PDA

View Full Version : Нима изневярата може да се прости

Morini
05-22-2011, 06:52
Когато видиш че човека до теб не те оценява .. и не те разбира дали трябва да му изневериш да видиш дали държи на теб и дали е бил искрен... какво да направя сега когато харесвам 2 жени:(((
кажете хора ... че мъката е голяма

Грешен раздел.
kalpazanka

Angeleyes
05-22-2011, 09:49
Послушай сърцето си и виж коя обичаш повече. ;)

Pamaa
05-22-2011, 10:16
Изчакай малко и ще разбереш какво всъщност искаш :)

Morini
05-22-2011, 10:38
ами със сегашната нещо не се получава
всичко беше страхотно в началото но сега нещо не е същото
с другото момиче не сме спали още
зашото аз нещо не мога да го направя..
какво да правя сега съм раздвоен...:(
адски държа на моята но с другата се чуствам по свободен

JackCarter
05-22-2011, 11:08
Чакане му е майката! След време всичко ще си дойде на мястото без изобщо да взимаш каквото и да е решение.

Morini
05-22-2011, 11:10
не знам дали чакането е правилно защото знаеш свикваш със сегашната и с другата и съвеста те натиска
не искаш да нараниш никои :(
какво д анаправа сега?? даваите съвети

JackCarter
05-22-2011, 11:35
Успокой съвестта си, нека всички участници са наясно със ситуацията. Въпрос на интелигентност е как ще поднесеш информацията. Така твоята съвест ще е чиста и няма да се налага да взимаш решение.

Morini
05-22-2011, 11:37
За съжеление новото момиче знае за нея
и го приема за сега
но едва ли ще ме чака дълго
просто не знам какво да направя...

ivcheto0o
05-22-2011, 12:03
Избери втората,ако наистина държеше на първата сега нямаше да се чудиш.

JackCarter
05-22-2011, 12:08
Всички знаем, че новото(чуждото) винаги е по-интересно от старото.

Също така е редно да се отбележи, че щом се е стигнало до новото, значи нещо куца на старото.

Т.е. обективно решение няма. Или решаваш с коя ти е по-хубаво или просто чакаш и решението само ще си дойде с времето :)

Morini
05-22-2011, 12:16
тук е по различно
и не е новото да кажеш че го търсиш
просто нещата се получиха от самосебе си
и сега излиза че не я харесвам след като не искам да спя с нея
и малко ми е кофти
защото когато легна до нея нещо ми става безразлично

JackCarter
05-22-2011, 12:20
Тогава ти остава последен изход - най-генералното и правилно решение.

Кажи и на 2те че имаш нужда от време да си избистриш нещата и не се виждай поне за седмица/десетина дни с никоя..

Дори и първите 2-3 дни да ти се стори безсмислено, след известно време ще ти дойде решението в главата.

Като мине малко време една от двете ще мине на заден план, задължително!

Успех ;)

Morini
05-22-2011, 12:26
въпроса е как да кажа на сегашната като
държа на нея и не искам да я нараня
докато с другата ми е някакси много по спокоино и не ме дразни толкова

JackCarter
05-22-2011, 12:31
Споко, като я опознаеш и тя ще те дразни и с нея няма да ти е айляк.

Как да и кажеш знаеш само ти :) няма кой да ти даде смляна рецепта за безболезнено късане/даване на време за размисъл.

На новата и казваш колко много държиш на нея, обаче имаш още отношения със старата си приятелка, обясняваш и че за да е наред всичко имаш нужда от 10 дни, в които да си изчистиш нещата и т.н., за да можеш да бъдеш 100% с нея. Така тя се разтапя от кеф, че ти си такъв пич и с нея всичко е уредено.

Със старата, първо я чукаш(ама яко) иии след тва взимаш си душ обличаш се и и казваш.. че имаш нужда от време да помислиш върху себе си и върху развитието на вашата връзка. Кажи и че напоследък си доста натоварен и главата ти е пълна с проблеми и имаш нуждата да останеш сам със себе си. Помоли я да не те търси известно време и да ти даде пона седмица време да си изчистиш главата от всичко, кажи и че сте си заедно и .. всичко е наред :)

Така и тя ще ти каже окей, ти ще си с чиста съвест и ще имаш нужното време да си избистриш главата :)

dream1707
05-22-2011, 12:34
Щом нещата не вървят до такава степен, че да се двоумиш .. По-добре не се мъчете. Щом тя не те оценява и не те разбира (поне до колкото разбрах) тогава по-добре избери втората, която явно те кара да се чувстваш свободен :)

Morini
05-22-2011, 12:51
JackCarter ... до някаде си прав но едва ли секса с нея ще промени нещо
аз лично сега като я погледа в очите не е същото което беше преди а и тя донякаде е виновна за това ако не ме задушаваше нямаше да с еполучава така ... все пак в една връзка е важно да има доверие и наи вече разбирателство
dream1707 така е в момента се мъчим и аз лично съм адски тъжен за това което става и затова не давам напред с другото момиче защото не искам да наранявам никои
какво е когато те наранят??

horacio
05-22-2011, 12:53
Когато видиш че човека до теб не те оценява .. и не те разбира дали трябва да му изневериш да видиш дали държи на теб и дали е бил искрен... какво да направя сега когато харесвам 2 жени:(((
кажете хора ... че мъката е голяма

Грешен раздел.
kalpazanka

http://media.tumblr.com/tumblr_ljw18vMDXk1qc9exr.gif

Grommash
05-22-2011, 12:54
Щом се мъчиш със сегашната, не виждам защо да не я оставиш?

JackCarter
05-22-2011, 13:19
Аз се шегувах за секса...
Няма как да скъсаш с момиче без да я изчукаш един последен път :)

Колкото до другото, времето винаги помага за взимането на правилно решение.

Ако ти е твърде съвестно да изчакаш да мине тва време, просто не се виждай и с двете за известно време. Тва е изхода, щом не си сигурен нито за едната, нито за другата...

Тук всеки може да ти каже всичко, но докато ти сам не го усетиш нищо няма да стане, а да вземеш решение благодарение на нечии съвет не е вариант - има огромен шанс в последствие да съжаляваш :)

Решението трябва да си го вземеш сам и да си убеден в него!

Morini
05-22-2011, 13:34
ами аз точно затова писах днес тук
защото наистина със 2рото излизаме всеки ден чуваме се говорим си за всичко и не ме притиска не иска нищо от мен
докато моита все нещо недоволна .. все нещо капризничи и прочие
и това кои ти звъни.. къде ще ходиш... с кои каде как и какво
е нима в една връзка е само един човек .. така няма ли да изгубя приятелите си. ... след като не мога да излезна някаде без нея без да има скандал

Dying
05-22-2011, 15:08
Каквото и да направиш, после ще съжаляваш.. Искам да кажа, че ако избереш едната, после ще се чудиш защо не си избрал другата.. Така, че вземи и послушай сърцето си, ама наистина... така че после да не се обвиняваш...! :D :D

magita
05-22-2011, 20:29
Ако не виждаш и знаеш, че нищо няма да стане, че само ще си вгорчавате живота един на друг не означава, че трябва да изневеряваш. По скоро късате, а ако си изневерил само от любопитство (примерно) или само заради самия секс - да прощава се! поне аз :]

Morini
05-22-2011, 21:22
magita може да си прав/ва в това което казваш и аз затова още не съм докоснал другото момиче дори днес прекарахме доста часове заедно и се чуствам добре с нея но като се прибрах днес моита беше тук в нас ... и ме чакаше все едно съм длъжен нещо
това ме дразни наистина и не знам вече какво да кажа
настроива наще срещу мен което ме кара да мисля че по добре е да се махне от живота ми

mimsi7o
06-20-2011, 10:33
Какво стана в край на сметка.. ?

Madi037
06-20-2011, 10:44
Направи нещо специално и за двете и виж коя как ще реагира ..
И следвай какво ти казва сърцето... Успех...

monika9595959595
06-20-2011, 11:28
Ама че сте лиглииии.... Като си стигнал до там че да забелязваш други момичета- нещата са ясни. Просто скъсай с момичето и давай с другото какво толкова се чудиш. Пък ако направиш тва с десетте дена.... ако бях аз на тях щях да приключа всякакъв тип отношения с тебе

Josefinne
06-20-2011, 11:57
При всички положения не трябва да му изневеряваш. Най-добре прецени дали нещата с тази, с която си могат да се подобрят, да поговорите, да й обясниш , че се чувстваш неоценен. И ако това не е така - тогава по-добре се разделете.

SexPLozZiv
06-20-2011, 14:37
Добре, щом те недооценява и те задушава, кво прайш с нея още? Кво означава,че си щял да е нараниш, тя в момента не те ли наранява? :) Давай смело готин иди там където ще се чустваш щастлив :)

Ssummerjam
06-20-2011, 17:26
Щом не те оценява, по-добре я остави, колкото и да ти е трудно. Няма смисъл от изневери, драми.., просто й кажи, че искаш да сложите край и си потърси щастието другаде. 8)

GabrielleShayk
07-04-2011, 23:46
Какво реши в крайна сметка? :)

TheNewReligion
07-04-2011, 23:54
Обикновено, когато хората се чувстват недооценени в дадена връзка, я прекратяват. Поне според мен т'ва е по-разумния вариант.
Ако изневериш на момичето, което по твойте думи не те оценява,и тя разбере, няма да я жегнеш особено. Само ще й дадеш разумен повод да те зареже. Съветвам те да не го правиш и да си запазиш правото да я напуснеш като пич. 8-)

shoael
07-05-2011, 07:00
Изневярата е начин да усетиш страст с друг, когато човекът до теб не ти я дава. Или начин да подтиснеш мъката от връзката, ако не върви... НО не се изневерява, когато искаш "да видиш дали държи на теб и дали е искрен"! wtf!?

4o4ina
07-05-2011, 09:47
Послушай сърцето си,то е най-добрия съветник! :)

fen7asy
07-05-2011, 09:48
Жирафът (Giraffa camelopardalis) е едър тревопасен бозайник от семейство Жирафи (Giraffidae). Той е най-високият съществуващ животински вид на земята. Обитава сухите и гористи савани на Африка на юг от пустинята Сахара. Смятан е от местните племена за свещено животно.
Борещи се жирафи в Южна Африка
На височина мъжките достигат 4,7-5,3 m и тежат от 800 до 1930 kg. Женските общо взето са по-дребни. Те са високи от 3,9 до 4,5 m и тежат от 550 до 1180 kg. Жирафът е един от двата вида, включени в семейство Жирафови, другият е по-дребният и рядък вид окапи. Има 9 общоприети подвида.
Сърцето на жирафа е не по-малко от 60 см на дължина, тежи 11 кг и бие с 95 удара в минута, когато жирафът е в покой. Разположено е на 2 до 3 m под мозъка. Кръвоносната система на жирафа е прецизна. Тя изпомпва излишната кръв, когато главата е ниско до земята и пречи на кръвта да се върне бързо обратно в сърцето при рязко изправяне на шията и вдигане на главата.

Възрастен мъжки жираф може да се храни с листа на акация на 6 m над земята. Прави впечатление с дългата си почти 2 метра шия. Тялото му е изпъстрено с червено-кафяви петна, разделени от бели ивици. Очите му са големи, с дълги и гъсти мигли, а на главата си има две малки рогчета, покрити с кожа. Горната му устна е добре развита, а Език (анатомия)езикът му достига 40 cm дължина.
Жирафът е животно, което се храни изключително с клонки. Подбира внимателно храната си, която в по-голямата си част се състои от листа и филизи на дървета и храсти, пълзящи и виещи се растения и някои треви. В зависимост от сезона яде също цветя, шушулки от семена и плодове.
Жирафите вършат всичко прави. Техният дълбок сън е не повече от 10 минути. Почивайки, държат шията си изпъната нагоре, а когато пият вода, широко разтварят предните си крака, за да могат да се наведат достатъчно. Наведнъж жирафът поглъща до 60 литра вода.

надявам се да съм помогнала

RoSKo0o0
07-05-2011, 09:54
Не бих простил изневяра. Да ми яде хуя тая дето ше го направи... ше я заколя НАЙ-МАЛКОТО и ще я чукам в раната... :lol:

bubblef93
07-05-2011, 11:10
Послушай сърцето си и виж коя обичаш повече. ;)

justonegirlwithonehope
07-05-2011, 11:50
Ако беше влюбен в първото момиче или я харесваше достатъчно за сериозна връзка, никога нямаше да погледнеш втората и да я приемеш по някакъв по-особен начин. :)

bubblef93
07-05-2011, 11:55
Изневярата не се прощава.Какво ти дава право някой да ти прости че си му изневерил като ти по този начин си го предал и действията ти показват,че не държиш на него :? :?

ShtrudeL
07-05-2011, 11:57
Ех...като ви дойде на главата друго ще говорите...

RoSKo0o0
07-05-2011, 12:14
Ех...като ви дойде на главата друго ще говорите...

Модераторе, само да те светна, че съществуват хора с много силни ценности и принципи и още 5 неща, които не искам да изброявам. Но иначе си права... повечето оттук, които казват, че няма да го направят - ще го направят. ;) Другите приказки за когато щяло да дойде... овчия парад на село с овчаря ;)

balu4ka
07-05-2011, 13:51
Ами да ти кажа ли при теб дилемата е ( "коя ще ми бъде по-интересна? " )
Държиш старото за резерва (много гнусна постъпка) ,след като говориш така за нея ,дали наистина я обичаш?
Винаги когато една връзка става сериозна,все някой ще каже,че е задушаваща.Ами пускай опитоменото и ходи да гониш дивото.Според мен не заслужаваш нито една от двете ,но както и да е ?!Страх те е да бъдеш сам ,може би ето къде е проблема.

Josefinne
07-05-2011, 13:52
Като не те оценява и не си щастлив/а тогава късате, а не му изневеряваш.

Andrez
07-05-2011, 14:01
Не бих простил изневяра. Да ми яде хуя тая дето ше го направи... ше я заколя НАЙ-МАЛКОТО и ще я чукам в раната... :lol:

Честно казано скоро не бях чел по-извратено нещо .. ТИ МЕ ИЗУМИ .. !! Та по темата .. преди време и аз бях пред такава дилема ! И тогава избрах момичето, което ме караше да се чувствам по-добре съответно по--свободен и по-на място. Изживяхме невероятни моменти заедно, но като всичко хубаво и това си имаше край.. така, че ще имаш още много жени в живота си направи това, което мислиш че е по-добре за самия теб. Любовта е много непостоянно нещо за това и се отдай максимално докато все още я има, а кой знае "второто" момиче може да е истинската ти любов. Аз бих предпочел нея ти си решаваш и УСПЕХ ! :)