Влез

View Full Version : Поредното 'Бременна ли е?'

ro0ti
05-18-2011, 15:19
такаа .. значи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път .. направихме го към 9 вечерта някъде .. на другия ден към 4 на обед тя пи " Ескапел" .. но не и идва .. а аз съм убеден че не свърших в нея .. ! трябваше да и дойде към 16 .. чакам отговорите Ви !! .. Благодаря ( по подробно от тва нема накъде ;д )

Пиши описателни заглавия.
Extremescream

frozendeath
05-18-2011, 15:26
Ама, чакай сега, как така сте го правили без презерватив? Тя не може всеки път да пие Ескапел, нали се сещаш? Освен това Ескапел е хормонална бомба, много ясно, че цикълът й ще се разбърка.
Между другото, 'що идваш да ревеш по форумите, след като напълно съзнателно сте го правили без предпазни средства?

Greennight
05-18-2011, 15:28
НЕ е бременна,ако това ти е въпросът.

DarkTemplar
05-18-2011, 15:29
Другия път с капут и няма да се налага да пие Екскапел и да си късате нервите.

Extremescream
05-18-2011, 15:32
такаа .. значи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път .. направихме го към 9 вечерта някъде .. на другия ден към 4 на обед тя пи " Ескапел" .. но не и идва .. а аз съм убеден че не свърших в нея .. ! трябваше да и дойде към 16 .. чакам отговорите Ви !! .. Благодаря ( по подробно от тва нема накъде ;д )

А ние с какво да й помогнем? Да й се развикаме и да й дойде ли? Пила е Ескапел, тоест шансовете да е бременна са почти нулеви. Айде сега един тест за бременност и се решават проблемите. Толкова ли беше сложно?

GossipGirl89
05-18-2011, 17:03
Егати, тоя Ескапел го гълтате като бонбонки бе :shock: Тва ти е*ава майката и на хормони, и на организъм, и на всичко... Пие се само в крайни случаи и при гафове, а на вас най-големия ви гаф и бил съзнатото правене на секс без предпазни средства!

Не е бременна, но другия път по-добре ползвайте презервативи, отколкото да гълта пак хапчета и да си съсипва организма...

prinko
05-18-2011, 17:31
EEEE от къде пък разбрахте, че като бонбонки ги гълтат ?? Може просто този път да са искали без презерватив да го направят !! Може би само веднъж да е взела .. няма всеки ден да взима !! ВИЕ не знете, апък веднага нападате :X:X:X

buzzzz
05-18-2011, 17:35
начи преди 5 дена правихме секс с приятелката ми без презерватив беше ни за първи път ..

Секса ви е бил за първи път, или секса без презерватив?

а аз съм убеден че не свърших в нея .. !

Защо тогава, подяволите е пила Ескапел?!!! :razz:
ОФ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО. ТОВА НЕ СА БОНБОНИ СЕЗОНИ! :-D

straus
05-18-2011, 18:29
Е като си убеден, че не си свършил в нея защо и взе хапче?!

LoveMnmL
05-18-2011, 19:01
Не е лесно. :D

ForzaFelipe
05-18-2011, 19:03
Е като си убеден, че не си свършил в нея защо и взе хапче?!

Е що не,Ескапела и без това е евтин,полезен за здравето....

SpOrTs_GiRl
05-18-2011, 19:05
Кирилицата е задължителна!
Extremescream

straus
05-18-2011, 19:23
Направо как се филмират децата, въобразяват си, че от едно топване стават деца.. а и ескапел много успешно си правят рекламите :?

ellsss
05-18-2011, 19:42
Брей...ако се стремиш да правиш оборот на аптеките,ще те посъветвам другия път вместо ескапел-дюрекс!