View Full Version : Иска ли да правим секс или не?
Chanceux
05-22-2011, 20:09
Абе.. ще се опитам да съм кратка 8-)
Имам приятел,с който от доста време се закачаме.. Духала съм му,вече не помня колко пъти сме се натискали,но все още не сме правили секс.
Покрай едно парти скоро играхме на 'истина или риск' (мда.. ) и го попитаха би ли спал с мен - отговорът беше,че би спал с почти всяка.Така отговаря всеки път на този въпрос(не съм го питала аз директно..).
Онзи ден бяхме на кафе(по моя инциатива :д),той сложи ръката ми на члена си и съвсем безпардонно ме попита за свирка. 8-) Аз се дръпнах,защото не бяхме сами на масата и съответно нищо не се случи.
До тук добре,но аз искам да спя с него. Привлича ме и това е,а и времето ме притиска,защото ми предстои пътуване.Искам да му се обадя отново и да го провокирам по някакъв начин,а и не ме притеснява директно да си поискам.
Нито си има приятелка в момента,нито е девствен.Но така и не ми го каза директно - иска ли да прави секс с мен или не? А може и да го е показал,но малко не разбирам от намеци,затова моля господата и по-старшите да се изкажат по въпроса. :-o
DarkTemplar
05-22-2011, 20:13
pas du tout
Шегувам се, вероятно иска, но или го е срам/не знае как да ти го намекне по подходящ начин, или просто държи на заигравката/флирта.
На думи всеки иска да прави секс с "почти всяка", но в реални ситуации често се схваща и се чуди как да реагира.
Измисли някой банализъм като гледането на филм в домашна обстановка. Клишетата вършат работа.
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 20:16
От това дето прочетох разбрах няколко неща.....
Ти си няква яка тракачка .
На него изобщо не му пука за теб щото те знае какво представляваш.
Най-вероятно не иска да интимничи с теб за да не хване някаква венерическа болест.
Chanceux
05-22-2011, 20:23
^ Говориш пълни глупости. Ако не искаше да интимничи с мен,нямаше да го прави. Не е като да съм му се бутала...
п.п. Да го е срам,след такова поведение на публично място?! :-o
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 20:25
^ Говориш пълни глупости. Ако не искаше да интимничи с мен,нямаше да го прави. Не е като да съм му се бутала...
И като му си се бутала кажи кво стана ?
Chanceux
05-22-2011, 20:27
Опитвах се да кажа,че не съм. Какъв ти е проблема?
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 20:33
Опитвах се да кажа,че не съм. Какъв ти е проблема? Ми аз проблем нямам. Ти си пуснала тема и после като не ти харесват мненията почваш да нервничиш
Chanceux
05-22-2011, 20:36
Изобщо не нервнича.Мнението си е мнение,не се опитвам да те разубедя.
Май на теб ти е криво днес и злобееш по форумите. Но това не е моя работа,so.. :-|
DarkTemplar
05-22-2011, 20:39
Чудя се защо женската част сте толкова податливи на най-дребните провокации.. Сега няколко човека ще ти кажат нещо смислено, а ти ще продължиш да си губиш времето, обръщайки внимание на кретена, който се прави на оборотен и те взема за мезе.
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 20:40
Изобщо не нервнича.Мнението си е мнение,не се опитвам да те разубедя.
Май на теб ти е криво днес и злобееш по форумите. Но това не е моя работа,so.. :-| Къде ме видя да злобея :lol: неска съм в суперско настроение :)
Chanceux
05-22-2011, 20:47
Абе,айде сега.. заяде се 8-)
Je ne sais pas..:д
dream1707
05-22-2011, 20:52
Еми покани го у вас, по някакъв друг повод ... Все ще се стигне до там .. Апък щом не ти отказва свирка, даже си я иска.. ме съмнява да ти откаже това ;д
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 21:05
DarkTemplar да ти го туря на мръсната устичка. Аз поне казвам това което мисля, не съм лакей на никой, няма и да бъда.
DarkTemplar
05-22-2011, 21:08
Не се обиждай петленце, говорех по-скоро за типажи, щото подобно поведение е на почит тук.
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 21:15
Ясно е че авторката на темата е някав калтак кво се правите на луди всичките. Ти знаеш ли какво ще ти се случи ако предложиш на момиче което поне малко уважава себе си свирка в кафе, че и пред хора ?
GossipGirl89
05-22-2011, 21:17
В тоя раздел може ли поне един път да няма разправии из темите? :D
По темата: както каза dream1707, гледай да се усамотите някъде и то само ще си дойде. Аз също мисля че няма да ти откаже секс след като си проси свирки :)
DarkTemplar
05-22-2011, 21:20
Ясно е че авторката на темата е някав калтак кво се правите на луди всичките. Ти знаеш ли какво ще ти се случи ако предложиш на момиче което поне малко уважава себе си свирка в кафе, че и пред хора ?
Не ме е-б-е ква е, не мисля да женя за нея, нито пък ми е сестра. Да духа на когото иска, все ми е тая. Иска съвет, давам й съвет, ако не отбира от дума, тя ще си троши главата.
Колко мислиш, че помагаш на тъпия, казвайки му, че е такъв?
0y7ofCon7roL
05-22-2011, 21:25
Ами той пича ако е искал нещо щеше да си го поиска не мислиш ли? Явно не е от срамежливите :D
DarkTemplar
05-22-2011, 21:28
То е ясно, че я върти, ама тя е решила да се прави на умна и ни пита как да излъже влака да влезе в тунела. Светнахме я в 1-2 банални варианта. Да видим ш'се сети ли да ги пробва. :-o
а е тая вярно е голяма курволя
Щом на свирка не отказва, е малко вероятно да откаже на секс, ако откаже значи не иска сериозна връзка, а някой който да му угажда от време на време!
0y7ofCon7roL, да не си лесбийка?
0y7ofCon7roL
05-23-2011, 06:32
0y7ofCon7roL, да не си лесбийка?
:lol: :lol: :lol: Засега съм мъжко, ама знае ли човек :lol:
anonymous708973
05-23-2011, 06:40
Както казаха преди мен, измисли нещо супер клиширано - няма начин да не се усети.
DeVilTerroR
05-23-2011, 07:10
Покани го да гледате филм у вас, от това по-голям намек няма !
snikersi
05-23-2011, 08:43
:lol: :lol: :lol: Засега съм мъжко, ама знае ли човек :lol:[/quote]
Михихихихи :grin: :-D :D :lol: :razz:
А колкото до темата не знам какво да ти кажа, защото другите преди мен си казаха каквото трябва!!!
От това дето прочетох разбрах няколко неща.....
Ти си няква яка тракачка .
На него изобщо не му пука за теб щото те знае какво представляваш.
Най-вероятно не иска да интимничи с теб за да не хване някаква венерическа болест.
Напълно съм съгласна.Е не ,доживях да видя и това, курва която му духа всеки път когато той поиска пита във форум как да се ебе с него WOW :razz:
Chanceux
05-23-2011, 10:52
Само веднъж съм клякала ;}
А и никой не е казал,че той нищо не е правил.
Не е ваша работа да съдите чуждия морал.Не смятам да се обяснявам, защото няма смисъл.
Благодаря на тези,които ми помогнаха. :)
Ами ти в началото май писа, че не помниш колко си "клякала".. малко оф топик ама тая тема ше си я сейв-на, щото колко думички научих докато я изчета не е истина...
Глей ся, ти му духаш, той си иска, явно е, че те зема за ебати боклука, ама ти щом си си ок с това, и ние сме ок 8)
100% нема да ти откаже, тва е ясно... шо не земеш направо да идеш у тях или в даскало или като се видите пак на кафе направо да му кажеш "Искам да те изчукам, преди да отпътувам и да не те видя повече"... вярвяй няма ти откаже, освен ако не си некъф транс. За по-сигурно му кажи, че си девствена... отзад.. така няа да имаш грижи ;)
Опа, не се обижадай мой, подведе ме картинката.