View Full Version : На изпита в 7 клас с бележник или ученическа карта ?
Сега съм седми клас. След няколко дена са ми изпитите . В изискванията на министирството на образованието пише , че трябва да се явим с документ за самоличност.Ако някй е наясно с с бележник или ученическа карта трябва да сме, да отговори.
Благодаря !
Grommash
05-22-2011, 18:55
Толкова ли ще ти тежи ако донесеш и двете?
danchobg
05-22-2011, 18:57
Непомня май със бележник отидох, но си вземи и 2-те.
МАЙ трябваха и някакви други документи, но не помня какви.
Притеснявам се, защото не знам къде ми е картата.
MegaAlexcho
05-22-2011, 19:33
Аз мисля да отида с бележник.
P.S Мислите ли, че тази година ще изтече информация за тестовете?
До колкото си спомням миналата година бях с бележник и едно листче с ЕГН, дати на изпитите /по мат. и бълг. език/ входящ номер и др.,дадено ни ден преди първия изпит за кандидастване.
А ученическа карта - това какво беше? Малката карта, където я има в комплект с бележника? Ако е това няма да ти трябва / по логиката, че изобщо не помня да съм я носила миналата година /
Във всички случай ще ви обяснят идеално всичко в четвъртъка /може и по-ранно/ , а в четвъртък задължително ще ви го повторят! 8-)
И не, няма да изтече информация / мм мисля, че ще пазят теста страшно добре, както матурите на 12 клас / , ама тестовете няма да са трудни в никакъв случай. И лесни няма да са. Нещо средно. Формулата за успех е знания и спокойствие и само спокойствие! Успех на всички!
Transform
05-22-2011, 21:50
Успех!Дано ви приемат във училищеето което искате,не като мен,да блеете гаргите и сега да сте в съвсем друго
Fiction7577
05-23-2011, 08:37
Ми аз като ходих се представих с картата... но мисля че бележник също става.
Благодаря. Успокоихте ме и сега ще съм по-спокойна. Цяла година учих и се надявам да се представя отлично . А колкото до това дали ще са трудни , не знам. Не вярвам да е изтекла информация.
Greennight
05-23-2011, 15:36
Няма значение.И двете вършат работа.Просто трябва някакъв документ,не се притеснявай и Успех :)
evilGirL97
05-23-2011, 18:55
Попринцип мисля че трябва с ученичеката лична карта. Пък като трябва и в последния момент ще си направиш ;д Аз ще нося и двете :)
SmilezZz
05-26-2011, 13:31
Няма значение.. Можеш да ходиш с лична карта,с бележника или с ученическата лична карта.. Няма никакъв проблем с кое ще си,те просто искат някакъв документ за самоличност..
Аз миналата година не си носих нито ученическата карта,нито бележника.. Показах си личната карта..
BulgaRiN
05-26-2011, 13:51
С паспорт :D ,не шегувам се,с ученическата си карта трябва да отидеш,също така трябва да носиш и бележката,която са ти дали за участие в изпита.
С паспорт :D ,не шегувам се,с ученическата си карта трябва да отидеш,също така трябва да носиш и бележката,която са ти дали за участие в изпита.
На нас класната ни каза, че може и със задграничен паспорт. :lol:
scandalousLady
05-26-2011, 14:36
Ами мисля,че и с двете може.
flower757
05-26-2011, 18:24
Ох .. еми мойта карта нещо се изгуби ;д ии затова ако не успея да я намеря . ще дофтасам с бележника :) Мисля, че няма проблем , щото все пак и там си ги има данните и снимката .. но както казаха , няма да те натежи , ако занесеш и двете ;) Айде късмет .. !
С бележник , с лична карта . Много се притеснявах . Изпитите минаха супер .