Влез

View Full Version : Нов пубертетски проблем !

munik2805
05-17-2011, 11:33
Извинявам се ако темата се доблира, аз не намерих такава.
И така на 14 години съм и родителите ми имат ресторант. Не знам как стана, но се привързах страшно много към Сервитьорките. И по специално към 2 от тях. Едната се махна и много трудно преживах това,че няма да се виждаме всеки ден. Сега се виждаме често, защото живее в града, но не е същото. Другата, която в подследсвтие ми стана много по-добра приятелка още е в нашия ресторант, но най-вероятно в края на лятото ще се маха, тей като не е от града. ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ОТ ТОВА КАК ЩЕ ПРИЕМА РАЗДЯЛАТА С НЕЯ, тей като с нея няма да се видим никога повече сигурно. :-o С нея станахме близки приятелки .. въпреки, че е много по-голяма от мен .. разбира ме винаги има време за мен .. и това е общо взето .. занимава се с всичките ми проблеми дори с глупавите караници между мен и приятеля ми :D :D и това е въпроса с 2 думи :D

workofart
05-17-2011, 12:06
не всичко е изгубено.. все още има шанс да си останете добри приятелки.... разменете си телефоните, и-мейлите и всички останали начини за поддържане на връзка... говорете си често и отново си споделяйте, ходи й на гости в нейния град... пак ще сте си приятелки... няма да е същото, но.... :)

munik2805
05-17-2011, 12:12
имаме си телефоните имейлите всичко .. амаа ..

workofart
05-17-2011, 13:36
ами виждайте се на живо по-често.... това си е трудно след като ще живеете в различни градове, но поне се опитайте....

ако наистина сте станали близки приятелки, няма толкова лесно да се отдалечите една от друга :)

munik2805
05-18-2011, 09:31
Ами сега се виждаме почти всеки ден .. ама към края на лятото няма да е така .. :-x

marin4itu
05-18-2011, 10:56
Ииии, голяма работа! Има хора дето близките им приятели заминават за чужбина и като се върнат пак си се виждат и си общуват все едно не са се разделяли... Запомни, че няма цял живот да си с най-близките си приятели и няма да се виждате всеки ден... Един ден всеки си тръгва по пътя, но никой не е казал, че никога повече няма да се видите!

Grommash
05-18-2011, 11:00
Споко, ще дойдат други на тяхното място. :D Може пък и някой сервитьор да сложат, още по-добре за теб. :-D

munik2805
05-20-2011, 13:28
хахха м0мчета к0лк0т0 искаш амаа м0миче кат0 нея .. трудн0 ;д ( в приятелски смисъл ) иначе м0мчета не ми трябват :D :D аз съм си харесала и МС на Всички се пак

munik2805
06-10-2011, 21:13
няма как да ссе виждаме по-често когато замине защото аз съм от Велико Търново, а тя е от симеоновград .. :( :(

gummybear
06-11-2011, 09:48
няма как да ссе виждаме по-често когато замине защото аз съм от Велико Търново, а тя е от симеоновград .. :( :(

Поддържайте връзка по скайп,фейсбук и други.Разговаряйте по-често по телефона.Нали за това са направени :D УСПЕХ! :)