Влез

View Full Version : Не зная какво да направя..

GG1RL
05-21-2011, 14:54
Здравейте,

Има 1 мъж в живота ми.. Определено имаше привличане между нас, и доста закачки от негова страна.. 1вия път когато се видяхме всичко беше.. приятелски.. дори вечерта след 1 разговор ми каза, съжалявам ако съм ти дал напразни надежди и аз.. разбрах за какво става въпрос.. Срещнахме се за 2ри път (учим задочно в 1 университет) .. просто седяхме .. изведнъж той започна да ме гледа в очите много странно (онзи влюбен поглед..) и се влюби в мен.. всичо започна отначало като че ли, а аз го бях отписала.. изведнъж поради моята "показност" че наистина държа на него, започна да повтаря че не ме заслужава, стана му кофти.. и някак си всичко се промени, ревнуваше ме доста и каза че ми трябва време да помисля какво искам и че той бил сигурен в избора си.. Аз се влюбих в него.. и му казах че го харесвам наистина.. но получавах едни и същи отговори.. че не ме заслужава, че той е момче с проблеми (наистина има сериозни проблеми, но и тогава ги имаше..) Той е изключително умен мъж в истинския смисъл на думата.. Когато го попитах не ме ли искаш вече, той не казва че не ме иска а само че не ме заслужава и че има проблеми..изминаха около 8 месеца и моите чувства не са се променили.. досега не съм му признала чувствата си.. не съм му казала че го обичам.. не зная дали да го направя, вие как бихте постъпили ? Иначе.. досега не е спирал да ме търси и помага.. не знам какво да правя

onestar
05-21-2011, 15:08
Какво е да имаш чувства към някого и да искаш да си с него, но да не го направиш само защото мислиш че не го заслужаваш?

За мен си е чисто оправдание.

Действията му, обаче, са малко странни. Някак в началото повърхостно безразличие, след това интерес, който преминава в по-задълбочени чувства и... накрая отказ за връзка, поради налудничеви мисли.

Определено има нещо, което би отговорило на многото ти въпроси. Потърси го, ти най-добре знаеш как да го направиш.