Влез

View Full Version : Паласки :(

LadyZaribena96
05-22-2011, 22:21
Значи на 15 съм и преди бях много дебела-80 кг. Започнах да отслабвам от самосебе си ,а опитах толкова много диети и никакъв ефект,но както и да е . Свалих всичко,само едно не успях - ПАЛАСКИТЕ ;ХХ .. тези гадни сланинки незнам как да ги махна всичко друго се стопи само те останаха.Кажете ми някакви изпитани упражнения ,моля ви !

britzy
05-23-2011, 05:25
Прави наклони на двете страни

plamuu
05-23-2011, 11:09
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ > прави тези упражнения , имат ефект . :)

badsector
05-23-2011, 12:48
С упражнения можеш да стегнеш мускулите, но не очаквай да изчистиш подкожните мазнини. Трябва ти съчетание между кардио упражнения и хранителен режим. Заменяш бързите въглехидрати с бавни, приемаш достатъчно протеин и вече си решаваш какви кардио упражнения ти подхождат. Отделно паласките при жените са и защитна реакция на организма, тъй като много от тях обичат да ходят с голи кръстове в студено време.

daru6a1
05-23-2011, 12:50
Най-доброто упражнение за любовни дръжки за мен е :

Лягаш на пода на една страна ( правят се и в двете посоки - и на лявата и на дясната страна ) и започваш да си вдигаш крака [ изпънат ] до където можеш. Започни със серийка от 20 бр. С ръката от към долната страна можеш да подпреш главата , а крака от към долната страна да не се повдига или отлепя от пода. Дано си ме разбрала. Успех.

dream1707
05-23-2011, 13:39
Аз съм с абсолютно същия проблем ... всичко други си ми е сравнително наред, само тези гадни паласки :x
Сега въртя обръч и правя тези упражнения с вдигането на крака, които по-горе описаха.. Мисля че има някакъв ефект, пък и нищо не губиш като пробваш :)

xoxodessitoo
05-23-2011, 14:10
+1 за упражненията по-горе.
Също така, носиш ли по-къси блузки, които не ти скриват кръста? Ако да, от това се получава. На тялото там му е по-студено и трупа мазнинки да се стопли. :)

Shizaya
05-23-2011, 14:20
Най-доброто упражнение за любовни дръжки за мен е :

Лягаш на пода на една страна ( правят се и в двете посоки - и на лявата и на дясната страна ) и започваш да си вдигаш крака [ изпънат ] до където можеш. Започни със серийка от 20 бр. С ръката от към долната страна можеш да подпреш главата , а крака от към долната страна да не се повдига или отлепя от пода. Дано си ме разбрала. Успех.
+1 :)

eminemfenka
05-23-2011, 19:52
И аз почнах тия опражнения + здравословно хранене..,че аз имам широк ханш и сичко ми се трупа там :-x