Влез

View Full Version : Как да кажа :@

kyka1
05-17-2011, 17:21
Значи искам да кажа на наще, че пуша, но не мога да се престраша мисля си, че ще ме ударят :D Пуша от съвсем скоро, но не мога да се крия вече, защото един път толкова много ми се допуши, че едва, едва не взех цигарата от устата на майка ми :-o

MusicAddicted
05-17-2011, 17:30
Ох, откажи ги беееееееееееее

kyka1
05-17-2011, 17:32
Не мога :o Опитвах за един ден, но вечерта излизам и пуша не мога :(

LoveMnmL
05-17-2011, 17:42
А на колко години си,ако мога да попитам ? Просто от лзбопитство.
Значи аз като почнах да пуша и то по-сериозно около месец-два беше минало и на един рожден ден на роднини както се бяхме събрали всички просто казах на майка ми,че пуша,а след това и баща ми разбра. :D И двамата са пушачи принципно.Не го приеха много добре,но не е имало някакви скандали,просто ми говореха доста време колко вредно било и т.н. Вмомента пуша пред всичките ми роднини,но не и пред тях, не знам защо-може би от уважение,но когато те нямат цигари или запалки искат от мен.
Така че,просто им казваш и каквото стане.Има два варианта - или го приемат,или не.И в двата случая,ако ти си решил да пушиш не могат да те спрат по какъвто и да е начин,така че с времето ще свикнат.И все пак,ако още не си толкова пристрастен,опитай се да ги спреш докато е време.

kyka1
05-17-2011, 19:24
На 15 години сам, но смятам, че това няма значение

marin4itu
05-17-2011, 19:30
О наще като разбраха много ми бучаха :D Но свикват... Даже съм усещала мама да рови в чантата ми за цигари, докато спя :D Сега си пуша пред всички, с изключение на единия ми дядо, защото той е доста консервативен.

MusicAddicted
05-17-2011, 19:48
Разрешение:
Разговор с лекар и родители на "никотинел" или квото там беше, сещаш се

jeezloxxy
05-17-2011, 21:29
На 15 години сам, но смятам, че това няма значение

Как да няма значение? :shock: :shock: Аз съм на твоите години,а не съм си и помислял за цигара.
Много по-зле ще стане после.Откажи ги,докато все още можеш.
Но,като се замисля,нямам право да коментирам,щом не съм пушил,а?

magita
05-17-2011, 21:49
1-во ако искаш ги отказвай - всеки има право на избор! Но да по-добре е да ги откажеш!
2- просто им го кажи, ако не можеш да говориш свободно с ваште е супер тъпо е така, те все някога ще разберат и е по-добре от теб, а не от някой даскал примерно! Кажи им... ти ако не си решил да ги спираш няма как те да те накарат да ги откажеш, квото и да направят!

cigarettekisses
05-18-2011, 13:05
спокойно,първоначално много ще се изнервят.
кажи им,че така си преценил и да проявят разбиране.
това е твой избор и си наясно с последиците.
но недей наглееш и да палиш цигара пред тях.
аз мислех,че ще ме убият..първо-разочаровани,но свикнаха с го приеха.
каквото и да правят,няма начин да те спрат,ако ти сам не го искаш.
всеки за себе си прави избор.(:
..споко.все ще трябва да разберат в даден момент.

SmilezZz
05-18-2011, 14:27
Не се притеснявай.. Мисля,че колкото и консервативни да са - няма да те ударят - макар,че това ,което правиш не е много добре..
Сядаш и си говориш с тях.. То ако и с тях не можеш да говориш свободно,просто нямам думи..
Отначало наистина ще се разочароват,но след време ще свикнат с тази мисъл..

kyka1
05-18-2011, 14:46
Не знам как стана, но казах на майка ми, защото с нея мога да кажа.Ми първоначално ми каза, че това не е много хубаво и каза, че ще ми дава пари за цигари :shock: Ето тук вече наистина останах гръмнат :-o Аз си мислех, че ще ми се кара, че ще ме удари а то какво стана каза, че ми дава пари за цигари е нямам думи.Мисля, че проблема е разрешен :)

Greennight
05-18-2011, 14:55
Явно просто уважават откровенността ти.Щото в крайна сметка ти си решаваш и те нищо не могат да направят.Иначе едва ли им е леко,особено в предвид от колко млад ги почваш...

RageAgainstTheMachine
05-18-2011, 18:50
Имаше едно клипче за цигарите. Ужасно е , заради него ги отказах. Просто казах на майка ми , тя и бащата ми водеха някви лекции и казаха , че аз си решавам дали да плащам за по-ранна смърт. Пуших в продължение на 1 месец още. Видях клипчето и сандисах 8-) Не мога да го намеря в момента

mrazqkindergarten
05-18-2011, 19:45
Благодаря ти, Боже, че имам акъла да не пуша!

Nakadah
05-19-2011, 04:24
Честит живот в бедност и мизерия!

Как да кажеш? Питай майка ти дали може да ти даде няколко цигари до вечерта!

Lexyy
05-28-2011, 16:46
awe aide po smeloo prosto otiash pri vashte kazvash im che pushishh pukk i da te udarqtt nishtoo nqq ti stanee kvo tolkova az bqh predi kato tebb obache im kazahh i vechee si pafa s nashte :D :D

Nestlee
05-28-2011, 18:33
^ Споко, казал е на майка му и тя дори ще му дава пари за цигари! 8-) За което наистина се радвам за него! И друго - излишно е да казвате, че не е хубаво, то това няма човек, който да не го знае. И няма смисъл да си мислите, че щом не пушите сте кой зная какви професори и така нататък. Това просто ще ви вдига самочувствието , но без покритие.

Не упреквайте без основателна причина тези, който пушат, защото сещате се, че няма идиот, който да не знае, че цигарите вредят и нарочно да си съсипва здравето. Всичко си има причина. И аз съм на 15 , радвам се, че още не съм пропушила и силно се моля на Господ и да не пропуша !