Влез

View Full Version : За обратни

Duffy
05-19-2011, 08:18
Аз съм обратна и много обичам момичето с което съм. Искам да минеме на следващата база-секса, но тя не е готова. Как да я предразположа към това ?

djeini
05-19-2011, 08:35
Е стига за обратни, тва е дискриминация :D и все си мисля ,че убеждаването става като при нас обикновените отживелици- хетеросексуални :D :D :D - с предразполагане,обстановк може и малко попърс може да пробващ,примерно...

Drako89
05-19-2011, 11:25
Предрасполагане, вечея свещи вино, притъпена светлина, разговори, небрежни погледи, неловки докосвания, след това лека целувка после по страстна и лека полека пътя към спалнята... Според мен поне!

anonymous708973
05-19-2011, 13:02
^Това да не е филм?
Сериозно ли винаги, преди да спиш с момиче за първи път, я водиш на вечеря на свещи и пиете вино на приглушена светлина?

AceXe
05-19-2011, 15:25
Ъъъ... Първо, вие не правите секс, а нещо подобно. Не бъркай понятията. Второ, това, което ти идва отвътре, това трябва да направиш, а не да задаваш глупави въпроси. ;)

LoveMnmL
05-19-2011, 17:06
^Това да не е филм?
Сериозно ли винаги, преди да спиш с момиче за първи път, я водиш на вечеря на свещи и пиете вино на приглушена светлина?
Хахаха,това се случва вече само по най-сълзливите романтинчни филми :D

GregoryHouse
05-19-2011, 17:34
^^Не точно, но не на първи срещи да речем. При сериозна вързка... ко пречИ? Ъм? :x

Въпрос - на колко години сте?
Секса ще дойде с времето и на 2те ще ви се ... повече от колкото може да издържите за дълго време 8-)

LoveMnmL
05-19-2011, 19:58
^^Не точно, но не на първи срещи да речем. При сериозна вързка... ко пречИ? Ъм? :x

Въпрос - на колко години сте?
Секса ще дойде с времето и на 2те ще ви се ... повече от колкото може да издържите за дълго време 8-)
Принципно няма лошо особено при сериозна връзка. :D Но казвам,че това вече изключително рядко се прави. :P

dimitar_ak
05-20-2011, 06:24
Мисля, че сексуалната ориентация в случая няма значение. При емоционална връзка желанието за близост нараства постепенно докато в един момент секса просто се случва.

Drako89
05-20-2011, 10:45
А бе хора вие на романтици не сте ли попадали!? Кви са тия приказки тва само по филмите го има а у!? Нормални взаимоотношения са това, е да не са за първа среща(макар че защо не) Но все пак един човек който твърди, че обича и, че е влюбен няма да има проблем да направи такива неща! Аз лично съм правил и сърце от свещи с роза по средата! Отделно е имало и онези пътечки от рози парфюми свещи и романтични бележчици, докато стигнеш леглото на любимия/та и той/тя лежи там полугол/а!

Drako89
05-20-2011, 10:47
^Това да не е филм?

Това е едно от нещата който обичам да правя, да! Както и много други!

Само дето повечето момичета си мислят, че с това искаш само да я вкараш в леглото!

anonymous708973
05-20-2011, 11:15
Ако всеки път преди да си легнете, правиш всичко това, ми е трудно да повярвам, че правиш секс по-често от два пъти месечно.

Drako89
05-20-2011, 11:40
Първо ме питаш дали правя това преди да си легна за първи път с момиче, а сега ми изопачаваш думите, че го правя всеки път...

Както и да е, явно си поредната която мисли, че щом някой се прави на романтичен значи просто иска да се хареса на момичетата!

Despiteful
05-20-2011, 19:20
О боже господи, моля ти се от сърце и душа ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ!! Чуя ли думата "обратни" или "лесбийки" обриви получавам. Наречете ме нетолерантна, ограничена и както и да било, ама ми е втръснало вече! Целия град се напълни с такива извращения. Най-добрите ми приятелки са обратни. И все пак съм твърдо против тази изродщина. Какъв е тоя вашия "секс"? Аз под секс разбирам в акта да участват мъж и жена! Това вашето е неестествено и глупаво. Тотална катилска история!

Loooooser
05-20-2011, 19:42
"За обратни" - видяна 605 пъти :D :D :D , брех...

GregoryHouse
05-20-2011, 20:11
О боже господи, моля ти се от сърце и душа ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ!! Чуя ли думата "обратни" или "лесбийки" обриви получавам. Наречете ме нетолерантна, ограничена и както и да било, ама ми е втръснало вече! Целия град се напълни с такива извращения. Най-добрите ми приятелки са обратни. И все пак съм твърдо против тази изродщина. Какъв е тоя вашия "секс"? Аз под секс разбирам в акта да участват мъж и жена! Това вашето е неестествено и глупаво. Тотална катилска история!

И тва го написа защото? Някой да те пита за личното ти мнение относо това в темата? Ако ще фейк да е темата, придържайте се. Голем спам ударихте...

NomNomNom
05-20-2011, 20:40

Абе, няма ли начин да се сложи долна граница на IQто за писане на коментари.

Иначе - хубаво е преди това да обсъдите какво очаквате една от друга след секса, преди него и т.н. , поговорете си хубаво , виж какво я притеснява . Ако имаш самостоятелно жилище ( или има начин да останете заедно някоя вечер някъде ) - по една чашка винце, хапнете нещо , гушкайте се , говорете си , може пък да си дойде и от самосебе си .
Инак, от колко време сте заедно ?

Legenda
05-20-2011, 21:19
А бе хора вие на романтици не сте ли попадали!? Кви са тия приказки тва само по филмите го има а у!? Нормални взаимоотношения са това, е да не са за първа среща(макар че защо не) Но все пак един човек който твърди, че обича и, че е влюбен няма да има проблем да направи такива неща! Аз лично съм правил и сърце от свещи с роза по средата! Отделно е имало и онези пътечки от рози парфюми свещи и романтични бележчици, докато стигнеш леглото на любимия/та и той/тя лежи там полугол/а!

Marry me!

П.С. (защото това НЕ Е спам): Не мисля че има особена разлика с хетеросексуалните връзки. Щом не е готова, изчакай я, важно е и двете да знаете, че го искате.

klitoranka95
05-21-2011, 13:25

не само си ограничена, а си и тъпа :D но какво да се пpави :P

SpOrTs_GiRl
05-21-2011, 14:21
Мисля, че ориентацията тук няма нищо общо, а и вашето надали ще е точно .. секс, по - скоро.... интимно преживяване?! .. След като толкова много обичаш приятелката си, а тя не е готова, защо не я изчакаш? След като няма желание за това, няма смисъл да я "предразполагаш", изчакай тя сама да го пожелае.

DENKAZ
05-21-2011, 22:34
Ръгаш 2 шпакли и ще видиш как ще иска да й туриш изкуствения.

rali4ka1
05-23-2011, 18:03
Всичко с времето си.От опит ти го казвам.Минала съм по този път вече.

the_man
05-23-2011, 18:15
Аз мисля, че сексуалното узряване, нужно за да се осъзнаеш като хомо- и още повече пък встъпването в хомосексуална връзка идва по-късно от узряването, което ти е необходимо за да знаеш как да подходиш към партньора си. И тука опитът няма нищо общо, хич да не е поне филми всеки е гледал. Всеки 20 годишен девственик все ще измисли нещо за гаджето си, особено ако я обича и не го е страх да се отпусне пред нея.
С други думи не искам да обидя някой, но ми звучи малко фейк работата. Ти как знаеш, че си обратна? Тя първата ти ли ще е? Целувате ли се? Криете ли се? ХОДИТЕ ЛИ НА УЧИЛИЩЕ ОЩЕ???