PDA

View Full Version : Немога да разбера.. !?

mine
05-16-2011, 15:07
Ще започна всичко от начало..

Запознахме се преди 8-9 месеца сигурно даже може да има и 1 година вече.. Говорихме отначало просто като приятели.. После започнах да го харесвам.. Говорихме си по часове в скайп и за съжаление нито веднъж не се видяхме.. Едва ли е "Любов" но не знам.. Мисля че го харесвам..

Отначало си споделяхме всичко.. какви момичета харесва той съответно аз какви момчета.. И двамата все едно описвахме един друг.. Измежду многото изричани думи няколко пъти ми каза да излезем на кафе обаче звучеше като ебавка и аз казвах "Добре..може някой път да излезем ако искаш :) " Но..... само до Добре стигаха нещата.. От поне 2-3 месеца не сме си писали и той е преживял явно много през това време.. Преди няколко седмици го видях да тренира във фитнеса обаче не отидох при него понеже в залата имаше само момчета пък нямаше как да нахлуя в залата и да кажа "Здравееееей.. тук ли тренираш ?" .. Не знам звучи ми леко натрапчиво..

До преди малко си писахме и когато го питах дали има нещо ново в живота му той изрече "Да..сам съм" и аз автоматично го попитах "Да не би да си бил с някоя" и той "Да" и почна да ми разказва за нея.. Че се зарибявали дълго време но за 1-2 месеца всичко м/у тях е свършило.. И ми каза че ужасно много я харесва и аз все пак разбрах коя е и му казах че тя не си заслужава... Познавам характера и .. и с един мой приятел по същия начин се ебаваше...

Не знам какво да правя.. винаги сме си споделяли.. Той знае много за мен (макар от интернет и само това което съм му казала), но го харесвам.. Не ме съдете по това че съм си харесала момче от интернет.. Но той не е от онези "Фешънчета" с тънки вежди и с албум във Фейсбук с 100 снимки.. Напротив доста обикновен е... Може би неговия невинен поглед ме плени но... ето че ми харесва...

А ако има значение.. Сама съм от поне 1 година и не съм от онези фукли с топирана коса и вафли в корените + 1 тон фондьотен.. Даже съм му пращала снимка без никакъв грим и с пижамки :D

Единствен въпрос имам : Заслужава ли си момчето да ходя след него(не да се натрапвам) ами просто да му бъда верна един вид и да му покажа, че го харесвам.. ?

Sh@d0w
05-16-2011, 15:26
Хубаво сте се запознали в интернет,обаче нито един път не сте излизали?

Ако имаш сериозни намерения към някой,първото нещо което трябва да ти дойде наум е да го поканиш да излезете някъде,да се видите очи в очи и дали всъщност е това,за което го смяташ.Щом сте още на ниво снимки и чатове вече една година..или не изпитва интерес към теб или и двамата трябва да сте адски срамежливи.

Излизате и се запознавате irl.Simple.Пък дали ще оправдае очакванията ти,това е друг въпрос.Но да казваш че го харесваш само от едни чатове..ХАХА.

Повдигни отново темата за излизането и си напрватете една среща.

От това ще проличи по-нататъшната ви връзка-дали ще сте само приятели или може да се получи нещо.

onestar
05-16-2011, 15:33
Повдигни отново темата за излизането и си напрватете една среща.

От това ще проличи по-нататъшната ви връзка-дали ще сте само приятели или може да се получи нещо.

^ Ей това е всичко, което трябва да направиш.

mine
05-16-2011, 15:42
Да, но не е ли малко тъпо той да ми говори за нея, а аз да му викам да излизаме на кафе.. :D

Sh@d0w
05-16-2011, 15:49
Само това ли ви е темата на разговор?

Просто ей така вметни някой път "хей познаваме се от толкова време,пък не сме се виждали никога навън,искаш ли да направиме една разходка до еди къде си".Или пък някакво интересно събитие,от което знаеш че се вълнува отново подхвърляш "искаш ли да отидем на..." и така.

Ако го чакаш той да направи първата стъпка има доста да чакаш,очевидно няма намерение да го прави.