View Full Version : Планирано или импулсивно?
roseleaf94
05-22-2011, 20:26
Здравейте! Аз съм все още девствена, но имам сериозен приятел от 4 месеца. Сигурна съм, че това е момчето, с което искам да ми е първия път, НО се чудя едно нещо. Трябва ли да го планираме (къде, кога, как и т.н.) или може би е по- добре да е импулсивно? :oops:
Ами по-интересно е като е импулсивно , ама ти да не си врачка кога ще се случи ... не знам кво да ти кажа ... при мен беше импулсивно
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 20:30
Когато ви е писано стига с тия планове кога, къде и тн. така се губи целия чар на изживяването.
danchobg
05-22-2011, 20:39
Здравейте! Аз съм все още девствена, но имам сериозен приятел от 4 месеца. Сигурна съм, че това е момчето, с което искам да ми е първия път, НО се чудя едно нещо. Трябва ли да го планираме (къде, кога, как и т.н.) или може би е по- добре да е импулсивно? :oops:
поканете и оркестър....
roseleaf94
05-22-2011, 20:42
Ами, Данчо, ела и ти! Може пък и тогава да ме очароваш с тъпите ти заяждания! :-)
danchobg
05-22-2011, 20:43
Ами, Данчо, ела и ти! Може пък и тогава да ме очароваш с тъпите ти заяждания! :-) нямай грижи
ScarletBite
05-22-2011, 21:27
Намерете си теренче и носете презервативи - други планове не ви трябват.
anonymous708973
05-23-2011, 08:31
Колкото и да се заблуждаваш, няма как да стане импулсивно.
Като започнеш от търсене на място, минеш през купуване на презервативи и стигнеш до взимането на душ, всичко е планиране :)
danielpetrov1991
05-23-2011, 09:36
Импулсивно щеше да е ако не бяхте чакали 4 месеца, за да го направите. Горкото момче толкова време си го държала на сухо... НО сигурно и той е девствен и се притеснява. Не виждам друга причина, поради която още не те е... Щом са минали 4 месеца забрави за импулсивно. Най-много можеш да не му казваш какво мислиш, ами да го изненадаш като го съблазниш с горещи целувки и т.н. Но най-добре ще е да седнете и да си поговорите за това.
fakesmiles
05-23-2011, 10:09
по-добре е да имате някакъв план,поне що се отнася до мястото :)
вярно,че е топло ама тва не значи че трябва да го правите навън. не забравяй презервативите и не се притеснявай много-много :)
Импулсивно щеше да е ако не бяхте чакали 4 месеца, за да го направите. Горкото момче толкова време си го държала на сухо... НО сигурно и той е девствен и се притеснява. Не виждам друга причина, поради която още не те е... Щом са минали 4 месеца забрави за импулсивно. Най-много можеш да не му казваш какво мислиш, ами да го изненадаш като го съблазниш с горещи целувки и т.н. Но най-добре ще е да седнете и да си поговорите за това.
Горкото момче ,бил чакал 4 месеца....че колко трябва да чака 3 дни ли?Особенно пък когато приятелката му е девствена.Щом този който чакал 4 месеца е горкото момче, моя като ме чакаше 7 месеца какво ли е сигурно мазохист :D
DarkTemplar
05-23-2011, 10:42
Трябва да чака минимум 2-3 години, иначе не важИ.
badsector
05-23-2011, 14:30
Освен презервативи и душ, гледай да имате предостатъчно време, за да сте спокойни, а не да се нервите и да бързате.
WhiteSensation
05-23-2011, 20:19
Щом си девствена планирайте го по- добре
Ти си го запланувала вече, импулсивното до сега да беше станало :D
mmagdalenaa
05-24-2011, 19:58
най добре е импулсивно ... защото ако е планирано ще е по странно и може би ще ти е малко неудобно и притеснено
roseleaf94
05-24-2011, 22:21
Той не е девствен и не смятам, че е чакал чак толкова дълго....
QueenOfDarkness
05-28-2011, 01:18
ами щом не е девствен може ти да се подготвиш физически и психически да го заведеш на някое готино местенце и да го изненадаш с изпепеляваща страст, готино бельо, почерпка и тн. естествено без нищо да подозира (или поне не всичко). И така хем ти ще си се нагласила хем ще е долу-горе импулсивно (или по скоро ти да си ок пък квот стане). И плануването крие рискове (доста повече притеснение ) и импулсивното си има своите лоши страни (като да си забравиш кондомите . . . :-D )
Планирай го несъзнателно.Ако ще е у Вас трябва да си сигурна,че никой няма да Ви прекъсне.
Трябва да си чистичка,а не(примерно) потна от якото време или тежък спорт,да имаш готови презервативи(ако ще ползваш).