PDA

View Full Version : кофти !

nadetee
05-19-2011, 20:58
не знам защо пиша тук , но пиша ! и среден пръст за тия диви селяни дето ще пишат тъпи коментари !
бях с едно момче.. доста дълго време. беше първото ми сериозно гадже, първата ми любов. да, карахме се доста често.. дори късахме, но като се видехме все още се обичахме толкова много. още го обичам, и то много, нооо... всичко свърши заради МЕН :( но не беше прав мамка му , колкото е грешал той, толкова и аз , колкото съм го наранявала аз толкова и той мен..
причината заради която пиша е : опитах да бъда с друго момче , доста кратка връзка 2 дни 8-) през които на мен ми беше кофти за другото момче.. но не скъсахме заради това ! та сега открих страшно свястно момче, по-голям е от мен. сладък е , мил, умен, забавен, грижовен, дори хубав.. но не е него.. излизахме, допадна ми.. направо сме като един за друг. но проблема е,че не знам дали няма да се случи като с предишното момче.. страх ме е да не го нараня, наистина е много свестен..
стана доста дълго.. но ако някой все пак го прочете.. да даде някое съветче да пробвам ли с това момче или да си седна на задника докато не забравя другия..

tzveteto51
05-19-2011, 21:07
според мен първо трябва да забравиш предишния, не е нужно да нараняваме други хора.... в момента и аз съм в същото положение, но не мога да го забравяя...

nadetee
05-19-2011, 21:15
според мен първо трябва да забравиш предишния, не е нужно да нараняваме други хора.... в момента и аз съм в същото положение, но не мога да го забравяя...
аз също не мога.. прикривам се не си показвам пред никого, но отвътре откачам.. ужасно е.. но какво да се прави , рано или късно ще го забравя ..

onestar
05-19-2011, 21:28
Хората казват, че старата любов се забравя с нова.

Защо не опиташ?
Не търси всички качества, които е притежавал бившия ти приятел в новото момче. Всеки човек е различен и те грабва с различни неща, научи се да ги виждаш и цениш.
Едва когато съумееш да правиш това ще си готова да забравиш него и ще можеш да се впуснеш в нова връзка, виждайки хубавите и различни неща в нея.

nadetee
05-19-2011, 21:37
Хората казват, че старата любов се забравя с нова.

Защо не опиташ?
Не търси всички качества, които е притежавал бившия ти приятел в новото момче. Всеки човек е различен и те грабва с различни неща, научи се да ги виждаш и цениш.
Едва когато съумееш да правиш това ще си готова да забравиш него и ще можеш да се впуснеш в нова връзка, виждайки хубавите и различни неща в нея.
ами то това момче е много по-добро от бившия ми :lol: бившия си беше така да си го кажем "играч" ама ме обичаше :lol: мисля да опитам, самия човек си заслужава, просто не знам аз как ще се чуствам..

LoveMnmL
05-19-2011, 21:39
Абсолютно съгласна съм,че старата лзбов се забравя с нова.Може би не винаги така се получава,но защо пък да не пробваш ?
В повечето случаи става точно така.Приключваш една връзка,наранена си и точно тогава се появява човекът,който може да е правилния,но когато си афектиран от предната ти връзка,решаваш,че не искаш някой да бъде наранен и не пробваш,а след време ще съжаляваш повярвай.Така както го описа момчето изглежда доста свястно,така че продължавай напред.Пробвай се,никога не знаеш,може пък да се получи.

nadetee
05-19-2011, 21:42
много нахъсващо ми действате , благодаря ви :-) пък и този бившия трябва да види,че мога без него. каза ми : "няма да намериш друг като мен, няма да можеш да ме забравиш, защото много ме обичаш" :razz: :razz:

SaRiTaTa
05-19-2011, 22:34
според мен трябва да направиш това от което ти имаш нужда

djeini
05-19-2011, 23:01
Боже скъпа знам какво ти е ,но така като чета начина на изразяване сигурно си към 15 16 което си е тежък период искам само да ти кажа ,че колко болка още от подобен характер ти предстои... стегни се живеем в мъжки времена и трябва да бъдем мъжки момичета.Седни си на задника за известно време помисли над нещата всичко в тоя живот тряа да се изживява дори и болката и когато тя по затихне и ти си наясно със себе си продължи напред ,и ще можеш да заживееш нормално и да се влюбиш пак и т.н. .Не те съветвам да пробваш с така нареченото клин клин избива,защото според мен не помага просто те убива вътрешно.Лъжеш себе си,лъжеш човека до себе си и същевременно не си помагаш в задача да се излекуваш истински вместо тва разгаряш чувствата и болката .Поне така мисля аз на база личен :D опит.Стискам палци и помни не си сама всеки човек който срещаш носи някаква подобна болка в себе си .... :)

Angeleyes
05-20-2011, 12:32
+1 :)

Josefinne
05-20-2011, 12:45
Според мен , ако имаш колебания от сега, нещата няма да се получат. Колкото и свестен и добър, та дори и невероятен да е той, причината е в теб и тя е, че все още не си готова за нова връзка. Нова е съвсем нормално. На твое място щях да си дам отбой, защото 1) не искам да нараня един свестен и добър човек и го осъзнавам и 2) ако сега прецакаш нещата, когато не си готова за нова връзка в бъдеще едва ли ще можеш да бъдеш с този човек. А ако сега не сте заедно, останете приятели - не се знае, в бъдеще може да сте и нещо повече.