View Full Version : Обезкосмяване по краката
Dragonyll
05-21-2011, 18:18
Здравейте. Искам да попитам за траен начин за обезкосмяване по краката. Със самобръсначка не ми се ще да пробвам защото ако съдим по това колко бързо изникват пак космите по лицето аз трябва постоянно да си носа по един Gillete в мене :D. Искам да ми препоръчате нещо което по възможност да се купува от аптеката защото съм мъж а да вляза във един козметичен магазим и да си зема кола маска малко смешно звучи... а пък ми омръзна тая козина по краката идва лято и трябва малко обезкосмяване :D Мерис предварително
MissBianka
05-21-2011, 18:26
Вземи си течна кола маска или кола маска на лентички, и двете ги продават в аптеките. Но ще трябва да си вземеш повечко лентички (или тубички ако е течната кола маска) щом си мъж :D
Като цяло колата маска е най-дълготрайна. Пробвай, ако мислиш, че няма да те боли... :D
Rebirthing
05-21-2011, 19:49
Отивай на козметик или си вземи течна кола маска.
Не знам кое му е смешното на това да влезеш в аптека/магазин и да си купиш ?! Знаеш ли колко хора минават на ден, продавачките всичко са чували !
Много ли боли с течна кола маска?
LoveChocolate
05-22-2011, 05:52
аз никога не съм пробвала с кола маска ... :D винаги с епилатор ..
Dragonyll
05-22-2011, 09:07
Боли не боли ще пробвам. Мерси за отговорите :)
dream1707
05-22-2011, 09:36
Вземи си течна кола маска или лентички на Виит (аз тях поне най-много ги харесвам) .. Ако са много дълги обаче преди да почнеш ги поскъси с машинка или нещо .. повечето ми познати, които са се епилирали, казват че се късали ако са много дълги, а не се отскубвали :)
KumchoValcho
05-22-2011, 14:23
Хубаво е да отидеш на козметик, защото особено ако си по-окосмен ще се оклепаш целия с тая течна кола маска (говоря от личен опит).
Не е смешно мъж да влезне в козметичен магазин, особено в 21в. не го намирам за смешно мъжа да се грижи за външния си вид, не разбирам начина ти на мислене честно казано.
Иначе ако искаш сам - купуваш течна кола маска и се оправяй някак.
Dragonyll
05-23-2011, 18:37
Абе засега удома ше си върша работата...:D. Ама сигурни ли сте че има такива работи като кола маска в аптеките че да не ида да срамувам.
sexybanichka
05-23-2011, 19:17
Има кремчета
намазваш .. чакаш 15-20 минути и с една шпакличка (тя си се продава със самия крем в повечето случаи) ги махаш. По дълготрайно е от самобръсначката а и космите са по тънички и мекички :-D
krokkrok
05-23-2011, 19:32
Има кремчета
намазваш .. чакаш 15-20 минути и с една шпакличка (тя си се продава със самия крем в повечето случаи) ги махаш. По дълготрайно е от самобръсначката а и космите са по тънички и мекички :-D
+
С кола маска съм почти сигурна,че сам няма да се справиш..а с крем има достатъчно дълъг ефект според мен,не е много скъп,не отнема много време,няма да се оклепаш напълно и ще махне всички косми...и все пак ако краката са ти като някаква гора ще трябва да 'подстрижеш' малко първо... :lol:
GrippingBosh
05-23-2011, 20:09
Козметик ,кола маска!
Dragonyll
05-24-2011, 09:10
Депилаторни кремове ли се казваха тези?
Депилаторните кремове са с ефекта на самобръсначката, трябва мн често да си ги махаш. Иди на козметик или си купи течна кола маска. Ако толкова те е срам да ходиш в козметичния магазин (макар че не виждам нищо срамно, епилираните момчета за мен за по-секси) но все пак можеш да помолиш някой да ходи да купи вместо теб: сестра, гадже, приятелка и тн. Успех. 8)
Biskfitka
05-24-2011, 21:26
Един съвет от мен-ако ще ползваш кола маска/лентички (особено лентички) първо пробвай на по-малко видимо място и изчакай няколко часа,защото на мен например лентичките ми правят възпаления по краката ....
GrippingBosh
05-25-2011, 12:50
Тея ленти на Вийт са простотии поне за мен.Махала съм ги с епилатор - егати болката ,егати чудото!!! Изскубва се косъм по косъм и мен ме боли страхотно.Със самобръсначка е лесно,не боли ,но изглежда грозно понякога ,растат много бързо и космите стават дебели и тъмни.Когато отидох на кола маска беше адска мъката първият път след тея самобръсначки ,вече 1 година по-късно космите ми са оредели ,не ме боли и даже ми е хубаво на кола маска :lol: Дърпат се много косми за секунди ,не 1 по 1 като епилатора ,болката е кратка ,в началото малко повече ще те боли.Ефекта обаче е дълготраен ,така че според мен това е най-добрият вариант.При това обаче с козметик,сама съм си правила кола ,но се насиних сама,майка ми уж ме дърпаше 1 път аз пищя боли ме ,а то нищо не се маха :lol: панаири...така ,че най-добре на козметик ,жената си знае работата
Josefinne
05-25-2011, 12:51
Влизаш в Техномаркет и си купуваш епилатор :P