View Full Version : Поредното 'Бременна ли е?'
такаа .. значи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път .. направихме го към 9 вечерта някъде .. на другия ден към 4 на обед тя пи " Ескапел" .. но не и идва .. а аз съм убеден че не свърших в нея .. ! трябваше да и дойде към 16 .. чакам отговорите Ви !! .. Благодаря ( по подробно от тва нема накъде ;д )
Пиши описателни заглавия.
Extremescream
frozendeath
05-18-2011, 15:26
Ама, чакай сега, как така сте го правили без презерватив? Тя не може всеки път да пие Ескапел, нали се сещаш? Освен това Ескапел е хормонална бомба, много ясно, че цикълът й ще се разбърка.
Между другото, 'що идваш да ревеш по форумите, след като напълно съзнателно сте го правили без предпазни средства?
Greennight
05-18-2011, 15:28
НЕ е бременна,ако това ти е въпросът.
DarkTemplar
05-18-2011, 15:29
Другия път с капут и няма да се налага да пие Екскапел и да си късате нервите.
Extremescream
05-18-2011, 15:32
такаа .. значи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път .. направихме го към 9 вечерта някъде .. на другия ден към 4 на обед тя пи " Ескапел" .. но не и идва .. а аз съм убеден че не свърших в нея .. ! трябваше да и дойде към 16 .. чакам отговорите Ви !! .. Благодаря ( по подробно от тва нема накъде ;д )
А ние с какво да й помогнем? Да й се развикаме и да й дойде ли? Пила е Ескапел, тоест шансовете да е бременна са почти нулеви. Айде сега един тест за бременност и се решават проблемите. Толкова ли беше сложно?
GossipGirl89
05-18-2011, 17:03
Егати, тоя Ескапел го гълтате като бонбонки бе :shock: Тва ти е*ава майката и на хормони, и на организъм, и на всичко... Пие се само в крайни случаи и при гафове, а на вас най-големия ви гаф и бил съзнатото правене на секс без предпазни средства!
Не е бременна, но другия път по-добре ползвайте презервативи, отколкото да гълта пак хапчета и да си съсипва организма...
EEEE от къде пък разбрахте, че като бонбонки ги гълтат ?? Може просто този път да са искали без презерватив да го направят !! Може би само веднъж да е взела .. няма всеки ден да взима !! ВИЕ не знете, апък веднага нападате :X:X:X
начи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път ..
Секса ви е бил за първи път, или секса без презерватив?
а аз съм убеден че не свърших в нея .. !
Защо тогава, подяволите е пила Ескапел?!!! :razz:
ОФ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО. ТОВА НЕ СА БОНБОНИ СЕЗОНИ! :-D
Е като си убеден, че не си свършил в нея защо и взе хапче?!
LoveMnmL
05-18-2011, 19:01
Не е лесно. :D
ForzaFelipe
05-18-2011, 19:03
Е като си убеден, че не си свършил в нея защо и взе хапче?!
Е що не,Ескапела и без това е евтин,полезен за здравето....
SpOrTs_GiRl
05-18-2011, 19:05
Кирилицата е задължителна!
Extremescream
Направо как се филмират децата, въобразяват си, че от едно топване стават деца.. а и ескапел много успешно си правят рекламите :?
Брей...ако се стремиш да правиш оборот на аптеките,ще те посъветвам другия път вместо ескапел-дюрекс!