View Full Version : Приятели......
evilGirL97
05-23-2011, 16:34
Напоследък момичетата които чувствам като истински приятелки (двечки са) ме прецакват и набутват МНОГО,.!Аз ги подкрепям давам им съвети а те от близо седмица две ме изолират.,,. :( Нямат ме за нищо напоследък.,Питам ги ще излизате ли,те не...Отивам до магазина и ги гледам как си вървят и се смеят,а на мен ми става кофти!!Не могат ли да сетят за мен?Търся грешката в мен,обвинявам се,но не мисля,че имам вина,защото винаги като ми се обадят по телефона и има някакъв проблем аз винаги съм насреща,.....Чувствам се използвана!Двете не ме отразяват каквото и да направя.,.. :shock: Преди правехме МНОООГОО глупости ЗАЕДНО,а пък като дойдат хората да се карат,натапят мен и аз обирам пешкира.,, Правят мизерията а аз събирам "овациите"!!!! :-o :-o Държат се супер гадно :( Преди като бях тъжна или ми имаше нещо винаги можех да разчитам на тях.Пък сега какво ги интересува нали те са щастливи.,Радвайте се на живота си Приятелки,ама някой ден и на вас ще ви се върне.,.. ;)
Fiction7577
05-23-2011, 16:37
Не са ти истински приятелки. Просто те използват - не им върви подир задниците, по-добре за малко да си сама отколкото с подобни същества... ще намериш по-добри. Казваш им "майната ви" и айде.. :)
sexybanichka
05-23-2011, 19:01
Точно така .. не са ти истински приятели :)
Имам една идейка ама е мааалко подла :D ама си го заслужават
отиваш при тях
ти : ще излизаме ли ?
те: амии .. да/не (каквото и да отговорят кажи : )
ти : ооо чакай чакай .. аз ще излизам с (измисли си там няква .. няква яка дето те не могат да излизат с нея или просто някоя си въображаема ..)
нз дали съм помогнала с нещо ама трябва да го направиш тоя номер :lol:
Ааа щом сте групичка от три е така. Това е на периоди. Тази седмица/месец те двете са супер близки, после ти и втората, след това третата и ти... абе тъпа работа, ама нормална! 8-) Но трябва да имаш търпение.. да си изчакаш реда. 8-)
badsector
05-23-2011, 21:57
...Преди правехме МНОООГОО глупости ЗАЕДНО...
Виж ся, то такива приятели/ки, с които да правите глупости, ще имаш много в тоя живот. Истинските приятели са тези, които са с теб в трудните ти моменти. Така че хич да не ти пука, гледай си живота, учи си и забрави за тях.
SmilezZz
05-26-2011, 13:35
НЕ са ти никакви приятели.. Престани да им угаждаш.. Дръж на своето.. Не мисля,че ти трябват приятели,които ще се сетят за тебе - само ,когато имат нужда..
Не оставяй така да те използват..
Приятели ((или по-точно познати)),с които да правиш глупости ,са много.. Истински приятел в днешно време се открива трудно..
Повярвай ми, знам какво ти е. Няма да ти казвам неща от сорта "намери си нови приятелки", защото това съвсем не е толкова лесно. Поговори с тях и ако не стане ги за*би :)
Colouring
05-26-2011, 21:20
Не са ти истински приятелки.Помисли малко за себе си.По-добре сам,отколкото в лоша компания. :wink:
SpirituallyAbused
05-28-2011, 10:31
Не са ти истински приятели щом се държат така.По-добре ги игнорирай .. не им обръщай внимание и те сами ще те потърсят и тогава ги зарежи. 8-)
ние също сме си заформили групичка, нашата обаче е от четири момичета, и ни се случва да се делим, примерно две по две да излизаме и така нататък.. но лично твоите момичета не ми се струват приятелки.. Щом те лъжат.. Но не се обвинявай.. От друга страна не може само на теб да обръщат внимание..!! Може би си мислят нещо за теб.. Погледни се, виж дали има нещо което си направила и да ги е издразнило.. :) :D
Ако не откриеш нищо, значи явно не искат да сте приятелки :(
А ако откриеш нещо, се опитай да им се извиниш..
Или се тикай повече при тях, или почни да излизаш с други хора :D
То е така.. Лицемери навсякъде.. :(