View Full Version : Наистина добър фризьор в Бургас
Здравейте, момичета. :-D
Мисля да си сменям фризьорката скоро, но не знам при кого да ида. Искам наистина добър фризьор, който да се старае и да може да ми направи избрана от мен прическа като му я покажа на снимка (защото не всички го умеят това).
Очаквам вашите препоръки и мения (може да споделяте от кой фризьор сте доволни и от кой не, както и защо).
reoffender
05-21-2011, 10:15
Препоръчвам ти Якуб в Лазур. Адски бързо подстригва, точно както искаш и ако нямаш идеи ще ти каже какво ще ти отива според формата на лицето. Само трябва да си запишеш час предварително.
^ колко взима?
виж също салон за красота Стайко Кошничаров. :) Има го на центъра до Бакарди и в Меден рудник :)
reoffender
05-21-2011, 10:42
8лв взима. Като за бретон, ако предния път си се подстригал при него, не взима нищо. :)
Бях чувала за някакъв фризьор в Бургас (мъж мисля), който подстригвал много хубаво и след време, когато израсте косата, не се губи формата й. Някой да знае нещо?
Моята фризьорка се казва Живка.Супер доволна съм от нея ... много добре работи. от 3 години се постригвам при нея и е супер. Салона й се намира на ул Болярска (до кафето Вип е ) ако искаш може да ти дам тел :)
Бях чувала за някакъв фризьор в Бургас (мъж мисля), който подстригвал много хубаво и след време, когато израсте косата, не се губи формата й. Някой да знае нещо?
Да това е моят фризьор, Гената :grin: :D
Салона се намира в кооперация Сан Сити (срещу Технополис).
Обаче трябва да се дадат повечко пари. Взима 20 лв.
@mdream: Приема ли без записан час? И тези 20 лв. само за подстрижката ли са, или е включено и нещо друго? :)
Трябва да си запишеш час. Само подстрижка е.. Абе той ти мие косата там слага някви маски иии после подстрижката.
Супер значи. :-D
Ако може телефонче и име на салона? Само той ли е фризьор там или има и други?
И още едно въпросче... Лично ти доволна ли си от работата му и винаги ли те подстригва както искаш/си го представяш? :)