PDA

View Full Version : Дали ?

Isildur
05-23-2011, 16:10
Преди година и няколко месеца се срещнах с едно момиче (на рожден ден на наш общ приятел) и стана така,че ни сложиха един до друг,аз пих някакви фрешове от портокал и още няколко вида,тя кара на спрайт.
И понеже цялата маса не пушеше,аз реших да изляза да запаля (да не им кадя на хората) излязох на вън облегнах се на една стена и си пуша,и въпросното момиче излезе и ми каза "дай да си дръпна" аз я попитах "нали каза,че не пушиш" и тя направо ми взе фаса от устата хвърли го и започнахме да се целуваме,след това имах още няколко "случайни" срещи със нея във един ресторант и танцувахме и но нищо повече,и от тогава само си приказваме общи приказки и други нормални неща...
от от тази година и няколко месеца на сам,изгубих апетит към храната и живота като цяло...някак си всичко ми е сиво,не ям,не излизам всяка вечер както преди (а само в петък) не ходя вече да карам колата ей така без цел,не спортувам...взех да пия и пуша повече и в резултат на това смъкнах цели 25 кг. и все още не ям и т.н. абсолютно всичко ми е сиво и отвратително,и постоянно си мисля за нея,дори понякога (ако заспя защото не мога и да спя) мисля за нея.

Ще кажете "ами кажи й,какво чувстваш" ами намеквал съм и го доста силно,и тя доста силно намекна някак си или не разбра,че аз се опитвам да и кажа нещо,още по кофти е,че си има приятел.
За който когато сме говорили тя казва,че не го обича и разни други лоши работи и тук късат ту пак се хващат,но пък и без него не може.
Не искам да им развалям отношенията но някак си не мога да я разбера,пък много я желая.
До сега не съм харесвал/искал някое момиче толкова много (а хич не съм малък)
Дори сме си говорили доста нощи по телефона,и ми е споделяла много нейни проблеми за които съм и помагал.Канила ме е на партита във тях и т.н. И имам чувство,че сме някак си като приятели и дори да и кажа всичко което чувствам няма да се получи....дали аз сам съм си виновен или !?
Кажете какво мислите,извинявам се за "чаршафа" че стана толкова дълъг

nepowtorima
05-23-2011, 16:23
Като за начало : Абе човек това е само едно момиче. Яж -храни се като хората.. Защо допускаш това защото някакво момиче не е с теб. Нито ще е първата нито последната. Щом си има приятел и те е отрязала .. да речем деликатно.. просто няма да е твоя. Жалкото е, че ти е дала напразни надежди в началото.. И ти сега се надяваш все нещо да стане и да си се оправите. Просто продължи напред. Гледай на живота по така.. Не си мисли, че само ти си в такова състояние, но поне другите се опитват да се променят! опитай се и ти!!

Isildur
05-23-2011, 16:35
Ами и аз искам да спра да мисля за нея но не мога и това е.Като се има в предвид,че живота ми изобщо не е като на средностатистическият човек.
постоянно пътувам в други държави,срещам се със много други хора вкл. и жени,партита и такива работи.Но сутрин когато почна да чета новините и във някоя дума като срещна буквата и и веднага ми се набива на очи и се сещам за нея.Така е от година и месеци вече.
Много пъти съм си казвал майната й,имал съм толкова красиви жени и не съм изпитал никакви чувства,камоли за някакво си 19 годишно момиченце,но когато се срещнем ставам друг.Винаги и правя некъв комплимент,мили жестове,отварям и вратата,когато ме помоли за нещо не мога да и откажа и съответно и помагам.
Но кагато я няма съм си пак аз и пак си се навивам,че няма да и се "връзвам" и така до сега..
Просто като я видя,и ставам друг човек,дори аз самият не мога да се позная.
Преди да я срещна бях брадясал тип на който не му пукаше какво облича но пие питие за 20-30 $ малкото...но след като я срещнах,почнах да се грижа един вид за себе си,почнах да си купувам хубави ризи и дрехи като цяло,обръснах се и изобщо се промених.Дори приятелите ми когато един ден излязохме се спогледаха но нищо не казаха.
Имал съм много момичета (превеждайте си го,че съм спал с тях само за 1-2 вечери) които са страшно красиви,а тя не е нищо особено но има нещо в нея което ме кара да я искам.

ivcheto0o
05-23-2011, 16:40
Трябва да поговорите.Но не мисля че нещо ще се промени,тя не е наясно със себе си и това какво иска.Постепенно прекъсни контакт с нея и се опитвай да продължиш напред.

Isildur
05-23-2011, 17:01
Трябва да поговорите.Но не мисля че нещо ще се промени,тя не е наясно със себе си и това какво иска.Постепенно прекъсни контакт с нея и се опитвай да продължиш напред.

И аз това си мисля,защото когато нещо не и е на кеф/скарана с приятеля си,пише ми на мене,звъни ми...дори ходя понякога в тях защото и било самотно и скучно.
И след това когато всичко е ОК не се сеща за мен и аз се чувствам като мъжка курва...
ще се опитам да говора с нея.А относно това дали да говоря с нея,не мисля така...или по точно не искам
все пак бих искал да чуя още мнения.