средно образование, че в противен случай и като продавач някъде си няма да те вземат. И като завършек на хапливия коментар мисля да добавя, че никога не се е гледало с добро око на браковете и създаването на деца в такава полуневръстна възраст, освен по разни села и паланки, където е имало нужда от повече работна ръка.
Евала иначе за смелостта, аз не смятам, че бих понесла подобно нещо на 17 години.
nymphadora
05-16-2011, 19:05
Амии честито!
Въпреки,че аз съм на 17 и въобще не си се представям като майка на тая възраст 8-)
RedArmy, само едно голо желание не стига, разбираш ли? Въпросът тук е, че ДЕЦА ще стават родители. Та те още нямат изградени принципи, не могат да осигурят нищо на бъдещето си дете, по простата причина че не притежават нищо.
Цялата грижа ще пада на плещите на родителите им. А когато станат на по 20 години ще копнеят да отидат на дискотека, купонче или някакво друго забавление, което ще е нормално за тях, но няма да могат да си го позволят, защото... те ще бъдат родители и трябва да полагат грижи за това дете.
О където и да го погледнем двама 17-годишни тийнейджъри не са способни да бъдат родители.
тая тема се превърна в "мечтата на трола"
казваш нещо скандално и хората се палят и обсъждат а ти вече си забравил че си правил тема
nymphadora
05-16-2011, 19:12
О където и да го погледнем двама 17-годишни тийнейджъри не са способни да бъдат родители.
Еее чак пък.В миналото на тия години вече им е било късно. 8-)
Първите години баба и дядо ще помагат и не виждам защо да не се справят.
WTFteenOMG
05-16-2011, 19:15
[quote=NomNomNom]Еми бяхме в тях ,майка и и баща и бяха в враца на погребение..[/b]
Едни си отиват, други идват....баш на погребение ли намерихте да го направите :razz:
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 19:20
Добре, Вие какво щяхте да направите на мое място? Щяхте да оставите момичето или да я притискате да направи аборт. Е, аз не бих постъпил така никога. Първо защото не съм такъв човек и второ защото в нея има нещо мое. Нещо, което обичам по начин, който явно Вие не разбирате. Не смятам, че съм лигав (както споменаха по горе) и щом съм решил, че искам това дете значи имам условия, пари и време да му отделям нужното внимание. Неразбирам какво толкова не ви изнася.. :(
RedArmy, само едно голо желание не стига, разбираш ли? Въпросът тук е, че ДЕЦА ще стават родители. Та те още нямат изградени принципи, не могат да осигурят нищо на бъдещето си дете, по простата причина че не притежават нищо.
Цялата грижа ще пада на плещите на родителите им. А когато станат на по 20 години ще копнеят да отидат на дискотека, купонче или някакво друго забавление, което ще е нормално за тях, но няма да могат да си го позволят, защото... те ще бъдат родители и трябва да полагат грижи за това дете.
Това дали ще искат да ходят по дискотеки си зависи от самия човек... аз ако имам дете няма да ми се ходи по дискотеки, примерно, а ще гледам как да помогна на майка му
друг е въпроса, че и на мен автора не ми изглежда особено "корав" но това няма значение, освен ако не го мързи или не е свикнал на (тежка) работа. Тогава вече тежко му и горко... освен ако не е милионер 8-)
Violenza
05-16-2011, 19:41
И какво ако точно това му е мечтата? Да не е по-малко човек от вас?
Авторе, и аз мисля, че на тия годинки ви е прекалено рано за бебе, но това си е ваша работа. Дано бременността мине леко, а след нея да си запазите така добрите отношения и да отгледате детето ви с много обич. :)
eminem213
05-16-2011, 19:54
Абе не мога да разбера защо говорите такива глупости на момчето... било му рано.. човека се радва!
Във почти всяка тема виждам такива интересни коментари.
Живота е труден тва е ясно ама не е нужно да го плашите напразно. Като му казвате, че му е рано нищо няма да постигнета освен да го накарате да съжалява.
Личи си, че той е щастлив от този свършен факт, личи си и, че я обича..
ПТ: Честито! Чак се зарадвах като прочетох, че си на 17 и си радостен са злучилото се, а не да зарежеш всико!
Да е живо и здраво детето и да си наистина добър баща, защото знам какво е да живееш с човек на когото не можеш да имаш доверие и подкрепа за каквото и да било ... :)
xBadxApple
05-16-2011, 19:58
Чухте ли, мазни хейтърье.
Ние не хейтим, просто е ЯВНО в разрез с вижданията на <х> число хора и изказваме тази гледна точка.
Темата вече не е въпрос на тролва или не тоя пич, а на сблъскване на аргументи 'за' и 'против'.
Вие т'ва дете си го виждате като няква минорна отговорност, която е ей така от нищото. Я се замислете малко, е'ати..
mArMaLaDkA
05-16-2011, 20:13
И в крайна сметка, тук не е бг мама или бг татко, а тийнейджърски форум. Нормално е при подобна провокация да се реагира остро(друг е въпросът колко оправдана реакция е). Има си определени форуми, а понеже тук също се проявява някаква толерантност - имаме си и определен раздел за такава цел, където всеки може да се похвали и да си говори за бебешки пюрета, наакани памперси и лигавничета.
Щом авторът или който и да било човек, който поддържа тезата, че децата на подобна възраст са изпълнената мисия в живота на човек, не може да изтърпи хапливите коментари на шепа неизвестни хора в някакъв форум, явно още не е достатъчно дорасъл да приема критика и вместо това продължава да вирее в някакъв паралелен утопичен свят.
LoveMnmL
05-16-2011, 20:34
Добре,не мога да разбера защо сте толкова негативно настроени и защо се изказвате толкова остро? Първо,че това е техният живот и те решават как е най-добре да постъпят.Вярно,че не са много зрели,но всичко зависи до човек.Наистина това е голяма отговорност,но всичко се учи с времето,няма човек,който да се е родил научен.А и мога да дам толкова много примери за хора,които на по 25-30 години дори не могат да си отгледат и възпитат правилно децата,както казах всичко е до човек.Имат и подкрепата на родителите си,доколкото разбрах,а това е хубаво.
Всъшност мен лично майка ми ме е родила на 18,а баща ми е бил на 20.Имам и брат,с когото разликата ни е една година...Толкова са се мъчили горките,за да могат да ни дават всичко,лишавали са се от всичко,за да има винаги за нас и продължават да го правят, и макар че са били много млади смятам,че са се справили много добре с отглеждането и възпитанието ни.Не са имали почти никаква помощ дори от най-близките си хора,сами са се справяли винаги.Уникални хора просто.Та както казах всичко е до човек,принципи и така нататък.Нищо не е толкова лесно колкото изглежда определено,но ако са решили,че могат да се справят,пожелавам им успех и дано винаги имат подкрепа от близките си.
Extremescream
05-16-2011, 20:45
Авторе, честито да ти е, сподели си каквото имаше на сърце.
Обаче ще замоля темата да не бъде осирана прекалено много и да се придържате към добрия тон (защото в такива теми почти винаги се стига до гражданска война).
Трябва доста да не ти се живее,за да се обречеш с дете и жена на тия години.
Бахти малодушния тип.
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 21:02
Бахти малодушния тип.
Защо да съм обречен? Аз обичам "жена" си. Не виждам нищо лошо в това :) Друг е въпроса, че на теб не ти харесва, което от моя страна ни най-малко не ме интересува.
Аз съм на твоите години , и незнам как може да си обричаш най-хубавите години на провал , ти си знаеш.
Иначе поздравления.. да ти е живо и здраво.
mnogoznaikO
05-16-2011, 22:03
Аз съм на твоите години , и незнам как може да си обричаш най-хубавите години на провал , ти си знаеш.
Кое му е провала ? Че ще има дете преди тебе ? Че най - вероятно ще е по - дълго време до детето си от тебе ?! Ако момичето до мен беше момичето на живота ми и аз бих искал ... **** вал съм го висшето ... имам си всичко.. Завиждам ти приятел :) да ви е живо и здраво ... наистина :)
elizabethg
05-16-2011, 22:03
Пич,Честито! :)
Не обръщай внимание на злобните коментари на някои хора,важното е ти да си щастлив! :) :) :)
xxxmyheroinexxx
05-16-2011, 22:45
Пич,Честито! :)
Не обръщай внимание на злобните коментари на някои хора,важното е ти да си щастлив! :) :) :)
По-щастлив едва ли някога ще бъда! :)
Кое му е провала ? Че ще има дете преди тебе ? Че най - вероятно ще е по - дълго време до детето си от тебе ?! Ако момичето до мен беше момичето на живота ми и аз бих искал ... **** вал съм го висшето ... имам си всичко.. Завиждам ти приятел :) да ви е живо и здраво ... наистина :)
Мерси! Няма за какво да ми завиждаш, не знаеш колко гаден беше живота спрямо мен преди години..
Колкото до вишето.. Считам, че не ми трябва.. Имам си всичко което искам. Работа лесно ще си намеря :) ако не ми провърви с групата ще стана фризьор или татуист (ехх детските ми мечти) и пак ще съм по-щастлив от вас, хейтърите. Защото имам нещо, което вие нямате-Чувства, Любов...Семейство. Годините едва ли играят толкова важна роля. Ако един човек е некадърен и на 50 да е пак некадърен ще си остане.
LoveMnmL
05-16-2011, 22:57
Ако един човек е некадърен и на 50 да е пак некадърен ще си остане.
АБСОЛЮТНО !!
Тази тема е 100% ебавка! Некъв пич иска Gamers раздел, ма е оплодил неква си там :lol: :lol:
Ако по няква случайност не се ебаваш 0 респект към такива като тебе. Винаги съм ги псувал, и никога няма да спра! :)
GossipGir1
05-17-2011, 06:31
Честито ! :)
На 17 ама знаеш какво искаш от живота и вече почти го имаш, за разлика от повечето които писаха по темата.. Както каза годините нямат никакво значение. Ще се справите, няма какво да ви попречи просто, щом се обичате и сте щастливи :) Лека бременност на бъдещата мама и да ви е живо и здраво детенцето :P Все така да се обичате и от ден на ден все повече да се радвате един на друг ;)
Whathurtsthemost
05-17-2011, 08:31
Авторе, честито да ти е живо и здраво детенцето !!! :grin: :) :) :grin: :-P
lubomirky
05-17-2011, 09:05
На 17 ама знаеш какво искаш от живота и вече почти го имаш, за разлика от повечето които писаха по темата.. Както каза годините нямат никакво значение. Ще се справите, няма какво да ви попречи просто, щом се обичате и сте щастливи :) Лека бременност на бъдещата мама и да ви е живо и здраво детенцето :P Все така да се обичате и от ден на ден все повече да се радвате един на друг ;)
и как по-точно разбра, че знае какво иска от живота? изобщо не знае. ако го попиташ как се вижда след 3-4 години, той ще ти каже 'еми с детето и с жена ми в апартамента на баща ми, а аз ще работя като шофьор/фризьор/татуист или нещо там, к'вото дойде.' ама как ще го издържа това семейство, като дори не знае дали ще работи със сигурност. пълни шматки сте повечето. да и аз бих се радвал да имам дете, дори на тази възраст, но знам, че докато дойде момента, в който то се роди, аз ще съм направил всичко, за да може поне в следващите 5 години да мога да осигуря абсолютно всичко на детето и на майката на това дете, без да искам помощ от никъде.
DarkTemplar
05-17-2011, 09:31
Моите съболезнования
Д.е.б.а изпреварили са ме...
GossipGir1
05-17-2011, 09:37
и как по-точно разбра, че знае какво иска от живота? изобщо не знае. ако го попиташ как се вижда след 3-4 години, той ще ти каже 'еми с детето и с жена ми в апартамента на баща ми, а аз ще работя като шофьор/фризьор/татуист или нещо там, к'вото дойде.' ама как ще го издържа това семейство, като дори не знае дали ще работи със сигурност. пълни шматки сте повечето. да и аз бих се радвал да имам дете, дори на тази възраст, но знам, че докато дойде момента, в който то се роди, аз ще съм направил всичко, за да може поне в следващите 5 години да мога да осигуря абсолютно всичко на детето и на майката на това дете, без да искам помощ от никъде.
Ако не знаеше какво иска, нямаше да се радва, че има дете! А ти какво мислиш, че да си фризьор или татуист не е истинска работа ли ? И ако живее в апартамента на баща му какво лошо има ? Това ли ще означава, че не се справя или че не се грижи за детето и жена си ? Мъже по на 30 години още живеят с родителите си...и ? Какво разбираш под "да осигуря всичко" ? Детето има нужда най-вече от майка си и баща си, а в случая е още по-добре, че ще може да разчита и на баба си и дядо си. Какво лошо има, че някой ще му помага също не разбирам.. по-малко мъж ли го прави ? Само това, че поема отговорност да има дете, макар и на 17 го прави достатъчно мъж. Че в момента не е подготвен, не означава че ще се провали като родител.. Не за всичко в живота имаш време да се подготвиш, при него се е получило така, че не е било планувано.. и какво ? Обичат се, заедно са, родителите са на тяхна страна.. на детето няма да му липсват грижи и обич.. а за материалното.. каквото - такова, сигурна съм , че ще направят всичко по силите си да не лишат детето си от нищо.
Jessrabbit
05-17-2011, 09:45
Първите коментари ги писа приятел,нека се изкажа и аз.Ти ся като ти порасне малко човечето,ще го правиш ли емо?В смисъл да го възпитаваш винаги да плаче и да мрази света?
katerinka9226
05-17-2011, 10:32
Ще ставам татко..и понеже ми е много радостно за това,реших да го споделя с вас :) Скоро ще навърша 18. Знам,че ми е рано за дете,но се случи случайно,за което не съжалявам :-) Напротив,умирам от щастие!!! 8-) 8-) 8-)
Честито да ти е бебчето :-) Да ви е живо и здравичко :-)
Е Д И Т:
Моите съболезнования
Д.е.б.а изпреварили са ме...
:razz: Не знам що, ама направо се пукнах от смях като го прочетох т'ва :razz: :razz: :razz:
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 11:12
Не сте ме разбрали правилно. :) Като казах, че ще живеем в апартамента на баща ми нямах предвид, че и той ще живее с нас. Този апартамент е купен просто ей така, за да има в какво да се вложат ненужни пари.
Много ми стана интересно това, че ме изкарахте едва ли не бедняк, което изобщо не е така. И отново ще спомена, че щом съм решил да гледам детето значи съм преценил, че мога и имам нужните материални и не материални условия. Точка!
Някой каза, че не е сигурно дали ще си намеря работа. И ми е интересно по каква идиотска логика го установи? Баща ми има връзки почти навсякъде из града и околността. Това, че няма да уча више не ме прави тъп. Дори съм убеден, че има много по-неграмотни хора от мен с више. Работата не ми е проблем. Е, едва ли ще стана адвокат като баща ми (не че го искам) но невиждам нищо лошо в това да си фризьор, татуист или музикант например.
:?
vankata5555555
05-17-2011, 11:14
Ами нали знаеш,че понякога така се случва и си "заслепен" от любовта,после минава определено време и всичко се изпарява.Познавам 3-4 човека които направиха тази грешка и нестига,че си пропиляха най-хубавите години които няма как да си върнат а и се чудят какво да го правят това дете...Колкото и да казваш,че обичаш някой или си сигурен че искаш това нещо,аз мисля че на тези години малко хора могат да мислят а не да следват чувствата си.
NomNomNom
05-17-2011, 11:15
Ако ти се работи здраво - няма да имаш проблеми .
А иначе - как реагираха семействата ? Как разбрахте, че е бременна, бяхте ли говорили преди за плановете ви , ако имате дете и т.н. ?
Пожелавам ви целият късмет на света, защото ще ви е доста трудничко от всяка една гледна точка.
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 11:17
Първите коментари ги писа приятел,нека се изкажа и аз.Ти ся като ти порасне малко човечето,ще го правиш ли емо?В смисъл да го възпитаваш винаги да плаче и да мрази света?
Не много ясно! Това беше най-голямата грешка която направих в живота си.
Точно обратното, ще му казвам никога да не се отказва, защото винаги има начин да постигне мечтите си. :)
Righteousness
05-17-2011, 11:21
А можеше да имаш бъдеще и да се порадваш на студентски живот...
NomNomNom
05-17-2011, 11:27
Щом родителите ще помагат с парите, човека ще може да си изучи и след това да е с равни шансове като вас .
Да му имам и студентският живот, ти какво визираш под него ? Вярно , напиванията, оргиите и мизериите са си тръпка, ама не са нещо без което да не може.
Вярно, много от ранните бракове са обречени на провал заради - студентски живто , разделяне на пътищата като цяло .
Ама това си е тяхна работа .
Ще е тегаво , ама да са живи и здрави .
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 11:35
А иначе - как реагираха семействата ? Как разбрахте, че е бременна, бяхте ли говорили преди за плановете ви , ако имате дете и т.н. ?
Да, говорили сме си много пъти. Казвал съм и, че ако се случи не искам да прави аборт. Тя беше на същото мнение. Просто не мога да си представя да отидем при някакви психари да убият детето ни :?
Иначе.. закъсняваше и с 4 дена, и се усъмнихме, че е бременна.. Направихме тест. Още помня какво ми беше изражението като видях 2 чертички. :D Имах чувството, че съм най-щастливия човек на света.
Родителите..не бяха особено щастливи в началото. :? Разпитваха постоянно "Ама сигурен ли си, че го искаш това дете?", "Кажи докато е време" и всякакви други. Но сега са по-щастливи :)
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 11:42
Никога не съм се напивал, нито съм ходил на глупави купони. Хем че е безсмислен "студентския живот", хем, че не го искам.
Gigandet
05-17-2011, 11:47
Честито начало на цигански живот. !!!!!!!! :grin: :D :D :razz:
Хаххаха взе ми думите от устата. :D :D :D :D :razz:
ivcheto0o
05-17-2011, 11:56
Честито :) Дано бременността й да мине леко.Пожелавам ви да имате едно здраво усмихнато детенце,което да ви радва.А вие да се обичате все така,да се подкрепяте и да бъдете много щастливи заедно.Евала за смелостта на тези години,много малко момчета биха постъпили като теб.
До сега разказваш как ти гледаш на нещата,а момичето как се чувства,как вижда бъдещето ви ?
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 12:14
Честито :) Дано бременността й да мине леко.Пожелавам ви да имате едно здраво усмихнато детенце,което да ви радва.А вие да се обичате все така,да се подкрепяте и да бъдете много щастливи заедно.Евала за смелостта на тези години,много малко момчета биха постъпили като теб.
До сега разказваш как ти гледаш на нещата,а момичето как се чувства,как вижда бъдещето ви ?
Тя също е щастлива :) Дори онзи ден ме накара да отидем да купуваме дрешки. Има предчуствие, че ще е момче. 8-)
Постоянно ми говори за това колко щастливи ще бъдем, което много ме радва :)
Дори име за детето избира вече, въпреки, че не е сигурно, че ще е момче. :)
unpossibleGirliinll0we
05-17-2011, 12:58
Предполагам се ебаваш..
Както и да е,все пак ако е така и мислиш,че ще се справиш,да ти е честито и да ти е живо и здраво :D .А ти ще можеш ли да спреш да обиждаш хората по темите ,освен това спри да пишеш романи на всяка тема,сякаш хората трябва да ти четат измишльотините..Където и да вляза се ти гледам русата коса с някакъв невероятен роман как пишеш глупости.Ясно ми е,че искаш да натрупаш мнения,но не е това начина. damm :x
Manenkoto
05-17-2011, 13:12
Честито! Интерестна е вашата история. Дано бъдете щастливи и каквито сте млади сега дано не пожелаете да се разделяте и за напред. Не бъдете без отговрни родители и мислете за детето а не за себе си. Обичайте го много. Желая много успехи и много усмивки. Не се отказвайте един от друг, сам каза да се борите и смисълт на борбата да бъде за щастието на детето :)
LoVeLySmile7
05-17-2011, 14:10
Пожелавам ви щастие и мнооого любов! :smt007 По това което пишеш разбирам, че наистина обичаш както момичето така и малкото човече което е на път . Дано ви потръгне и за напред все така да се обичате и да се радвате на детенцето :)
Пожелавам ви всичко най-най-най-хубаво. Мнооого късмет и дано всичко мине леко. А относно негативните коментари - абстрахирай се от тях. С или без дете животът е труден, просто трябва да намериш сили и воля да се справиш. Още веднъж поздравления и успех! ;]
Пич ,мислех да не ти драскам повече в темата ,защото така и така те насолиха ,но пък ми направи впечатление ,че ако някой ти каже нещо хубаво се почва с "мерси" и прочие ,а на негативните коментари (макар и доста цинични) ,в които все пак има солидна доза реализъм не отговаряш нищо.
Ти си знаеш братле ,но и всичките пари на света да ти изсипят мама и татко това няма да промени факта ,че всяка вечер ще си имаш сирена вкъщи ...
че ще сменяш лайняни памперси ...
че хубавото ти момиче ще заприлича на табуретка и ще е по-нервна от психично болен на стероиди ...
че след 3-4 години ще трябва да започнете да се занимавате с образованието му ...
че след още 7-8 ще почне даскало и ще му трябва супер много внимание за да не се превърне в някъв келеш ...
че след 10 ще трябва да почнете да заделяте по 300-400 лв месечно за нуждите му ..
че след 20г родителите ти няма да могат да ви издържат ,а то най-вероятно ще иска (да се надяваме) да учи в чужбина ,където образованието сигурно ще е в пъти по-скъпо от сега ...
И тва са само някви дребни неща - въобще да не ти коментирам всичките прегледи и ваксини ... и боледувания и още куп лайна и проблеми.
А тва момиче - за него помисли ли ? С тая бременност леко трябва да си прекъсне обучението ? Пък и няма кога да го завърши ако трябва да сме честни !? Тя кво - с основно ли ще си остане ? Тати фризьор ,мама продава вестници.
Няма лошо ,ама аз ако имам дете ще предпочета на 18 да му взема ламбо ,а не да му спестя за костюм ...
Или си супер наивен ,или тролваш ,или просто нямаш много връзка с реалността. Ще се радваш за тва дете точно до момента ,в който се появи на бял свят ( + - 1 месец). Точно както малко дете се радва на кученце ,преди да осъзнае ,че трябва всеки ден да го разхожда и храни и да става в 5 сутринта заради него.
Та ти дори не знаеш как се пише виСше ....
Сри ако пак звучи 'злобно' и 'обидно' ,но хората имат навика да се засягат от обективната критика. Не е мой проблем.
Знам че с това няма да те разубедя ,пък и не ми е това целта. Просто се приготви да се превърнеш в психотерапевт ,бавачка ,готвачка ,чистачка ,лекар ,счетоводител и детектив накуп. Ще ти е нужно.
ПС: някой ако има намерения да отговаря на това ^ - запазете си инфантилните мнения - не ви ги ща.
Lolololo.
Тая тема още ли е жива?
Не смятам, че мненията на хора, които още не са завършили гимназията са полезни за темата по какъвто и да е начин.
SuperBadSuperFresh
05-17-2011, 16:31
Баба ми е родила на 17,дядо е бил на 19.Тате и сестра му си спомнят детството с толкова топлина и носталгия,че дори аз се натъжавам.Като имаме предвид,че 60-те години не са били известни със супер лукс и така нататък.Замислете се,преди 70-80 години,неженените на 20 са били порицавани.Точно както в момента на женените на тази възраст.Нека не забравяме,че основната цел на живота на човек е да създаде поколение.А не кариера и банкова сметка.
Дори авторът каза,че има финансова възможност за гледане на дете.Е?Любов и осигурено бъдеще.Какво пречи бебчето да порастне щастливо?
Честито,бъдещ татко,с много любов да отгледаде здраво и щастливо детенце! :)
katerinka9226
05-17-2011, 16:46
Абе хора, сериозно, щом е приел да е баща, значи има възможности да отгледа едно бебче! Какво пречи то да израсне? Ами има хора,които НЯМАТ възможност да гледат деца, но след като се е случило, да го убият ли? Според мен не е правилно да се правят аборти... :? Аз се радвам за таткото, нека си отгледа някое момченце/момиченце, щом иска! :) Вие като не искате деца, или смятате че трябва на 18 да се напивате и да ходите по дискотеки, не значи че и той трябва да е като вас!
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 17:35
Auriss, защо си такъв песимист? Защо мислиш само за лошата страна на нещата? :?
Предполагам под думата "сирена" имаш предвид плач? Е и? Какво лошо има? Бебе е. Пък и ако му обръщаме достатъчно внимание и си играем с него едва ли ще плаче много :)
Памперси и ти някой ден ще сменяш, но като те гледам какъв "цветущ" речник имаш по-добре въобще да не можеш да си направиш дете. Горкото, само ще страда с такъв безчувствен татко като теб. :(
Що се отнася до коментарите, не виждам смисъл да отговарям на негативни мнения на хора, които не познавам и нямам нищо общо с тях. Въобще не ме интересуват негативните ви пубертетски изблици.
А, да.. Още нещо. Плюс минус един месец и ще ми писне?? Ти имаш ли мозък? Това дете е МОЕ, как ще ми писне! Чуваш ли се? :? Ти това би направил явно, не и аз.
Nam3less3
05-17-2011, 17:42
Надявам се да не наследи твоя имидж и среда(цитат от интересите в профила ти - "Ненавист към живота,Скейтборд,Фрапиращ външен вид").
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 17:47
Надявам се да не наследи твоя имидж и среда(цитат от интересите в профила ти - "Ненавист към живота,Скейтборд,Фрапиращ външен вид").
Това е отпреди 2 години...
LoveMnmL
05-17-2011, 18:35
АХахах,а да попитам само на скейтборда какво му има ? И какво против имаш хора,които се занимават с това ? :razz:
Извинявам се за спама.
Nam3less3
05-17-2011, 18:52
АХахах,а да попитам само на скейтборда какво му има ? И какво против имаш хора,които се занимават с това ? :razz:
Извинявам се за спама. Ами какво ще кажат хората ако сина му е скейтбордист?
LoveMnmL
05-17-2011, 18:53
Извинявам се за спама. Ами какво ще кажат хората ако сина му е скейтбордист?
Какво трябва да кажат ? Това е просто хоби,на някои хора им харесва.Какво му е лошото ?
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 19:03
Извинявам се за спама.Ами какво ще кажат хората ако сина му е скейтбордист?
И какво ако стане? Дали е нещо лошо? Просто хоби! :?
GossipGirl89
05-17-2011, 19:41
Щом така сте си преценили с приятелката ти - честито да ви е :) Да го гледате с много любов. Но това определено е голяма отговорност и без чужда помощ едва ли ще се справите, особено на тая възраст...
ForzaFelipe
05-17-2011, 19:55
Аз мога да кажа на всички който твърдят че кариерата му е заминала като какъвто и да било са доста ограничени...ще им е трудно много ясно,но след като това дете порасне малко те ще могат отново да се развиват и да постигнат много независимо че са станали родители на 18...мога да дам пример с родителите ми и с родителите на доста познати....помислете малко кое е по добре,да сте млади родители,детето да порасне и да можете да изграждате кариера където и да е на 25 или да градите кариера до 5о(добре де 30-35) и кака ще го гледате тва дете...реално много по трудно,в днешно време нещата се променят много бързо и едни 30 години разлика с децата ти ще пораждат доста неразбирания на живота им...
Абе да знаеш браточка,радвам ти се че имаш смелостта да си поемеш грешката и да си и радостен от факта,гледайте това дете с любов и ще видиш един ден и кариера ще си изградиш и всичко,остави ги да си градят кариери до 50 и да се чудят после за деца и семейство... ;)
bloodyred
05-17-2011, 19:58
Не се заяждам, ни най-малко, но мисля, че колкото и да си зрял, ти си на 18 .. Според мен дори един мъж преди 30 не трябва да има деца, пък какво остава на 18 .. Но това си е мое мнение. Тук видях някакъв коментар, че и на 15 да си, ако си имаш едва ли не заложбата да си добър родител, ще си такъв .. е как ще си такъв, като ти самият си още дете, пък ще отглеждаш дете?! .. Но вече се е случило, така че ти пожелавам наистина да бъдеш добър баща, бебето да се роди живо и здраво, без проблеми и така .. :)
antifashionshit
05-17-2011, 20:07
пожелавам ти нещата да вървят гладко занапред. наслука : )
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 20:15
Благодаря на всички за хубавите пожелания отново :)
minionka
05-17-2011, 20:31
Абе, знаете ли колко може да си изкара човека ако си отвори фризьорски салон, манете майтапа. :shock:
А иначе и аз мисля, че ще е трудно и ще си пропилееш хубавите години. Но щом го искате... да сте живи и здрави!! :D :)
Да ви е живо и здраво , много да го обичате и да се грижите за него повече от колкото за самите себе си ! :-)
elizabethg
05-17-2011, 20:40
Не разбрахте ли,че пича си има пари да отгледа детето,а щом има пари да подсигури бъдещето му и да посрещне нуждите,значи всичко ще е наред!Пожелавам Ви да ви се роди хубаво и здраво бебе :)
Не разбрахте ли,че пича си има пари да отгледа детето,а щом има пари да подсигури бъдещето му и да посрещне нуждите,значи всичко ще е наред!Пожелавам Ви да ви се роди хубаво и здраво бебе :)
има той... техните имат..
Бахти малодушния тип.
Защо да съм обречен? Аз обичам "жена" си. Не виждам нищо лошо в това :) Друг е въпроса, че на теб не ти харесва, което от моя страна ни най-малко не ме интересува.
Още си прекалено зелен да влизам в спорове с теб.Ще порастнеш и ще разбереш,давам ви 3 години,помни ми думите.
bybit0o0
05-17-2011, 21:12
деца ще си имат деца...радвам се за вас...ама...все едно аз сега или някоя от моя клас да има дете... :shock: аз за себе си не мога да се грижа сама,камоли за друг човек.... не знам трудно ми е да си го представя..ноо иначе ви желая успех.. : )
lipsvashh_mi
05-17-2011, 21:44
Детето е благословия,когато е дошло навреме,когато и двамата сте съзряли ,за да поемете отговорността и да се грижите за още 1 живот...в противен случай тотално опропастява нещата...
Лично аз съм за аборт в ранна възраст-едно дете не е човешко същество докато не се роди..то е ембрион биологично погледнато,така,че не приемам аборта за грях...
Не ме разбирай погрешно-поздравявам ви и ви пожелавам много щастие в живота..но просто да знаеш,че ще е бая бая труден живота и забрави за купони и тем подобни удоволствия...семейните мъже се лишават от баяяяя неща :D
Manenkoto
05-18-2011, 08:26
Много сте скиптично настроени повече. Нали когато му дойдело времето не могли да се грижат за себе си ами за друг ли... и тем подобни.
Аз ще ви кажа само, че това е един дар. Няма определно време или момент. Случило се е и това е. Много ясно че няма да искат да го махнат пък и дали той или техните имат пари не е от голямо значение все ще намерят начин да го обичат, отгледат и възпитът. Няма точно време за това. Някой се опитват цял живор да създадт живот, а те вече са го направили. Животът ще ги научи как да се грижат и за себе си и за него. Просто се радвайте за тях. Не бъдете злобни. Пък и да учат и после какво в България, който учи няма кой знае колкого бляскаво бъдеще така че по-добре деца да правят за да не ни превъзхождат по брой някой ден циганите.
Не знам как 2 деца ще гледат трето, но се надявам да го възпитате добре ..
lipsvashh_mi
05-18-2011, 08:41
пфффф много си заблудена ако смяташ,че само пари стигат да отгледаш едно дете.....нали трябва да го възпитаваш...ако психически не си готов и милиони да имаш пак няма да е достатъчно.....на 17 години човек е още с детското си мислене.....едно е човек на 20+ да си има дете ....макар,че и 20 годинки са малко според мен :-o
Manenkoto
05-18-2011, 08:44
пфффф много си заблудена ако смяташ,че само пари стигат да отгледаш едно дете.....нали трябва да го възпитаваш...ако психически не си готов и милиони да имаш пак няма да е достатъчно.....на 17 години човек е още с детското си мислене.....едно е човек на 20+ да си има дете ....макар,че и 20 годинки са малко според мен :-o
За парите съм съгласна, но не мисля че нямат да успеят да го възпитат... Все пак ще им помагат и родителите. Има и по зрели тийнове на днешни времена повече не расъждават както трябва но станели въпрос за нещо сериозно като това пречключват вълната и почват да се осъзнават..
xBadxApple
05-18-2011, 10:52
^ Родителите ако имат сериозна работа е сега ще помагат и ще имат времето за отглеждане на дете. ;)
MissBianka
05-18-2011, 10:53
Леле тази тема се превърна във война между два свята... А момчето просто искаше да сподели радостта си , вие го направихте вода да не го умива... Случило се е вече, не могат да го променят.Да , сигурно е по-трудно да градиш семейство на тази възраст, но както ми стана ясно от коментарите на автора, той има достатъчно средства за да им е по-лесно и щом е така няма никаква пречка да бъдат щастливи.И да, сигурно още не са достатъчно зрели и отговорни, но когато станат родители ще им дойде отвътре как да се държат ( заедно с бебето ще се родят и родителските чувства за отговорност и грижа, генетично заложено е.В мига в който видиш мъничето което е твое целият свят се променя. ) Пък и на мен ми се вижда достатъчно зряло момче на тази възраст да поеме отговорността за действията си и да остане до приятелката си, да я подкрепя с толкова любов и да е щастлив. А не да я зареже да се спасява както знае, както много пикльовци биха направили :? Както и да е ... Да сте живи и здрави и с много любов да си го гледате! Много успех ви пожелавам! :-)
shmurkam
05-18-2011, 13:28
Вий не сте с всичкия си :lol: :lol: :lol:
indigo0lady
06-07-2011, 15:29
След като прочетох всички мнения в темата, съм наистина раздвоена - хората, които казват, че ще ти е трудно, са прави. Дори и родителите ти да могат да ви помогнат, чисто психологически това бебе е огромен стрес и за двама ви. От друга страна, адски много ме трогва любовта ти към момичето - нещо, за което наистина се радвам. Опасява ме обаче, че твърде розово се опитваш да гледаш на нещата - прав си, че няма място и за излишен негативизъм, но това повтаряне на "Много съм щастлив! Не съжалявам!" във всеки пост, начинът, по който се изтъкна пред тези, които те нападнаха, а и самият факт, че пускаш тема ме навява на мисълта, че това "Много съм щастлив! Не съжалявам!" се опитваш да го втълпиш по-скоро на себе се, отколкото на другите. Не искам да ме разбереш погрешно - нормално е да те е страх. Но в опита си да убиеш страха ми се струва, че се надъхваш повече от полезното - оставам с впечатлението, че според теб, след като се роди детето започва едва ли не някакъв рай, което не е точно така. Поздравявам те за куража иначе, но според мен трябва да се подготвиш психически, че ви предстои тежък период, в който ще израснете и ще се промените много, и най-вече период, в който ще трябва да докажете любовта си един към друг на практика - нещо, за което ще ви е необходима много сила. Дълъг път ви предстои - пожелавам ви да го извървите докрая! :)
DevilWish
06-07-2011, 16:25
И аз прочетох всичките мнения в темата.Да на никой не му е лесно, на човек с висше в България също не му е лесно ;) Спрете да го обвинявате.Той е щастлив не трябва да го забивате в земята с тея коментари, това е негово дете и той ще го гледа, а не вие ;)
Успех за напред, лекка бременност и раждане :)
BlindedAngel
06-07-2011, 17:05
Пък темата е 100 % -ов фейк, но няма значение 8)
XTREMEFREERIDE
06-07-2011, 18:10
Изчетох цялата тема. Когато прочета някой пост, в който ти обясняват колко трудно ще ти бъде, как трябва да учиш, да направиш първо нещо със своя живот и после да създаваш друг, си мисля, че хората, които ти го казват, са абсолютно прави. От друга страна пък - каква е тази дума "трябва"? Какво трябва, кой е го е казал? Насаждат ни някакви общоприети норми, с които трябва да се съобразяваме. И това, че ти казвам да слушаш вътрешния си глас въобще не означава, че подкрепям тийнейджърския бунт и стремежите към различното-на-всяка-цена за сметка на нормалното.
Щом се чувстваш добре от факта, че ще имаш дете, щом обичаш приятелката си достатъчно, че да можеш да си представиш целия си живот с нея - браво на вас. Създали сте нещо заедно, което е наистина красиво. Може хората да казват, че живеете в приказка, но пък си е вашата приказка, нали?
Желая ви само приятни емоции - на теб, приятелката ти и бебето ви.
//Ако темата е базирана на истински събития, разбира се.
WishICouldForgetYou
06-07-2011, 19:26
И след 7 години тате отива на родителска среща, а учителката пита: Вие на кого сте брат? :razz:
:smt056 Всичко най-прекрасно и да кажете като стане факт вече... :smt026
SpirituallyAbused
06-07-2011, 20:19
:smt056 Всичко най-прекрасно и да кажете като стане факт вече... :smt026
Трябва да си от доста дълбоко село без никакъв личен живот,за да се заклеймиш с дете толкова рано,ужасТ..
Чакай ве ти си пуснал темата, следователно би трябвало да очакваш всякакви коментари а не негативните да "заобикаляш" а всеки позитивен "мерси мерси"..
Не съм ти никакъв да ти чета конско или нещо подобно просто ще споделя мнение че тва си е огромна отговорност може и да имаш (вашите да имат) финансовата възможност но си залагам главата че нямаш отговорното мислене което е нужно един родител да притежава самия факт че сте го направили "ей така" не говори много за отговорността ти и мисленето ти. Става дума за човешки живот..не е като да ти умре златната рибка и да я пуснеш в кенефа.
Но ти си знаеш..
Няма да я оставя сама я. ^^
Това е много хубаво.Поне си отговорен.
иначе според мен в това няма нищо лошо щом искате детето
аз ви пожелавам много щастие и бебчето да е живо и здраво,да го отгледате и възпитате добре.
Не знам защо,но темата ме зарадва .Хубаво е че се обичате толкова.
s0b1esk1
06-07-2011, 21:10
И ДВАМАТА СТЕ ИДИОТИ
xxxmyheroinexxx
06-08-2011, 10:37
Не мога да си обясня вие как решихте, че съм безотговорен? На базата, че повечето на моята възраст мислят само колко по-голяма бройка да направят ли? Как? Ако е така грешите много. :( Може да се каже, че съм от малкото свястни момчета останали в този претъпкан с простащини и цинизми свят. Това, че сте обградени от идиоти не означава, че и аз спадам към тях. Може да изглеждам "лигав" в форума, но не съм такъв...
Аз просто исках да споделя с вас радостта си, а вие превърнахте темата в "бойно поле" което показва не моята "безотговорност" а вашето недорасло,невъзпитано поведение.
Нямам намерение да засягам никой, просто изказвам мнение.
xxxmyheroinexxx
06-08-2011, 10:47
едно дете не е човешко същество докато не се роди..
.... А защо тогава абортите след третия месец са незаконни и се смятат за убийство? Помисли малко преди да пишеш. :smt113
BlindedAngel
06-08-2011, 11:32
Аз пък смятам, че темата е фейк и просто си едно "емо", който търси начин да е различен.Опровергай ме.На "приятелката" ти вече трябва да й личи че е бременна, пък ако я обичаш толкова мнооого колкото го изкарваш тука сто процента ще сте се снимали.Покажи нещо снимка а-у или просто кажи на някой модератор да ти изтрие регистрацията, защото това твойто са жалки опити да привлечеш внимание и да се чувстваш "истински".Не може някой, който иска геймърски раздел в следващия момент да се обръща и да се хвали че ще става баща 8)
Не мога да си обясня вие как решихте, че съм безотговорен? На базата, че повечето на моята възраст мислят само колко по-голяма бройка да направят ли? Как? Ако е така грешите много. :( Може да се каже, че съм от малкото свястни момчета останали в този претъпкан с простащини и цинизми свят. Това, че сте обградени от идиоти не означава, че и аз спадам към тях. Може да изглеждам "лигав" в форума, но не съм такъв...
Аз просто исках да споделя с вас радостта си, а вие превърнахте темата в "бойно поле" което показва не моята "безотговорност" а вашето недорасло,невъзпитано поведение.
Нямам намерение да засягам никой, просто изказвам мнение.
Toчно затова казах че си отговорен
Иначе,човека се радва,кво го нападате?
Хесусе,добре че в 'емо' периода ми не направих такава простотия
иначе радвайте се там-не ме бърка особено :lol:
mimkata1918
06-08-2011, 18:10
Да ви е живо и здраво , пожелавам ви много късмет . Щом имате желание да го отгледате , детето ще е здраво и много щастливо с такива добри родители
Rorschach
06-08-2011, 18:55
Ще ти се наложи много бързо да съзрееш...
и все пак не е чак толкова фатално...
Мен подобна мисъл все още ме плаши
didkata1213
06-08-2011, 19:07
Честито! най важното е да сте заедно и да си отгледате детенцето,а на хорското мнение - ма****а му!
да направиш дете на 18 години е изключително "отговорно" и "обмислено" решение........
нали знаеш ,че оплоденото лайно не се брои за ембрион ? :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
iLovePussyJuice
06-10-2011, 02:41
по-скоро мама, ама айде :-P
LambOfGod
06-10-2011, 02:55
Ама тя бременна ли е или ше си осиновявате негърче?
ае тая тема не ми се струва реална
нали момичето е в 4ти месец, а те още не знаят пола на детето и оня казва, че момичето му "имало предчувствие, че ще е момче" :?
не трябваше ли вече да им е ясно от какъв пол ще е детето им...
не ми се вярва да е истинска тази тема.
BlindedAngel
06-10-2011, 08:13
^И аз това казах, а автора явно се направи на приятно разсеян и пропусна въпросите ми => темата е фейк 8)
(ако е вярно - ) добре че се е случило на вас , а не на някои други , които ще направят аборт или ще го захвърлят в някой дом
[quote="jghgh"]
нали момичето е в 4ти месец, а те още не знаят пола на детето и оня казва, че момичето му "имало предчувствие, че ще е момче" :?
не трябваше ли вече да им е ясно от какъв пол ще е детето им...
[quote]
Ами не, рано е.
Ако това наистина е вярно, да е живо и здраво бебето и да расте в хубава и спокойна среда!
Но това не пречи да попитам дали имате представа колко струва един пакет памперси, мляко, дрешки, обувки, грейки, шишета, бебешко оборудване, преглед при лекар?!? Информирайте се за тези неща за да сте подготвени.
Честито! Чудесно е, че се радваш и е страхотно, че ви подкрепят и го желаете! Защо критикувахте момчето за образованието и т.н?! Браво за отговорността и евала на едно 17 годишно момче с такова мислене! Естествено, че няма да си остави детето! Който няма, не знае, че то е преди всичко! Да, ще им бъде трудно! Ще изпуснат доста неща, но това е нашата гледна точка! Тях едва ли ще ги интересува. Нека са щастливи, но и да знаят какво ги очаква занапред. :)
Biskfitka
07-23-2011, 22:35
Кво стана с бебока? 8-)
Кво стана с бебока? 8-)
Като му гледам подписа май бебчето е на месец и 22 дни ...
xXxPrivateLovexXx
07-24-2011, 06:55
Да е живо и здраво слънчицето .
sexa_na_kompleksa
07-24-2011, 07:55
Кво стана с бебока? 8-)
Значи май месец приятелката му е била в четвъртия месец, а сега, юли месец, бебето вече е на 1 месец и 22 дни. Интересно...
Кво стана с бебока? 8-)
Значи май месец приятелката му е била в четвъртия месец, а сега, юли месец, бебето вече е на 1 месец и 22 дни. Интересно...
WTF!? Да, май така излиза. :lol:
ми направил е грешка човека ама не съжалява ЧЕСТИТООО
Аз пък ще кажа само ЕВАЛА ! Ако на друг на твоята възраст му дойде такова до главата ще офейка на мига и момичето ще се намери в небрана нива :) Да ви е живо и здраво.
Да ви е живо и здраво и много , много да ви радва :) ^^
treisi90
07-24-2011, 20:35
Няма да я оставя сама я. ^^
Много ме зарадва с тая реплика! Повечето казват така и въпреки всичко до година, две гледаме самотни майки бутат количките ... Пожелавам ви страшно много успех от тук нататък, тъй като ще ви е нужен и дано сте обмислили всичко, и да сте заедно, защото аз лично от опит казвам- дете на разведени родители съм и не е приятно децата да бъдат жертва на проблемите на родителите след време!
Стискам палци! Също така пожелавам успешна бременност на жена ти!
Обичайте се и бъдете винаги заедно! :wink: :)
kokosety
07-24-2011, 20:41
На тая възраст да си открил любовта на живота си,едва ли!!! Така че сте мн зле и един път да съм съгласна с w0sh
xxxmyheroinexxx
07-24-2011, 20:59
Ейй хора много ме зарадвахте с тези хубави пожелания :) Винаги когато чета позитивните мнения се радвам буквално като дете на близалка :D та...както и да е ..
Благодаря ви отново за хубавите пожелания! Много късмет и успехи навсякъде ви пожелавам от все сърце ^^ На негативно настроените също! :)
poison1337
07-24-2011, 21:09
Тя е на 17 и мнооого ама много я обичам. Чудя се на себе си просто..незнам..невероятно много я обичам :) Иначе ще живеем в единия апартамент на баща ми. Естествено и родителите ще ни помагат,няма да ни оставят ей така. Какво друго..а да,как се случи питаш. Еми бяхме в тях ,майка и и баща и бяха в враца на погребение..и то взе че стана :) Вече е в 4-ти месец. :)
Едни се раждат....а други...ем нали знаете...
xxxmyheroinexxx
07-24-2011, 21:20
Едни се раждат....а други...ем нали знаете...
Погребението не беше на близък човек ако това намекваш :)
Ейй хора много ме зарадвахте с тези хубави пожелания :) Винаги когато чета позитивните мнения се радвам буквално като дете на близалка :D та...както и да е ..
Благодаря ви отново за хубавите пожелания! Много късмет и успехи навсякъде ви пожелавам от все сърце ^^ На негативно настроените също! :)
Честито! Да ви е живо и здраво и много щастливо :)
ако тва на снимката си ти, горко му на детето
runway27
07-24-2011, 21:48
ако тва на снимката си ти, горко му на детето
:smt043 :smt043 :smt043 Взе ми думите от устата.
Dollystar
07-24-2011, 22:05
Ами честито, най-важно е щастието в крайна сметка, а ти си щастлив така че ... да ви е живо и здраво и го отгледайте с много любов! :-)
Biskfitka
07-24-2011, 22:35
Ама то роди ли се?!?!?! Е много бързо 8-)
Като малките шопарчета - 120 дни и хоп - ново прасенцееее. :grin:
Айде да е живо и здраво въображаемото детенце , хубаво име сте му избрали поне :lol:
Защо махна подписа си?
Разкажи нещо за бремеността? Как мина раждането? Как се казва бебето и защо избрахте това име? Преместихте ли се вече да живеете сами?
Защо като поискаха снимка на бременната ти приятелка, ти ги игнорира?
Темата е фейк сто на сто. Тоя тук е бил в няк'во депресивно състояние, търсел е внимание и си е мечтал за бъдещето. После го хванала скуката и решил да плесне една измишльотина пред по-голяма аудитория, че белким му повдигнат настроението. Мхм...
колкото и да ме молиш няма да ти върна регистрацията емо скапано Very HappyVery Happy аз съм гадняр, ще ми лижеш подметките а китарата щи я строша от главата като почнем даскало казвам ти Wink ??? :lol:
xxxmyheroinexxx
07-25-2011, 09:02
колкото и да ме молиш няма да ти върна регистрацията емо скапано Very HappyVery Happy аз съм гадняр, ще ми лижеш подметките а китарата щи я строша от главата като почнем даскало казвам ти Wink ??? :lol: :smt098
Biskfitka
08-03-2011, 23:39
колкото и да ме молиш няма да ти върна регистрацията емо скапано Very HappyVery Happy аз съм гадняр, ще ми лижеш подметките а китарата щи я строша от главата като почнем даскало казвам ти Wink ??? :lol: :smt098Я дай по-подробно,нова форумна драма 8-)