PDA

View Full Version : Не знам .. какво да правя ... помощ..



lessmi6ety
05-20-2011, 12:48
Здравейте ... аз съм едно обикновено момиче , което вече не знае какво да прави ... така преди 5 месеца ходих с едно момче беше за малко , но прекрасно .. точно преди нова година следователно бяхме заедно.. мислех че ще ми е най-прекрасната Нова година , но не... както си танцувахме някой дойде при мене и ми каза.. че той се е целувал с друго момиче.. аз бях пияна и не реагирах нормално .. полудях почнах да му викам да блъскам и какво ли още не .. след малък период от време се разделихме той ме заряза .. аз на пук на него тръгнах с един негов познат.. той като разбра побесня... какво ли не направи много му беше гадно... и тогава го видях и реших да се опитам да се съберем , но той само ме разиграваше.. едва ли не се подигра много брутално с мене... само ме залъга че има шанс да се съберем и ме отряза. каза че може да сме само приятели .. аз се отчаях тръгнах с друго момче с надеждата да го забравя беше перфектния и всичко беше прекрасно докато той отново не ми се обади да се виждаме и по скупе ми писа да се съберем тогава вече направо щях да припадна ... зарязах най - перфектното момче заради него отново с надеждата че най - накрая ще сме заедно .. но той отново се прави на интересен бил объркан според него сме прекалено различни и пак само ме залъгва .. не издържам вече това вече продължава цели 5 месеца ... та въпросите ми са следните..
1. какво мога да направя за да му докажа че го обичам и няма да го предам ?
2 според вас ще дойде ли някога този ден в който ще тръгнем ?

TheSickSickIrony
05-20-2011, 13:06
1. Очевидно те разиграва и според мен не си струва. Продължи напред ,няма незаменими хора.
2. Не знам от вас зависи.

lessmi6ety
05-20-2011, 13:09
благодаря много , че отговори .. поне някой :) но пробвах и не става и не става ...

Josefinne
05-20-2011, 13:10
Аз мисля, че не той, а ти си ужасно объркана. Първо единия е перфкетен, после втория, сега след малко ще се окаже, че има и трети.
Според мен не се натискай да тръгваш с това момче. Може и да е объркан, но по-скоро те ползва за залъгалка, когато му е самотно. Скъсали сте. И това е било краят. По -добре го осъзнай и ще страдаш по-малко и по-кратко, отколкото, ако продължаваш да му играеш в играта.
Истината е, че ти не си била сигурна в него. А може би не е било нужно. Ами ако той наистина се е бил целувал с друго момиче и макар и на пияно, реакцията ти е била оправдана. Още повече, аз мисля, че ако един човек те обича , той би разбрал яда ти, ако разбереш нещо такова. Вярно е, че е трябвало първо него да попиташ, вместо веднага да скачаш, но това си е един ценен урок.

peace94
05-20-2011, 13:11
Не му позволявай да се държи така с теб! Какъвто и да е... Ти си му дала вече няколко пъти шанс, а той само те мотае. Може би и той не знае какво иска, но не се държи така, сякаш те уважава и държи на теб. Дори да се съберете... :?

MissBianka
05-20-2011, 14:15
Момиче не се излагай! Какво ще му доказваш ти на него ??? Той се е натискал с няква друга докато ти си била на същото място осъзнай се ! Това е отвратително унижение, направил го е точно под носа ти ! Още тогава е трябвало да му теглиш майната и повече да не го погледнеш каквото и да става ! Той изобщо не държи на теб.Ако беше така нямаше хиляда пъти да те разиграва и да те зарязва при положение, че той ти е изневерил . Според мен грам не те уважава и си те използва защото ти тичаш всеки път като ти звънне.Не че иска да е с теб (защото ако искаше досега щеше да си е проличало) просто му харесва да тичаш след него. Не мисля че ще сте заедно, най-добре за теб е повече да не го поглеждаш, ама все пак ти си знаеш...много момичета са като теб и нищо не може да се направи... сигурно ще го надраснеш някой ден :)

ShtrudeL
05-20-2011, 15:51
Направо по анкетата:

Не бих.

ivcheto0o
05-20-2011, 18:50
1.Нищо,осъзнай че те разиграва и се откажи
2.Може,ако спре да те разиграва

А по анкетата-да бих,имам достатъчно себеуважение че да не позволявам да ми се подиграват така.

bloodyF
05-20-2011, 18:53
зарежи го ;)
не е последния на земята, тъй че..

lessmi6ety
05-20-2011, 19:12
да .. прави сте : ) и благодаря на всички мнение.. ще вида как ще го карам за напред..