View Full Version : грим за плаж?
искам да ви попитам като ходите на плаж вие слагате ли си грим? примерно има момичета който познавам който без фдт не илизат на плаж.Какво мислите? как прикривате несъвършенствана като сте на плаж с гаджето или с приятели? трябва ли да има грим дори да е само фдт ?
SlowDownBaby
05-23-2011, 15:57
Никога не съм ходила с грим на плаж и нямам такова намерение :-o Просто не виждам смисъл...да вляза във водата и да се разтека ли :D ( и да,знам,че има водоустойчиви гримове ! )
Не знам,за мен лично е супер глупаво и тъпо.Все пак отиваш на плаж,не на дискотека...
g1rl4eto_
05-23-2011, 16:00
много ми е смешно да видя някви намацотени момичета на плажа :lol: аз лично не слагам абсолютно никакъв грим :)
RalittyYy
05-23-2011, 16:00
Лично аз като ходя на плаж не си слагам грим :) Нито фдт, нито нищо друго, защото като вляза във водата и се намокря става грозна картинка :) :D
слагам единствено някакъв балсам за устни :)
sexa_na_kompleksa
05-23-2011, 16:09
И аз използвам само балсам, защото много ми се напукват усните. Другото е излишно, а и като си сложиш фон дьо тен как ще си изпечеш лицето? Винаги ми е било много смешно и тъжно същевременно като видя момиче с грим на плажа. Толкова ли сте повърхностни, че не можете един ден да излезнете без грим?
Аз слагам само фон дьо тен :) (За изравняване на тена)
SlowDownBaby
05-23-2011, 16:15
Какво изрявняване,нали се печете навсякъде бе хора ? :-o
И на мен ми е супер смешно да видя момичета с грим на плажа,а колко пъти съм виждала със спирала и сенки....и само стоят на хавлиите,щото ги е страх да влязат във водата заради грима :lol:
И аз не слагам нищо..
Досега не съм виждала момичета с грим на плажа btw
MoonLightFairy
05-23-2011, 16:29
Какъв е смисъла да се гримираш за плаж :-|?
На мен ще ми е много неприятно да си нацапотя цялото лице
и като легна да се пека или като вляза във водата да се разтека от жегата :---)!
Единствено водоустоичива спирала бих си сложила!
И балсам разбира се, но това не го броя за грим... :-D
Първите пъти, в които ходя на плаж слагам. Но супер малко. Иначе като се поизпека - не :) Много е относително.
било много смешно дрън дрън... вас какво ви интересува какво носят другите на плажа.. щом им харесва да си носят сенки, спирали и каквото още си поискат ;))
CupcakeMonster
05-23-2011, 17:49
Боже.. а за спане слагате ли грим? :lol:
Fiction7577
05-23-2011, 18:06
Да си сложа грим, когато ще ходя на плажа, би било само вечерно време, когато сте с компания и сядате на кафетата до пясъка, иначе... представям си като вляза във водата на какво ще заприличам :shock:
dream1707
05-23-2011, 18:26
Не искам да си се представям с грим на плажа, след като вляза във водата ... ще се разтека и ще стане ужасно. Бе хора вие в ред ли сте.. предпочитам да ме гледат хората без грим, от колкото с разтекъл се такъв :-o
Някои не ходят на плаж с цел да влизат във водата,а само пекане на слънце,тогава е допустим,за мен,лек плажен грим в подходящи цветове(летни,меки).
Ако ще се влиза във водата мога да си позволя да нося някакъв хидратиращ балсам за устни с бляскави частици.
На плаж се ходи и само с цел показ,да се покажеш,да се разходиш,да свалиш някого.
Не може да знаете със сигурност.
Аз ,ако ще хапвам на бар на плажа без намерение да плувам и пека ще си сложа лек грим,да.
FuckingFreak
05-23-2011, 18:35
Не съм, и нямам намерение. Да, вярно не се разтича ако не го пипнеш, но аз доста често си търкам очите понеже обичам да гледам под водата :d И да, има ги и такива, които седят само на кърпите, пък какви жалки картинки съм виждала - не с дискотечен грим, ами направо с карнавален.. 8-)
BrainDamage
05-23-2011, 18:38
Всяко лято ставам свидетелка на какви ли не гледки.. И да.. едно 30 % от момичетата, които виждам на плажа си ходят с фдт, пудри, спирали и прочие.. което за мен е абсурдно :? Голяма част от въпросните не могат да се разделят и с толкова свидните си обемчета тип телевизор и са толкова смешна и нелепа гледка.. :(
Единствено балсам за устни със слънцезащитен фактор , тъй като от силното слънце ми се напукват устните .. ( дори не винаги го слагам )
Попринцип не слагам грим за плажа или ако сложа то е някакъв гланц или балсам за устни. :)
pressiana
05-23-2011, 19:55
Попринцип грим не ползвам, какво остава за плажа.
Само и единствено балсам за устни.
GrippingBosh
05-23-2011, 20:44
Миналата година бях със спирала,все забравях да я махам щото ходехме следобед на плаж.Не знам дали беше водоустойчива ,ама и във водата все с миглите си седят бре 1 път не се разтече :lol:
Siesnkaa
05-23-2011, 20:58
аз пък си слагат грим като ходя на плаж...но в чамтата, за да мога чак като си тръгвам да се освежа
tinkiwinkidipsi
05-23-2011, 22:08
Охх .. никой нормален няма да тръгне с грим на плаж .. това е най -тъпото нещо , което можеш да направиш .. никой не може да ме убеди , че не е така ... като си сложиш фдт и те напече едно хубаво слънцето, в комбинация с "чистата" морска вода до другата сутрин ще си пъпчасала и ще се опитваш да си прикриеш пъпките с още повече фдт.... :?
LambOfGod
05-23-2011, 22:33
Според мен няма голяма файда момичетата тип "кифли" да хабят козметика на плажа, нали си имат онези огромни очила, които им закриват да не кажа цялото лице...
Biskfitka
05-23-2011, 22:54
Аз веднъж забравих да си махна грима преди да отида и се усетих чак във водата,а имах всичко-фдт,руж,ОЧНА ЛИНИЯ;д,молив,спирала,сенки 8-) Малко беше гадно...
Отивала съм само със сенки,сигурно пак забравени ;д...
А и задължително с гланц,балсам...че ми се изсушават устните :D
С грим на плаж ще отида САМО ако съм на някое парти,нооо ако ще се пека или ще влизам във водата - в никакъв случай!!!
Единственото нещо,което слагам по себе си са бански,някоя гривна и гердан в тон с него (това е по пътя от хотела/квартирата до плажа и/или на заведение),чехли и няк'во парео - друго не ми трябва :) То аз в ежедневието не слагам ФДТ,руж или пудра (е айде слагам по 2-3 пъти в годината),а к'во остава за плажа :lol:
Lian4ety
05-24-2011, 07:21
Нищо не слагам :)
dessy169
05-24-2011, 11:04
С грим след като излезнеш от водата ще приличаш на палячо... а дори да си отишла само да се печеш ако имаш фдт лицето ти ще си остане бяло за разлика от тялото .. така че нека бъдем естествени поне на плажа =D>
ValLoveYa
05-24-2011, 14:06
Не си слагам грим като ходя на плаж или басейн
mrazqkindergarten
05-24-2011, 14:36
много ми е смешно да видя някви намацотени момичета на плажа :lol: аз лично не слагам абсолютно никакъв грим :)
Rebirthing
05-24-2011, 15:08
Слагам само хидратиращо червило с тон в цвета на собствените ми устни ! Толкова се напукват, че даже и балсам на им помага, иначе и балсам слагам :D !
AutomatiC
05-24-2011, 16:24
ако искаш фд за плаж отиди на дерматолог и питай за фд-та с UV защита, но според мен е глупаво човек да се гримира за плаж, както искаш го разбирай. не е нужно да се подражава за в бъдещето на ранно сбръчкосали се тикви..
Аз съм виждала на плажа момичета,които са се топирали нагримирали,ама направо все едно ходят на ревю..смешна картина,отишъл си на плаж,за да влезнеш в водата да се изкефиш максимално на плажа,а модното ревю можеш да си го правиш вечерта на центъра като ходиш на кафе или дискотека.. :?
Аз не си слагам никакъв грим за плажа, според мен там човек трябва да е естествен. Не само водата, ами и от слънцето грима просто се разтича и не е готино да заприличаш на палячо. Все пак човек е на почивка, освен физически и духовно, аз си почивам и от грима. ;)
VampireLover3
05-24-2011, 19:37
аз попринцип не си слагам грим какво остана и за плажа? :D Ще ми бъде много интересно да видя някоя кукличка с размазан грим да търчи из плажа. :D
Само балсам с UV защита :) .
Не мога да си позволя да си сложа фдт, дори и да искам! Кожата на лицето ми е толкова, че, ако не се намажа с 50-ти фактор изгарям! Не стига, че е много грозно, ами и е страшно болезнено. Не мога да си отварям устата, кожата ми се напуква, става на тъмно кафеви петна, а след като се обели стои много бяла :?
DiidolinaA
05-25-2011, 07:20
Всеки има право на личен избор. Ако някой е решил да се гримира на плажа, нека го прави. За мен е смешно. :-D :? Единственото, което аз си слагам, е балсам за устни, за да не ми се напукват. :)
SuperBadSuperFresh
05-25-2011, 09:33
Преди 2 години бях на море с една приятелка,и бяхме в една стая с две непознати момичета.Тогава бяха 6 срещу 7 клас.Няма такъв грим.Няма спане,няма море.Те си бяха с грим.И с най-сериозни лица ни обясняваха,че и когато са си у дома се гримират,нали винаги трябва да са хубави...Едно от момичетата тогава имаше разкошна къдрава,гъста коса,почти до кръста.Успяхме да я видим само веднъж де,защото по принцип се изправяше след всяко къпане.Ама наистина всяко.Онзи ден я видях на центъра.Косата и вече не е нито разкошна,нито гъста,нито никаква :(
Абсурдно е просто да ходиш на плаж с грим! Айде балсам против напукване си е съвсем нормално или пък с нещо да си мажеш лицето по-специално за да го предпазиш,ама фон дьо тени,сенки и направени коси просто е абсурдно! Да не говорим,че като си с пудра или фон дьо тен не можеш да хванеш тен на лицето.. :?
animefreak19
05-25-2011, 10:13
Никога не ходя на плаж с грим!
Въпрос към тези които ходят с грим-не ви ли става ''тежко'' на лицето :?
BrokenInnocence
05-25-2011, 11:19
Забелязала съм, че главно момичетата, които не живеят на морето спретват такива ревюта на плажа (естествено, нямам предвид всички). Предполагам логиката е, че след като са там за 2 седмици по-скоро искат да се показват, а не толкова да си почиват, да се къпят в морето и т.н. Аз като човек, който цял живот е живял до море даже не си нося дрехи на плажа... само бански, слънчеви очила и една чанта слънце защитни мацаници + кърпа.
Аз не..но има една кифла, 8-) която лятото всеки,абсолютно всеки път когато идвашес нас на плаж,беше с един тон фтд,молив и сенки..Дори не влизаше във водата..а ако влезнеше не си мокреше главата :lol:
anonymous708973
05-25-2011, 12:27
Слагам спирала :) Гланцове не нося и не виждам смисъл да си хабя фон-дьо-тен-а, молива и останалите щуротии, щом те ще се разтекат във водата.
bubkaa93
05-25-2011, 12:32
По принцип слагам само гланц,но понякога когато знам,че няма да влизам във водата си слагам също спирала и черен молив :)
Не си слагам грим като ходя на плаж или басейн
xxKiFlAx
05-25-2011, 15:48
не. не искам да се разтече и да ме гледат всички :?
а аз съм постоянно в водата :D
xpuct0wa
05-25-2011, 16:24
миналата година реших да сложа.. :? :D
Fr3eGiRl
05-25-2011, 16:27
До сега не съм си слагала грим, като ходя на плаж .. Не мисля и да го направя .. стои много тъпо .. 8-)
ch0c0late44
05-25-2011, 16:43
Забелязала съм, че главно момичетата, които не живеят на морето спретват такива ревюта на плажа (естествено, нямам предвид всички). Предполагам логиката е, че след като са там за 2 седмици по-скоро искат да се показват, а не толкова да си почиват, да се къпят в морето и т.н. Аз като човек, който цял живот е живял до море даже не си нося дрехи на плажа... само бански, слънчеви очила и една чанта слънце защитни мацаници + кърпа.
Мой човек 8-)
И аз така.