View Full Version : Хелппп!
Ще ме извинявате ако не съм постнала въпросчето си където трябва,но вече не ми държат нервите :x Става въпрос за моя баща.Винаги когато реша нещо - той ми го забранява... От друга страна пък майка ми е винаги съгласна ако реша да правя нещо,но я е страх от баща ми (щото става много проклет като се ядоса) ... преди месец-два навърши 16 и реших най-накрая да си сложа втора дупка на ухото (след като ме заплашиха,че ако си сложа пиърсинг на устната ще ме изселят oт страната :lol: ),защото не е нищо кой знае какво,но той като ми се изрепчи (ще каже че съм решила да се татуирам цялата) ... майка ми е съгласна да си правя дупчица (защото самата тя има 3),но както казах я е страх от реакцията му...
Искам съвет от вас 8-[ как да се справя с този все недоволен човек!!! Много ви моля HELP me!! :-k
Прави му на пук и ще видиш как ще се откаже
LoveMnmL
05-18-2011, 18:48
Да,прави му напук,много добър съвет.Разбирам се изклзчително добре с родителите си,но по тежкия характер е баща ми,а аз винаги се налагам и правя напук,а когато го правиш става все по-зле.Просто трябва да седнеш,да поговориш с него нормално,да му обесниш някои неща,дано да те разбере.Ако не като пораснеш малко може би ще започне да ти позволява повече неща,зависи.
SilverRain
05-18-2011, 20:04
Имам една приятелка в подобна ситуация беше ... и да му правиш на пук нищо няма да спечелиш, най много да стане по зле.
И моя баща е ужас. Като почне да задава някви такива въпроси... "Що излизаш? Вчера нали излиза?" Бахти.. Исках да си направя руси кичури, той като почна с некфи разсъжденияя.. старомодни. Както и да е. Няма оправия. Не можеш нищо да направиш, ти си му дъщеря, той ти е баща. Ти си подвластната...
Bonbonchencetyy
05-19-2011, 12:02
Проблемът при мен пък е дядо ми(като дойде на гости).Че като почне ,,Какво ще правиш там?,, , ,,Бе я стой вкъщи и си пиши домашните!,, , ,,Няма да ти позволя да отидеш до магазина!,, ...Направо не го понасям някой път...Единственото решение е да му правиш напук.При мен действа.
май извода излиза да правя напук... аз от доста време се опитвам да го прилагам това ама някой път последиците не са особенно хубави (да остана без компютър месец-два... да не чета книги и все неща,които ми пречат на хобитата) ... а Bonbonchencetyy и моя дядо много иска да знае и все ми дава акъл ама го скастрих няколко пъти и все му казвам,че съм си написала домашните одавна и той ме остава на мира :razz:
Аз пък бих си направила още една дупка на ухото щом имам позволението на майка ми.
Баща ми е абсолютно същия. От около две години насам, започнах да взимам такива елементарни решения сама, без въобще да го питам. След като разбра това стана много лошо, след това нещата утихнаха и вече от доста дълъг период от време нещата са добре - говорим си рядко (което ме устройва идеално) и ако става въпрос за нещо по-сериозно се задоволявам с позволението само на майка ми.
А ти можеш да си направиш още една дупка дори без той да разбере. Едва ли те оглежда от глава до пети всеки път като се прибереш. Стой със пусната коса първите няколко седмици, когато си покрай него и след време като види "новата ти придобивка" вече ще е свършен факт.
След това като постъпиш още няколко пъти по същия начин, ще спре да си хаби нервите, защото няма да има полза от забрани.
SmilezZz
05-19-2011, 16:50
Направи си втора дупка на ухото - той надали ще забележи.. Но все пак наистина е най-добре да поговориш с него,сериозно.. Без да се карате и обиждате..