jeibinka
05-20-2011, 21:50
Imam problem:tazi godina se zapoznax s edno mom4e v edin sait ne6tata se razvixa mnogo b1rzo i dokato ysetq tr1gnaxme .. possle se vlubix (bez da s1m go vijdala za6toto sme mnogo dale4e) obi4axme se vsi4ko be6e mnogo dobre no az napravix edna gre6ka v na4aloto izl1gax go za ne6ty nego go zabolq mnogo no mi prosti .. ta xodixme 3meseca ii minaxme prez mnogo trudnosti,izpitaniq,karanici .. mnogo me naranqva6e mnogo me bole6e k1saxme no az se vr16tax pri nego za6toto go obi4ax ( i vse o6te e taka ) .. posledniq p1t kogato se skaraxme go sk1sax az .. to be6e za tova 4e ne uvajava mnenieto mi i 4e ne mu puka za men ( az mu kazax 4e ne me obi4a ve4e prosto taka go 4ustvam ) i taka ve4e 2dena ( za men e mnogo ) ta az vse o6te go obi4am i iskam da s1m s nego no neznam dali toi me obi4a (sega se d1rji bezrazli4no ) iskam da si go v1rna no neznam kak .. ii mi e nujen nqk1kaf s1vet .. za6toto vsi4kite mi fr mi vikat da go zaeba da ne mi puka a az nz kak da b1da bezrazli4na k1m 4ovek koito obi4am.. ta molq vi za s1vet kak da si go v1rna .. lipsva mi i mn me boli ;(;(;(