PDA

View Full Version : Изневяра

vikitolove
05-20-2011, 20:00
Не историята ми :) а просто любопитството ми :)
Интересно ми е защо най-често изневеряват хората?
Ако веднъж са го направили как биха погледнали половинката си?
И бихте ли простили на половинката си,ако ви изневери?
:)

Despiteful
05-20-2011, 20:16
Отговорих с НЕ, защото за мен изневярата не се състои в прегръдка, целувка или секс за една вечер. Изневярата е в главата. Ако мислиш за друг/а, докато си с приятеля/-ката си - това за мен и изневяра.

Ssummerjam
05-20-2011, 20:28
Връзката се е изчерпала, търсят разнообразие, просто са си коцкари по природа и обичат да прелитат от цвят на цвят... Причините могат да бъдат много. :)

Abigoria
05-20-2011, 20:29
Изневерявала съм веднъж. Имах връзка с човек, на който му беше все тая за мен. Бях решила да му бия шута, защото ми беше писнало. Вечерта преди да излезем, за да говорим, мъжът, с когото наистина исках да бъда, ми каза, че не съм му безразлична. Мечтаех за този човек от месеци...
Така се случи. Не оставих другия, защото исках да страда. Когато скъсахме, му казах, и си постигнах онова, което исках (характер, кво да правиш :) ). Тоя, по който бях хлътнала, само се възползва от 'влюбеността' ми. И двамата излязоха боклуци.

Чувството е ужасно. Сякаш нещо те разяжда отвътре... Не можеш да гледаш хората в очите, адски отвреатително... Никога не бих изневерила на човек, на когото държа (например на сегашния ми приятел). Никой не го заслужава, наистина. Най- малко човекът, който те разбира и те обича.

Въпреки че съм изневеряала, никога не бих простила изневяра. Аз съм адски ревнива и не деля мъже :) Гореспоменатият случай е изключение, заради което, след една година, още не мога да спра да се тормозя...

TheBeliever
05-20-2011, 20:30
Не съм изневерявала. Стигне ли се до там да искам да бъда с друг значи няма смисъл да продължавам връзка, в която явно нещо ми липсва.

Не ми се е случвало да ми изневеряват. Но вероятно не бих простила. Злопаметна съм и всеки път като погледна човека ще се сещам за предателството му. А и доверието ще го няма. Такава връзка би ми носила само негативи.

bratignat
05-20-2011, 21:28
Отговорих с НЕ, защото за мен изневярата не се състои в прегръдка, целувка или секс за една вечер. Изневярата е в главата. Ако мислиш за друг/а, докато си с приятеля/-ката си - това за мен и изневяра.

Сеща ли се колко крайно мнение е това? Значи да речеме излязла си на терасата си (или където и да е) и случайно виждаш от среща гол мъжага, който сякаш е твоя идеал за красота. И понеже си нормално човешко същество, в тебе започват едни процеси на възбуда, преди да си и помислила за каквото и да е. Значи вече си изневерила. Я стига. Човек може да си мисли хиляди неща. Важното е да не предадеш доверието. Да не реализираш такъв блян. Отделно, ако си доволен с половинката си, той ще е в главата ти при подобни мисли и никой друг.

Hilary_
05-21-2011, 05:52
Интересно ми е защо най-често изневеряват хората?
причини и оправдания много ..
Ако веднъж са го направили как биха погледнали половинката си?
не знам .. доста наглост се изисква ..
И бихте ли простили на половинката си,ако ви изневери?
Под никакъв предлог или повод НЕ БИХ му простила .. :?

колкото до анкетата:
Не съм изневерявала и НЯМА да го направя!! ;)

procter
05-21-2011, 06:06
Правил съм го в младежките години. От келешлък най-вече, защото ми се е отдавала възможност и съм си казвал "Ей сега ще добавим още една точка". С времето осъзнах, че това е глупаво и изобщо не е за мен. Случвало се е да се влюбя в момиче, докато имам връзка с друго. Правили сме секс, но няколко дни след това се разделих с първата и тръгвах с втората. Беше най-голямата тръпка в живота ми. Сега тези неща ми се струват детински. Дечурлята им бушува хормона и правят такива работи. Рано или късно човек го израства...е има и такива, които не, но те са патологични случаи.

vikitolove
05-21-2011, 07:43
Правил съм го в младежките години. От келешлък най-вече, защото ми се е отдавала възможност и съм си казвал "Ей сега ще добавим още една точка". С времето осъзнах, че това е глупаво и изобщо не е за мен. Случвало се е да се влюбя в момиче, докато имам връзка с друго. Правили сме секс, но няколко дни след това се разделих с първата и тръгвах с втората. Беше най-голямата тръпка в живота ми. Сега тези неща ми се струват детински. Дечурлята им бушува хормона и правят такива работи. Рано или късно човек го израства...е има и такива, които не, но те са патологични случаи.
ти казваш,че това е характерно за "дечурлята" ,защото им бушуват хормоните.Ами възрастните мъже/жени,които имат семейства,деца,изкарват си прехраната честно,нима и за тях важи същото,според теб?

6amanago6ko
05-21-2011, 07:55
Никога не съм изневерявал, няма и да го направя. Най-малкото ако искам друго момиче, а не това с което съм в момента, просто ще скъсаме. Все пак ако искам някоя друга и ще съм по-щастлив с друга, защо ще трябва да се крия. Няма да изневеря никога, не заради морал или не знам си какво, а защото просто няма смисъл да се крия и да се притеснявам, ся ако ме хванат кво ще стане.

SmilezZz
05-21-2011, 08:26
Не съм изневерявала.. Не мисля и да го направя някога..
А доколкото до това дали бих простила - НЕ.. В никакъв случай..

procter
05-21-2011, 09:21
До vikitolove
Всяка коза - за свой крак. Това е моята гледна точка. Това което съм, и това, което мисля са следствие на ей такива изцепки, каквито съм правил в детството си. Благодарение на тях открих себе си и какво искам и мисля. А относно другите хора - всеки си е башка луд. Един харесва попа, друг попадийката.
А относно възрастните хора - това са онези случаи, които нарекох "патологични". Те няма да се променят, това е тяхното мислене и действия, които определено за мен са далеч от нормалното, порядъчно и ако щеш християнско поведение. Но и тези хора си имат история, която трябва да се вземе предвид.

ShtrudeL
05-21-2011, 09:54
Колко сте сиви.
Ного сте смешни като казвате толкова убедено, че никога не бихте го направили и никога не бихте простили. И двете са еднакво глупави твърдения.
От първото следва, че не се познавате добре, а от второто, че сте мега слепи и повърхностни.

Grommash
05-21-2011, 11:17
Ще се направя, че не съм прочел какво написа ShtrudeL. Не съм и не бих, понеже са ми изневерявали и знам колко боли..

AliceSw
05-21-2011, 12:33
Изневерявала съм, когато съм била с човек, за когото ми е все едно...и когато съм била с такъв, за когото съм била наясно, че изневерява.

И съм прощавала...защото има неща, които не могат да се намерят при този, когото обичаш...защото това е малка проба доколко ти пука за него всъщност....

BlindedAngel
05-21-2011, 12:54
Хич да не е изневерявал съм.Бил съм на дискотека, пиинал съм, дое*ало ми се е, имало е, нае*ал съм 8-) Просто малко са ми били сериозните връзки, в които не съм изневерявал.Каквото са изкарахте всички тука светци ддз...Нещо нормално е, но не бих го простил ако съм със сериозна приятелка.

VampireLover3
05-21-2011, 16:34
Изневерявала съм веднъж и съм прощавала изневяра. Мисля, че всеки заслужава прошка каквото и да е направил и въпреки това не съжалявам, че простих надявам се, че и няма да се случи :wink: