View Full Version : Първа среща - проблем
ibreatheblood
05-23-2011, 22:18
Кво да кажа гъзета,излизаме на първа среща с дадената мадаме и нали знаете кеф кеф..Ама изведнъж се млъква от страната и на двамата,споделете някви мнения кво да правя с тва щото е адския проблем..
Харесваме се и двамата ,ама няма как да стане работата като не можем да си говорим и зацепваме така,какво правите или сте правили при такива ситуаций.
Благодаря предварително : )
Evellexis
05-23-2011, 22:21
Ами пич , гледай да не се стига до такива работи ;п и при мен се е случвало ама в повечето случай като млъкнеме за 1-2 мин се някой се сеща нещо и се почват наново разговори ;п
примерно докато си вървите и замълчите просто се огледай около теб ( хора , магазини , ресторанти,секви неща ) и все нещо ще се досетип да кажеш или да коментираш я човек я сграда я нещо .. успех :)))
+1 мнението на човека преди мен :)
ibreatheblood
05-23-2011, 22:24
Ами пич , гледай да не се стига до такива работи ;п и при мен се е случвало ама в повечето случай като млъкнеме за 1-2 мин се някой се сеща нещо и се почват наново разговори ;п
примерно докато си вървите и замълчите просто се огледай около теб ( хора , магазини , ресторанти,секви неща ) и все нещо ще се досетип да кажеш или да коментираш я човек я сграда я нещо .. успех :)))
+1 мнението на човека преди мен :)
Some one make this guy a admin.
Some one make this guy a admin.
Ти ако сам не си се сетил за това, значи много съм те надценил.
badsector
05-23-2011, 23:27
пробвай да четеш малко.
Точно в целта :D
Championa112
05-24-2011, 10:32
И аз доста често съм попадал в тия неловки ситуаций , но просто гледай да се отпуснеш максимално да не се правиш на прекалено сериозен и да не се притесняваш, че можеш да кажеш нещо , което не и хареса... И не е лошо да почетеш малко световна литература наистина без да осъзнаеш ти помага много и колкото повече четеш толкова по умайваш в приказките си..А с едно момиче винаги има за какво да се говори.. 8)
Cleopatra2123
05-24-2011, 11:36
На мен ми се е случвало да попадам 1-2пъти в такава ситуация и ми става доста тъпо.Според мен се отпусни максмално.Огледай се около теб има толкова много магазини кафенета и квото и да е и ще се сетиш.
xinfamous
05-24-2011, 13:43
хахаха брат мисля че всички го знаем тоя гаден момент :D :D като стане така най-често издънвям няква супер простотия и я разсмивам :lol:
bbbbPleasure
05-24-2011, 15:30
Мм.. съгласна съм с мнението на Evellexis .. ;)
DesireToFire
05-24-2011, 16:04
На мен не ми се е случвало. Аз съм по-скоро другата крайност. Говоря МНОГО и за всичко. Т.е давам му думата и на него, но ако няма какво да каже, мога да обсъждам мравките, тротоарите, някакво земетресение, урок по история и всякакви подобни. На първа среща не е чак толкова важно какво точно ще кажеш. Важното е да не не се притесняваш или да мълчиш.
badsector
05-24-2011, 20:04
...Говоря МНОГО и за всичко. Т.е давам му думата и на него, но ако няма какво да каже, мога да обсъждам мравките, тротоарите, някакво земетресение, урок по история и всякакви подобни...
\:D/ Това е яко. Интересно е да се говори на някаква тема, а не просто да се лющят празни приказки.