ann321
05-16-2011, 18:34
То от заглавието се сещате,че няма да е положителна темата,но все пак ще съм благодарна ако някой си каже мнението и ми даде съвет.Историята е следната.Значи преместих се от 4-ти клас в ново училище.До преди това бях в много добри отношения с всички от класа,но след като се преместих,останах без приятели.Сега съм 7-ми клас,още съм в училището,в което се преместих след 4-ти и ми е СУПЕР СКАПАНО..понякога ми се плаче от положението.Като се преместих,забелязах,че никой не говори с мен,че не проявяват интерес да се запознаят.Аз ги познавах всъщност,защото с една голяма част от тях бяхме в една детска градина,но те се правеха,че те помнят.И по-добре,те и там се отнасяха с мен като с боклук (това явно беше защото тогава,както и допреди 2 месеца бях по-пълничка от всички останали,сега не съм).Та нали в 5-ти клас само едно момиче се сприятели с мен,и то защото и тя беше аутсайдер.Двете с нея станахме приятелки и започнаха да ни наричат зубъри по-късно същата година,защото изкарвахме добри оценки.Подиграваха ни се,а аз страшно се копмлексирах БУКВАЛНО от всичко..дотолкова,че когато ми казаха,че не играя добре волей и баскетбол,просто спрях,сега седя като пън,докато те играят..Та нали се сещате - 5-ти и 6-ти клас тормоз,подигравки,смях зад гърба.А те не бяха с нищо повече от нас.И сега,от тази година нали вече 7-ми клас и последна година заедно,не знам защо,но отношението се промени.Инициаторката на всички подигравки и гадни номера (защото тя ги убеждаваше,когато я нямаше те се държаха нормално) изведнъж ми стана супер добра приятелка.Е,поне така тя си мисли.Всички си промениха отношението поне малко,но на мен травмата и комплексите ми останаха.Сега не мога да се престраша да играя по физическо с тях от страх да не ми се подиграват.
И сега положението е горе - долу поносимо,обаче отскоро почнах да ходя на народни танци.И те веднага пак старите истории - подигравки,бъзици,намеци.П к "инициаторката",понеже само тя от класа ходи на танци,обаче хип-хоп, и тя почна да се подиграва,че точно на народни ходя.И защото групата,където ходя са нали жени от всякаква възраст и аз съм най-малка,тя се подиграва,че танцувам с бабичките..честно,много е кофти.Едно нещо не ми е неудобно да правя пред хора и те сега почнаха и за това.Та сега на 24 май трябва да излизам с групата да се представяме и всички от класа ми ще бъдат,много ме е страх ии срам,нещо по средата..че ще почнат да се смеят,да се подиграват и после няма да ме оставят.Само човек,на когото са му се подигравали,може да разбере..
Знам,че е дълго,но ще се радвам някой,поне един да го прочете и да ми даде съвет..не знам какво да правя,как да се държа.Точно с момичето,което кара всички да се държат така си прекарвам добре понякога,тя се държи с мен добре (вече) и даже станахме близки (аз все пак си имам едно наум),но тя не разбира,че е много гадно и когато се опитам да й кажа,че дразни по този начин и че на нея няма да й хареса ако аз се отнасям така,тя започва да ме имитира така със сарказъм и пак все едно подигравка..МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ? Защото има шанс точно с нея да вляза в едно училище след 7-ми клас (направо ще се пукне от яд,че съм добра по "нейните предмети" повече от нея и че искам да вляза с нея )
И сега положението е горе - долу поносимо,обаче отскоро почнах да ходя на народни танци.И те веднага пак старите истории - подигравки,бъзици,намеци.П к "инициаторката",понеже само тя от класа ходи на танци,обаче хип-хоп, и тя почна да се подиграва,че точно на народни ходя.И защото групата,където ходя са нали жени от всякаква възраст и аз съм най-малка,тя се подиграва,че танцувам с бабичките..честно,много е кофти.Едно нещо не ми е неудобно да правя пред хора и те сега почнаха и за това.Та сега на 24 май трябва да излизам с групата да се представяме и всички от класа ми ще бъдат,много ме е страх ии срам,нещо по средата..че ще почнат да се смеят,да се подиграват и после няма да ме оставят.Само човек,на когото са му се подигравали,може да разбере..
Знам,че е дълго,но ще се радвам някой,поне един да го прочете и да ми даде съвет..не знам какво да правя,как да се държа.Точно с момичето,което кара всички да се държат така си прекарвам добре понякога,тя се държи с мен добре (вече) и даже станахме близки (аз все пак си имам едно наум),но тя не разбира,че е много гадно и когато се опитам да й кажа,че дразни по този начин и че на нея няма да й хареса ако аз се отнасям така,тя започва да ме имитира така със сарказъм и пак все едно подигравка..МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ? Защото има шанс точно с нея да вляза в едно училище след 7-ми клас (направо ще се пукне от яд,че съм добра по "нейните предмети" повече от нея и че искам да вляза с нея )