PDA

View Full Version : Обновяването в facebook?

whenTheSunGoesDown
05-17-2011, 17:31
Някой знае ли след обновяването на сайта,как можеш да си скриеш приятелите ( да не може никой друг да ги гледа ) и дали можеш да забраняваш да се гледат снимките на профила?

Grommash
05-17-2011, 22:05
Настройки->Настройки на сигурността.

amazing17332
05-18-2011, 11:44
аз се пробвах,но не успях.След като влезнеш в настройки за сигурността после няма конкретно за снимката на профила,нито пък видях за скриване на списък с приятели?

sm_95
05-18-2011, 12:45
аз се пробвах,но не успях.След като влезнеш в настройки за сигурността после няма конкретно за снимката на профила,нито пък видях за скриване на списък с приятели?

За списък с приятели не знам как. Конкретна снимка не можеш да скриеш - можеш само цял албум. Можеш от всички, от непознати, а можеш и само за конкретни хора.
Точно от настройки на сигурноста е.

gabri3lla
05-18-2011, 14:50
За приятелите:
Настройки - Настройки на сигурността - Най-отгоре,където пише свързване към Фейсбук даваш на Преглед на настройките - Възможността да гледат Вашия списък с приятели - Персонализиране - Само аз.

amazing17332
05-18-2011, 15:46

За списък с приятели не знам как. Конкретна снимка не можеш да скриеш - можеш само цял албум. Можеш от всички, от непознати, а можеш и само за конкретни хора.
Точно от настройки на сигурноста е.
Ама не имам предвит,че може да се забранява на даден албум,но на самият профил не става(ако искаш да забраниш на даден човек или на всички,които са ти в приятели)....искам да попитам дали може и как става за самите снимки на профила,а не за конкретен албум.