Влез

View Full Version : Влюбен в най-добрата си приятелка

marser93
05-22-2011, 19:50
Има едно момиче с което се познаваме от около 3-4 години и винаги сме били в много добри отношения.Е, ето че се влюбих в нея.Нямаше от какво да се притеснявам и при добра обстановка й казах, че я обичам много и тя ми отвърна със същото .. ? Тя ходи с някакъв, не го знам, аз се занимавах с едно момиче, но нещата не станаха по една или друга причина.Имали ли сте подобен проблем ? :-o
Ако има значение: аз съм 11 клас, тя 10.

MilanowPz
05-22-2011, 19:52
кфи са тия глупости уе ... аз с мойта най добра приятелка кфи неща сме правили ... още не сме се влюбили ... вие :ХХХХХХ в такива случай бой докато не ви дойде акъла ;ддд

GossipGirl89
05-22-2011, 19:55
Често се случва, но определено е кофти ситуация, защото в повечето случаи накрая се развалят напълно отношенията и си губят приятелството. Това, че си намерил смелост да й признаеш какво чувстваш е добре, както и това, че ти е отвърнала със същото, но щом си има гадже най-добре не се намесвай. Поговори с нея и я питай какво ще правите оттук натам, кажи й, че трябва да се изясните и така. Ако трябва й дай време да помисли, но в никакъв случай не се навивай на нещо, което трябва да е в тайна от приятеля й. Тя да си прецени на кого държи повече и към кого какво изпитва. :)

Angeleyes
05-22-2011, 20:58
Често се случва, но определено е кофти ситуация, защото в повечето случаи накрая се развалят напълно отношенията и си губят приятелството. Това, че си намерил смелост да й признаеш какво чувстваш е добре, както и това, че ти е отвърнала със същото, но щом си има гадже най-добре не се намесвай. Поговори с нея и я питай какво ще правите оттук натам, кажи й, че трябва да се изясните и така. Ако трябва й дай време да помисли, но в никакъв случай не се навивай на нещо, което трябва да е в тайна от приятеля й. Тя да си прецени на кого държи повече и към кого какво изпитва. :)
+1 :)

TheNewReligion
05-23-2011, 00:03
Тя ти е отвърнала със същото? А ходи с някакъв?
Вариант 1: Разбрала те е погрешно.
Вариант 2: Разбрала те е правилно, но се прави на три и половина.
Странно. Опитай пак.

lessmi6ety
05-23-2011, 09:16
боже боже :D или просто ти се филмираш е така ии се дразниш че тя е с някой .. и не ти обръща достатъчно внимание.. :D

kalit0y
05-23-2011, 09:34
Аз и приятеля ми преди да се съберем бяхме най-добри приятели около 5 години.. Сега адски съжалявам,че развалих перфектното ни приятелство..
Сега,когато нещата взеха да куцат осъзнах, че повече никога няма да сме такива приятели..
Не рискувай!