View Full Version : Само за момчета
Бихте ли се били за момиче ?
в смисъл? Как така да се бия? Аз ако се хвана с някоя, няма да е от тия, дето дават да ги пипат някви рандоми.. а и съм спокоен човек и ми е по-лесно да сломя някой с 2-3 словесни тигела.. вместо да се прая на голям и да налитам на бой..
xxxmyheroinexxx
05-17-2011, 18:28
С бой нищо не се решава.. Детски истории.. По добре да поговорите като нормални хора, отколкото да се правиш на гангстер и да събираш погледите на минаващите хора с глупостта и невъзпитаното си поведение.
danchobg
05-17-2011, 18:34
Зависи от момичето.....
Бих се бил с цел защита ,при екстремна ситуация .
За кефа на момичето или някой друг - Не !
lubomirky
05-17-2011, 19:41
на тоя въпрос се отговаря с толкова много хипотетични ситуации, че няма смисъл да се обсъжда..
ForzaFelipe
05-17-2011, 19:48
Зависи,бих ако се наложи.
Angeleyes
05-17-2011, 19:52
Ако има причина бих се сбил. :)
Тия момиченца и гадженца са толкова преходни,че и пръста си не мърдам за тях.
Значи 1 момиче съм
Значи една вероятна ситуация...
С приятелката си много се обичате, обаче се намира някъв тъпак дето започва да и досажда! Тя го реже милион пъти, ама той не я оставя намира.. Причаква я след училище, примерно, некви такива простотии, даже се опитва да я целуне
мисля го в момента btw :д
Dyany10000
05-18-2011, 07:57
Зависи от момичето.....
sladur4etyYy
05-18-2011, 20:42
1 мъж трябва да е готов да се сбие за момиче, ако се наложи. това показва характер, а аз харесвам мъже с характер, другите за мен са просто същества от мъжки пол. :)
това, разбира се, не значи да скача на бой за щяло и нещяло.
bratignat
05-18-2011, 20:49
Промени въпросът - всеки е навит да набие някого за момичето си. Попитай обаче, бихте ли изяли пердах за момичето си?
Не е важно колко силно удряш, а да можеш да поемаш ударите.
sladur4etyYy
05-18-2011, 21:38
Промени въпросът - всеки е навит да набие някого за момичето си. Попитай обаче, бихте ли изяли пердах за момичето си?
много уместно, наистина. :)
много уместно, наистина. :)Това е истинския въпрос можеш с думи да казваш че би се сбил но ако тоя който закача приятелката ти е 2 на 2 130 кила ? Ще понесеш ли боя с цел защита?
againstyou
05-19-2011, 14:19
1 мъж трябва да е готов да се сбие за момиче, ако се наложи. това показва характер, а аз харесвам мъже с характер, другите за мен са просто същества от мъжки пол. :)
това, разбира се, не значи да скача на бой за щяло и нещяло.
obyrkaniq
05-19-2011, 14:27
Апф.. приятелката ми да си гледа работата.. ей ся ш' хо'а в болница .. после ш' си остана инвалид за цял живот само заради 1 момиче?
Както каза кранбери - Да не дава господ! :D
къв е тоя ренесанс тука, да се сборя с некой за момиче : D бих го направил, за да защитя момиче, но не бих се и захванал с девойка, която може да ме постави в ситуация да се бия за нея
Eclipsercho
05-21-2011, 02:22
Бил съм се, не мисля, че ако се наложи не бих го направил пак.
Държа да подчертая, че боя не е бил от рода на "който бие може да ме има" и подобни глупости. Отворковци в Южния, к'во като съм сам.. пак си го получиха.
Познавал съм "хора" които са пълни путки и не биха скочили да защитават момиче.. не знам какъв точно им е плана ако някой задърпа гаджето им пред тях, но определено не беше нещо от рода на "ще го наритам" .. :x
Има я и другата страна - мразя "силни", които се чудят кой да пребият, щото бил погледнал приятелката им. Те обикновенно са и тези, които ядат най-много боя. 8-)
Братигнат го каза добре - всеки може да се сбие с 1 човек.. не е трудно да повалиш някой и да го удряш докато му отнемеш способността да продължава да прави проблеми.. Но ако човека срещу теб е два пъти по-едър или пък са двама-трима.. тогава се тества дали си мъж или сополанко.
И кое свястно момиче ще ти позволи да се биеш?
Eclipsercho
05-21-2011, 02:38
И кое свястно момиче ще ти позволи да се биеш?
Ако въпроса е към мен..
Никое. Аз не ходя да се бия ей така, за развлечение, щото юмруците ме сърбят. Ако има ситуация, в която това е единствения възможен изход - ще се раздава правосъдие 8-) .. От както съм със сегашната ми приятелка (в подписа ми го има като месеци) не съм се сбивал с никой.. рекорд, но все пак.. уважавам мнението й относно цялата тази работа..
Знам, че темата е предназначена за момчета ама не се сдържам:
слдуууууууриии .. напълнихте ми душичката с отговорите си .. =D>
Grommash
05-21-2011, 11:36
Бих се бил с цел защита ,при екстремна ситуация .
За кефа на момичето или някой друг - Не !
\:D/