View Full Version : Шибаните мобилни оператори!! ;@
Забога, какви са тези мобилни оператори?! :shock:
Вторник, ми се обажда оператор и ми вика: "Здравейте, имате възможност, да ползвате 1 месец мобилен интернет, след това, ако проявите желание може да продължите да го ползвате срещо 5лв. месечна такса". Ми викам си 1 месец free нет? Що пък не? До 24ч., казаха, че ще е активираннн.. такам.. За лош късмет на другия ден ми изгоря компютъра и го занесох на сервиз, следващият ден, става ии оо верно нямам комп.. ама чакай имам безплатен интернет.. супер, и си сърфирах. Днес поглеждам сметката и от 12.80лв. - 94лв. хихихи СТРАХОТНО просто... та просто искам да кажа, че тея оператори са си ебали майката !
И подяволите случва ми се за втори път да ме цакат! :X
Първият път 200лв. сметка имах, уж безплатни минути към всички оператори а-у, звънкам туй-онуй, проверявам минутите все ОК, 100, 80, 20, но не и 0, иначе после отивам 200лв., като лимита ми беше 100, и ги питам, как така 200, при лимит 100? И нагло, нагло оня с извинение боклук, ми вика: "Ами системата ви е изтървала, съжелявам".
Просто нямам думи.. кога ли ще се оправят нещата в тая пуста държава... май никога, нямам търпение просто да завърша училище и да се махна от тая скапана държава.
againstyou
05-19-2011, 14:26
Прочетох началото и си казах .. не ми дреме.Прочетох края и си казах - даам,бягайте от проблемите,така ще оправим България.
danchobg
05-19-2011, 14:31
:D :D :D :D :D :D тези хора си правят та*ак с тебе , смени си оператора
rafaelostz
05-19-2011, 15:03
Поне кажи кой е оператора! Няма смисъл да го штадиш..
danchobg
05-19-2011, 15:31
Поне кажи кой е оператора! Няма смисъл да го штадиш..
точно така , може да направиш и една рекламация в телевизията, вестниците
Прочетох началото и си казах .. не ми дреме.Прочетох края и си казах - даам,бягайте от проблемите,така ще оправим България.
много подкрепям тва мнение ;] няма как да се каже по-точно
SmilezZz
05-19-2011, 16:25
Смени си оператора..
cherinka
05-19-2011, 16:26
За точки за достъп да си чувааал...
modelcheee
05-19-2011, 20:47
Ако си на м-тел може и тва да се случи . Бащата на една фр е съдил мтел за такива измами . Нищо не стана но поне не все пак :Д смени си оператора и поне кажи кой е ! И това не е смао в бг . На много други места има други проблеми но все бг ви е в устата . В бг това в бг онова ама нищо хубаво не сте казали аре изчезвай и билет мога ти купя (н)
Fiction7577
05-19-2011, 21:44
Случаят е точно за Господари на Ефира. Викай ги.
zvezdii4kaa
05-20-2011, 08:48
И аз имам усещането,че е mtel....
Глобул , Мтел , виваком , има ли значение ? Все в г.ъ.з ...
Ssummerjam
05-20-2011, 15:05
Добре дошъл в Абсурдистан. 8-)
Grommash
05-20-2011, 15:10
И нагло, нагло оня с извинение боклук, ми вика: "Ами системата ви е изтървала, съжелявам". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sexa_na_kompleksa
05-20-2011, 17:13
И като смени оператора, какво? Нали и другите така правят! Дори и да ги съди, пак нищо няма да постигне - мобилният оператор ще извади разпечатка и ще каже: "Ето, той е сърфирал из интернет, как да не му е толкова голяма сметката?"
На нас на фирмените телефони редовно ни надписват сметките. Някои от телефоните ни могат да набират само в групата и в нея говорят безплатно, а накрая на месеца освен таксата винаги плащаме допълнително пари за разговори.
Освен това съм чувала, че Мтел най-редовно от твое име звънят по импулсни телефони или в чужбина, и после като извадиш разпечатка разговорите си ги има, а ти няма как да докажеш, че не си се обаждал ти.
Ако си на м-тел може и тва да се случи . Бащата на една фр е съдил мтел за такива измами . Нищо не стана но поне не все пак :Д смени си оператора и поне кажи кой е ! И това не е смао в бг . На много други места има други проблеми но все бг ви е в устата . В бг това в бг онова ама нищо хубаво не сте казали аре изчезвай и билет мога ти купя (н)
на 100% съм сигурна че това е Мтел.На тези т......и им скапаха системата нали уж бяха най силните най големите и някои им го шибна и им скапа системата :D :D и сега си правят каквото си искат пишат си сметките както си искат. Аз също съм потърпевша и то не един път все ми праскат едни сметки та свят ми се завива уж проверявам оставащи минути,сметки и кажат една а пък по фактура идва друга.Последната сметка си я проверих и ми казаха 21лв. отивам да я плащам и ми казват 28 :( мошенници във офиса имаше една камарка със жалби и оплаквания и даже една съседка ги осъди бяха и траснали една сметка 132лв. тя подаде жалба и после ги съди и тези мафиоти и опростиха 100лв. плати само 32.поиска разпечатка и там пълни измишлиотини лъжи.
иначе всички оператори много си позволяват
майка ми си беше взела нов телефон, и уж по 1500 минути към българия и домашни телефони в зона 1 в чужбина
и звъни си тя цял месец на леля ми (която е в чужбина) и после гледа 100 лева сметка (с около 60 лева отгоре)
били забравили да и кажат, че тоя месец били по-малко минутите... :o
mitkoyyy
05-22-2011, 00:54
Хохо, брат ми при 80 лв лимит направи 300 лв сметка и каза, аз имам 80 лв лимит няма да я плащам тая сметка и от 4 години го съдят, ама нищо не му взеха на никое дело не е отишъл.
Despiteful
05-22-2011, 03:02
Смени си оператора..
всички лъжат
vankata5555555
05-22-2011, 15:18
За КЗП да си чувал ?
friedpotato
05-22-2011, 16:13
И аз имах такава сметка. 2 месеца подред 200лв., а третия 367лв. Като погледнах фактурата се оказа, че съм пратила смс-и на стойност 12.00лв, а аз нищо не съм пращала ....по дяволите :shock: От магазина,разбира се, нищо не ми казаха :o :booooomb:
Transform
05-22-2011, 21:57
Повечето хора ги прецакват,и те винаги ще излизат прави :x
Вторник, ми се обажда оператор и ми вика: "Здравейте, имате възможност, да ползвате 1 месец мобилен интернет, след това, ако проявите желание може да продължите да го ползвате срещо 5лв. месечна такса". Ми викам си 1 месец free нет? Що пък не? До 24ч., казаха, че ще е активираннн.. такам.. За лош късмет на другия ден ми изгоря компютъра и го занесох на сервиз, следващият ден, става ии оо верно нямам комп.. ама чакай имам безплатен интернет.. супер, и си сърфирах. Днес поглеждам сметката и от 12.80лв. - 94лв. хихихи СТРАХОТНО просто... та просто искам да кажа, че тея оператори са си е**ли майката !
Първият път 200лв. сметка имах, уж безплатни минути към всички оператори а-у, звънкам туй-онуй, проверявам минутите все ОК, 100, 80, 20, но не и 0, иначе после отивам 200лв., като лимита ми беше 100, и ги питам, как така 200, при лимит 100? И нагло, нагло оня с извинение боклук, ми вика: "Ами системата ви е изтървала, съжелявам".
Просто нямам думи.. кога ли ще се оправят нещата в тая пуста държава... май никога, нямам търпение просто да завърша училище и да се махна от тая скапана държава.
Обади ти се оператор от М-Тел ?!?!?
Да, операторите стоят в офисите и вместо и приемат обаждания, звънят на хора като теб, за да им предлагат оферти :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Моля ти се..
Вторник, ми се обажда оператор и ми вика: "Здравейте, имате възможност, да ползвате 1 месец мобилен интернет, след това, ако проявите желание може да продължите да го ползвате срещо 5лв. месечна такса". Ми викам си 1 месец free нет? Що пък не? До 24ч., казаха, че ще е активираннн.. такам.. За лош късмет на другия ден ми изгоря компютъра и го занесох на сервиз, следващият ден, става ии оо верно нямам комп.. ама чакай имам безплатен интернет.. супер, и си сърфирах. Днес поглеждам сметката и от 12.80лв. - 94лв. хихихи СТРАХОТНО просто... та просто искам да кажа, че тея оператори са си е**ли майката !
Обади ти се оператор от М-Тел ?!?!?
Да, операторите стоят в офисите и вместо и приемат обаждания, звънят на хора като теб, за да им предлагат оферти :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Моля ти се.. Globul. Иии ама ти верно си голям тъпак.. тръгнах да си измислям..
BlackEyedPeas
05-23-2011, 19:57
Що ли си мисля, че става дума за mtel? :D
Що ли си мисля, че става дума за mtel? :D Епа.. калко пъти да кажа, че е глобул?
защо да лъже?
и на мен са ми се обаждали да ми предлагат телефони...и ми предлагат и аз им казвам че си имам, ама настояват да си купя 8-) много са досадни..
kris4eto15
05-24-2011, 11:24
Да ве и на мен така . Минах на някаква тарифа с безплатен интернет , някви минути и смс-и.Влизам снощи в скайп малко от тела ( 5 мин. най-много) , проверявам си сметката днеска тя станала двойна !!! Аз за кво минавам на някви тарифи като плащам за нещо дето го нямам , че и се набутвам още повече ... Тва не е работа
mo0nlightt
05-24-2011, 17:36
Наистина, кофти тръпка.. ама не мога да разбера защо ви е все в устата България това,България онова, Абсурдистан.. ?? :-o СПОКОЙНО, и на други места се случват такива неща. И в другите държави има криза,безработица,кражби,ц гани и т.н. . Ако не мислеха всички млади хора по този начин, че в България за тях бъдеще няма, щяхме да живеем далееееч по-добре. :wink: