PDA

View Full Version : C++ Development

bilger
05-16-2011, 20:09
Така, занимавам се със дев с++ от около година и половина. Искам да създам група от ученици (пък не е задължително) които ИСКАТ или СЕ ЗАНИМАВАТ с програмиране на с++. Няма значение дали сте нови или напреднали. Целта ми е да създам група която ВЗАИМНО ще се усъвършенства в областта на с++ и ВЗАИМНО ще си помагаме. Искам който се присъедини да бъде СЕРИОЗЕН - да не се отказва лесно и да е упорит. Всеки който се присъедини ТРЯБВА да помага с каквото може(да споделя идеи и да помага на останалите с каквото може )! Аз лично искам в групата да се присъединяват и доста напреднали в областта на с++. Групата ще бъде сериозна (няма да трае само "2 седмици :Д"). Надявам се да има оптимисти като мен. Пък за напред може и да ни се отворят големи възможности. Скоро ще направя и фейс група. Който е заинтересован СЕРИОЗНО да ме намери на скайп b_bobo .Чао за сега. :grin: :grin:

K_O_L_E_V
05-16-2011, 22:10
Ами аз съм профил информатика( C++ ) в училище и се занимавам със C++ , мога да ти препоръчам един мой съученик, който ходи по състезания и има добри успехи.

Righteousness
05-16-2011, 22:16
Никое "СЕРИОЗНО" начинание нема да набира кандидати от тиийпроблем :D

dimitar_ak
05-17-2011, 06:14
Имаш под ръка реален проект или просто искаш да си чатим за програмиране?

bilger
05-17-2011, 09:16
Ами аз съм профил информатика( C++ ) в училище и се занимавам със C++ , мога да ти препоръчам един мой съученик, който ходи по състезания и има добри успехи.

Съгласен съм дай му моя скайп и ако той е съгласен ще го включа в групата във фейс(направих я вчера).

bilger
05-17-2011, 09:19
Имаш под ръка реален проект или просто искаш да си чатим за програмиране?

За сега нямам проект аз съм 9 клас както споменах занимавам се почти от 2 години със с++. Но аз съм оптимист и вярвам че в бъдеще ако групата която сформираме бъде успешна ще ни се отворят много врати . Ако ти си съгласен намери ме на скайп b_bobo , и си кажи фейса за да те включа.

bilger
05-17-2011, 09:24
Пък и както казах не е задължително да сте някакви супер напреднали може и новаци , както споменах ще се усъвършенстваме .

Righteousness
05-17-2011, 11:18
Виж, момче, така не стават нещата. Намери си 1-2 приятеля и си прави с тях "проектчета". Не можеш да очакваш да направиш организания на тийнове ЦЕтаджии от форуми. По-добрите ще ви оставят, защото според тях немате правилното мислене още, по слабите ще се откажат защото ще им говорите на японски. Капиш?

bilger
05-17-2011, 12:13
разбирам те , но все пак може и някой да прояви желание, идеята не е лоша :-o :-o