View Full Version : Не точно здравословен проблем...
lolito333
05-19-2011, 21:12
Здравейте!Не мисля че това за което ще разказвам е здравословен проблем,но не знаех къде да го включа :) Аз съм на 13 и всичките ми съученички са се развили,тоест имат бюст,месечен цикъл,нормална височина.Въпросът ми е:Това е нормално ли е?
Вярно е че тази възраст са най-податливи на комплекси .
Всичко с времето си . Сега ,както каза ти ,те наричат с момчешки имена , но утре ще видиш как ще тичат и ще ги е срам да те заговорят. На 13 си има още мнооого време ,така че не се притеснявай , забавлявай се и да не ти пука ! :) :) :)
kalpazanka
05-20-2011, 07:03
Темата ти е повече за Училище и приятели. Пиши, ако си съгласна да я преместя.
Ако трябва да ти дам някакъв съвет, той е да говориш с майка ти и да отидеш на гинеколог. Изключи органичен проблем, едва тогава тръгвай да затваряш хорски усти. Обърни първо внимание на себе си, не на околните и мнението им.
А случйно да си забелязала да имаш едно такова тънко прилича на морковче между краката и да се клати ???
По темата. Няма смисъл да се притеняваш за глупости. Ако не взимаш обидите на сериозно - и те няма да ги взимат. Всичко е само и единственно в твойта глава.
Оооо за месечния цикъл можеш само и само да се радваш!!! Моли се по-късно да ти дойде, защото все някога ще дойде, но после късно спира 8-) За гърдите е нормално, ще ти пораснат! Височината , също. Аз като бях на 13 ми беше ужасно, че съм много висока, а ти.... Сега да си ниска е идеално лошото става след години /2-3/ ако си останеш със същата височина. Но се съмнявам. Ще пораснеш, а за по бързо може да тренираш баскетбол и да пиеш Nesquik /СЕРИОЗНО!/ Не ,изобщо не си странна. А "За да се почувстваш на мястото си" няма какво да направиш. Не е изобщо лесно да се правиш, че не ги слушаш и да не получиш комплекс. След година/ две всичко ще се обърне и ти ще им се подиграваш ,вярвай ми! Повечето сме го минали този път. Ам на момчетата можеш да затвориш устите като им намериш техните недостатъци. По принцип на тази възраст са ниски повечето. Накратко - сещаш се, че не са перфектни и почваш и ти да ги обиждаш, обаче естествено внимаваш какво точно на кого говориш, защото има някой по агресивни и по-добре тях ги игнорирай просто.... Всичко се връща в това вярвай на 100%!
muhtesemfan
05-24-2011, 18:20
Не се притеснявай!Бях чела в една тема,че гърдите растат до 18 годишна възраст,а ти си още на 13,менструационният цикъл също идва до 18,това,че си най-ниска от класа не те прави ниска,да не ти пука,точно това :)
VampireLover3
05-24-2011, 19:58
Аз искам да попитам с какво помага нескуик-а ? Някакви магически сили ли има, че всички си мислят, че се расте от него? :shock:
fenaNiki
05-24-2011, 20:44
Не съм се интересувал как по-точно се предполага "Нескуик" да спомага растежа, но навярно е поредната рекламна спекулация.
По темата - не'а се плашункаш! Един ден момчетата ще ходят пориде ти.
Не се притеснявай, малка си още, така че има време - и цикъла ще ти дойде, и гърдите ще ти порастнат.
А относно това как да им затвориш устите... Смей се. Когато се опита да ти се подиграват просто се смей, а когато ти кажат с мъжко име - правиш се, че не ги чуваш, не отговаряш, не се обръщаш.
Ии още нещо... Всеки път, когато някой пусне идиотска шега по твой адрес или нещо такова просто си мисли как след две-три години тия ще те гледат в очите и ще умират за теб, а ти ще ги гледаш отвисоко (образно казано) и ще се смееш на опитите им за свалка.
Айде успеех. :-)