Влез

View Full Version : Въпрос за епилацията на ръце

SuNsEt
05-23-2011, 22:16
Вярно ли е че ако си направиш кола маска на ръцете после космите намаляват?
Моите не са супер много,но са дълги и вече дори и да ги изрусявам пак си е грозничко.Майка ми не ми дава да си ги махам,но аз не мога да се гледам така.
Не ми предлагайте козметик,защото в момента нямам как да отида.Кой е най-подходящия метод за първото махане на космите на ръцете?

francyzoi4ety
05-23-2011, 22:27
Ако не можеш да отидеш на козметик си вземи течна кола маска и опитай с нея,ако не искаш вече другия вариант е епилатор.

MoonLightFairy
05-23-2011, 23:35
Където и да е по тялото, ако отстраняваш косъма директно от корена след време космите оредяват!
Според мен кола маската е по-добре, защото става по бързо! :o
А иначе с епилатора малко по малко някакси болката повече ще я усещаш... :(
С времето се свиква! Аз като сe епилирам почти нищо не усещам! :D
Най добре си вземи някакви лентички от сорта на Veet или Strep!
Но в никакъв случай не си ги бръсни, защото ще стане по-зле!!! [-X

SuNsEt
05-24-2011, 05:56
А на колко време си бръснете ръцете?

ivailaspondebob
05-24-2011, 09:24
Според мен е най-добре с епилатора :-D аз се епилирам от доста време и свикнах с болката първоначално доста болеше :D :D

mynichka
05-24-2011, 09:27
Мен пък на ръцете с епилатор ми е сууупер якото, все едно масаж ми правят- но затова пък на краката ме боли. Според мен давай с кола маска- течна

musiic
05-24-2011, 15:28
Аз на ръцете си ги махам с епилатор. Първия път боли, но след 2-3 път се свиква. Лично аз си ги махам през 1-2 седмици.

marilyn
05-24-2011, 18:26
Аз първият път на ръцете си ги избръснах за да станат къси косъмчетата, иначе епилатора ми ги късаше. След това почнах вече с епилатора и ми хареса как става, защото не боли толкова колкото си представях, а и човек свиква. И моята майка казваше да не си ги махам, че щяло да изглежда много зле, но не е вярно.

Biskfitka
05-24-2011, 21:27
Колкото и да не ви се вярва на мен като ги махах с епилатор или кола маска ми излизаха много по-бързо,отколкото сега със самобръсначка ... :shock: :D

VampireLover3
05-25-2011, 05:26
Колкото и да не ви се вярва на мен като ги махах с епилатор или кола маска ми излизаха много по-бързо,отколкото сега със самобръсначка ... :shock: :D
+ аз съм за самобръсначката :D

titinkaa
05-25-2011, 05:30
Спред мен първия път е най-добре да е с кола маска,а после с епилатор.

BrokenInnocence
05-25-2011, 09:51
Както казаха преди мен - епилатор или кола маска. Бръснача не е оферта. А с епилатора по ръцете изобщо не боли толкова колкото повечето хора си мислят. Много ми е интересно на мен обаче някой като напише "Майка ми не ми дава"... Какво значи не ти дава, тя като иска да ходи с космати ръце нека си ходи, това си е твоето тяло в крайна сметка.