Влез

View Full Version : Защо стана така?

Gerrynka
05-23-2011, 13:15
Така, ще се опитам да разкажа накратко историята ми. С моя приятел се познаваме от доста време- 4 год, че и повече, но сме заедно от скоро. До преди една седмица, всичко беше много хубаво, той беше много привързан към мен, постоянно ме търсеше, интересуваше се какво правя, как съм и т.н обичайните неща. Веднъж като излязохме, ми каза че ме обича и аз не го помислих за невъзможно, тъй като се познаваме отдавна, но просто не изпитвам толкова силни чувства към него, държа на него, интересува ме, но не толкова, че да кажа, че го обичам. И така де, опитах се да отклоня тактично темата, защото не мога да изрека тези думи просто ей така, ако наистина не го мисля, и това беше. Прибрах се в нас, вечерта пак ми звънна, както обикновено. Но от следващия ден нататък, не знам какво му стана, но спря да ме търси, когато му предлагах да излизаме все казваше, че имал уговорка, не знам си какво и от тогава до сега, тоест 1 седмица, не сме се виждали, само аз го търсех. Отначало си помислих, че се е изплашил, защото не съм му отвърнала със същото, но вече и аз не знам какво да мисля, а и от близо 2 дни не сме се чували изобщо, което не е присъщо за него, пък аз спрях да го търся, защото започнах вече да се чувствам нахална. Исках да поговоря с него, да ми обясни защо е този обрат, да не би аз да съм направила нещо, но пак не можеше да излезе, а не исках да водя такива разговори по телефона или скайп. И ако някой има някакви предположения или съвети какво да правя, ще съм му много благодарна, защото не искам да се отказвам просто ей така.

ПС: Малко преди да тръгнем, пак така се беше отдръпнал, но след като излязохме веднъж и се оправи, но сега не знам как ще стане това, тъй като той не иска май

Sh@d0w
05-23-2011, 13:20
Държанието му е съвсем нормално.Направил е първата крачка,сега е твой ред.Дай му някакъв отговор,какъвто и да е той.Разкрил е чувствата си,а ти си отколонила темата,това е по-лошо и от това да му кажеш че не го харесваш.Просто му кажи че искаш да поговорите,реши какво искаш и му го кажи.

Не го дръж в неведение,защото положението ще продължи да е такова,докато не се решиш да говорите на тази тема.

katq14
05-28-2011, 14:38
кажи му,че много искаш да излезете и да поговорите,че е важно, като излезете го питай защо се държи така (може да не е заради смяната на темата) и му обясни,че го харесваш,но не си сигурна,че го обичаш и затова не си му отговорила.

MaLkaTa_LaDy
05-28-2011, 17:10
Нищо повече недей да правиш! Цяла седмица си го търсила, а той се е правил на интересен. Ами бива ли такова нещо?

П.с. "Обичам те" значи обичам те, а не "Обичаш ли ме?". Не си длъжна да му обясняваш защо си сменила темата.

s3nsual
05-29-2011, 09:22
Държанието му е изключително детинско . Една седмица ти се прави на интересен , понеже не си казала една думичка .Трябва да излезете и да поговорите - това е единственото решение . Обясни му , че си привързана към него , но все още не си готова да кажеш , че го обичаш.
П.П: на колко години сте ?

Yancheto
05-29-2011, 16:05
Иди там, където живее и говори с него!

Phobiaa
05-29-2011, 16:16
Излезте и поговорете.Обясни му как стоят нещата за да няма повече недоразумения
Успех!

DarkTemplar
05-29-2011, 16:53
недозоромения
Доста интересна дума. :D

Вижте се и поговорете.

Phobiaa
05-29-2011, 17:03
недозоромения
Доста интересна дума. :D

Вижте се и поговорете.

Божее :D какви съм ги писала .. :lol:

DesireToFire
05-29-2011, 17:25
Нищо повече недей да правиш! Цяла седмица си го търсила, а той се е правил на интересен. Ами бива ли такова нещо?

П.с. "Обичам те" значи обичам те, а не "Обичаш ли ме?". Не си длъжна да му обясняваш защо си сменила темата.
Аз винаги сменям темата или мълча.. Когато наистина го чувствам тогава ще го кажа. Ако той не иска да съм откровена с него е негов проблем.

justwondering
05-29-2011, 18:33
Според мен просто се е уплашил, защото не си му отговорила. Обясни му това, което обясни на нас. :)

Gerrynka
05-29-2011, 18:45
Според мен просто се е уплашил, защото не си му отговорила. Обясни му това, което обясни на нас. :)

И аз много искам да го направя, но той не ми дава никаква възможност, продължава да ме отбягва ..

Phobiaa
05-29-2011, 19:28
Тогава просто го остави намира, ако те искаше нямаше да бяга от теб.

Lexynnka
05-29-2011, 19:41
причакай го някъде така, че да не се разминете и да успеете да поговорите... на живо!

badsector
05-29-2011, 21:46
Хвани го и си поговорете по мъжки. Обясни му, каква е разликата между хлътване, любов и обич и защо първо чувствата трябва да бъдат проверени от времето, преди да бъдат изречени.

bobstara
05-29-2011, 22:23
причакай го някъде така, че да не се разминете и да успеете да поговорите... на живо!
Е тва пък е ебати детската работа.
Според мен го остави на мира той ако те обича истински както ти е казал той ще те потърси :)