PDA

View Full Version : Обсебена.....

kissmylips
05-21-2011, 09:45
Здравейте,нова съм във форума и се чувтвам много объркана...исках да споделя с някои това което ми се случва на хора които не ме познават и да чуя мнения и съвети за моя проблем..ето го и него.Имам приятел от 2 години и няколко месеца много силна любов, в началото всичко беше прекрасно лудото влюбване и т.н....знаете как е след това почнахме мн да се караме за глупости ии в отношенията ни винаги аз съм била доминиращата гледаше ме каточели на пиадестал...и аз до някаде се възползвах от това...за отрицателно време той много се промени почна да даржи на своето обича ме показва ми го постоянно но някак си в караниците ни той става мн студен даржи се надменно свикна винаги като се караме аз да тарся аз да званя и мисля че това го успокоява..а аз съм такав характер че не сам мн инатлива и волева пречупвам се лесно може би и затова съм допуснала да се стигне до там....и сега уж много се обичаме и всичко е наред а когато се скараме дори и за някаква дреболия той се даржи супер студено качели е сигорен че каквото и да ми каже аз ще го приема..позволявам си и мн да плача пред него защото съм по чувствителна нз къде е причината и как да го променя с моето даржание с постапки и действия....искам просто съвети за това как не се чувствам обсебена от приятеля ми или поне да направя така че да оценява повече какво има...Благодаря ви предварително.....

autumn666
05-21-2011, 10:06
Ако пак се скарате, не го търси ти. Виж дали той ще те потърси да се сдобрите. Тъкмо така ше разбереш дали държи на теб... и той ще разбере, че поне веднъж и той трябва да звънне пръв. It's as simple as that

girl6
05-21-2011, 10:23
Драж се на положение! Рано или късно ше разбере, че тои е виновен :)

Fiction7577
05-21-2011, 10:24
Ако пак се скарате, не го търси ти. Виж дали той ще те потърси да се сдобрите. Тъкмо така ше разбереш дали държи на теб... и той ще разбере, че поне веднъж и той трябва да звънне пръв. It's as simple as that

kissmylips
05-21-2011, 10:57
точно това че е инат и може да издаржи сигорно и ч седмица без да ме потарси и пак да ме обича и да не иска да се разделяме казвам муу иска6 да се разделим ли това ли ще е по добре и тои казва не но въпреки това не тарси и не скланя глава просто незнам,......

jghgh
05-21-2011, 11:16
Е, ти пък му кажи, че ако толкова много те обичаше, нямаше да се инати толкова и че любовта значи компромис ;)

Скъсайте и това е. Не го разбирам тоя филм "Може да не ми се обади, но иначе ме обича".
А и ако заявиш ясно, че няма да търпиш грубото му отношение, може и да стане така, че той на инат да иска да ти докаже, че може да е мил и да се оправят нещата... знам ли?

BlackJ
05-21-2011, 12:57

VampireLover3
05-21-2011, 16:43
Аз съм абсолютно същата, при последната караница с приятелят ми не го търсих известно време и една сутрин той ми прати смс с някакви глупости колкото да ме засегне малко и да ми привлече вниманието за да започна да се извинявам за това, че той е сгрешил. Тогава само отговорих на смс-а и след 1 ден той се беше примирил и вече можеше да се говори с него нормално за да се разберем най-накрая, но доста дълго се инатеше и доста дълго продължи караницата, защото този път и аз не му обръщах внимание. :) Просто прави това което той прави и виж как поне малко ще се отпусне.

Ssummerjam
05-21-2011, 18:21
Говорете, кажи му че това не може да продължава повече така.. И при следващата ви караница си навий на ината да издържиш и да дочакаш той пръв да те потърси. Всъщност не виждам смисъл да продължавате връзката, той явно не е свикнал да прави компромиси.

kissmylips
05-23-2011, 13:13
е да вчера се скарахме пак и му заявих че това отношение няма да го тарпя че не искам да се разделяме но ако той направи с поведение да стане така ще го оставя и повече няма да се върна....тръгнах си от тях и днес ми звънна все едно нищо не е било....но ще видим до другия път..... :o

badsector
05-23-2011, 13:46
Не си го слагай на сърце. Докато се развиете като личности имате още много време, въобще не се знае дали ще сте заедно тогава. Живей си живота и не го приемай толкова тежко.

MalKa_BLuDnica
05-23-2011, 14:03
В една връзка този който обича по-малко винаги контролира нещата. Щом ти си по-мек характер ще ти причинява много кофти неща,защото той е доминиращия явно. Бившия ми приятел започна да се държи по същия начин и после до мен достигна слуха че излиза с друга .