Влез

View Full Version : Конфуций относно секса

CanisDirus
05-24-2011, 06:49
http://i.imgur.com/8T19c.jpg

Кой изпитва повече удоволствие от секса? Мъжът или жената?
Когато си пъхнеш пръста в ухото, кое се чувства по-добре - пръста, или ухото ти?
Обсъждайте така зададения философски въпрос!

sisi92
05-24-2011, 06:56
Ухото мн ясно няма логика пръста да се чувства добре :razz:

GregoryHouse
05-24-2011, 07:30
Аз получавам най-големия кеф... 8-)

Moderatorius
05-24-2011, 07:36
Винаги съм харесвала Конфуций. :D Иначе ухото.

SisiStrange
05-24-2011, 07:40
Никога не съм чела по-умно нещо. :-o

Бе и на пръста ми му е интересно, ама ухото сигурно щеше да пъшка, ако можеше.

Fiction7577
05-24-2011, 07:47
Е на ухото му става топличко всеки случай :-D

Sh@d0w
05-24-2011, 07:49
Имам една добра и една лоша новина.Първо добрата-както и да го погледнеш,доказано е,че от физиологична гледна точка оргазмът при мъжа и жената е почти идентичен,с тази разлика,че при мъжа завършва с еякулация.

Лошата е (за нас мъжете естествено ;д),че жените могат да получат няколко оргазма подред един след друг,докато при мъжете има малка пауза от да кажем с 5 до 10 минути.И след 30 годишна възраст тази способност понамалява.Освен това,понякога оргазмът при жената продължава от 20 до 60 секунди,докато при мъжа трае не повече от 10 секунди.

Така че това сравнение с пръста и ухото,не е в пълна сила,макар и да има нещо вярно.

the_man
05-24-2011, 08:09
Епа мене на пръста по-убаво ми става.. за тва като не ме сърби ухото си бъркам в носа.. или в чужди уши...или носове.. абее не подбирам мноо мноо, стига на пръста да му е хубаво..

Иначе Конфуций май не си е пукал тъпанчето, като се е чесал за 1-ви път, че да види как боли. То отстрани винаги е лесно май :D

NomNomNom
05-24-2011, 08:40
А за хората със слабо чувствителни уши (вагини) е все тая.

CanisDirus
05-24-2011, 08:59
Фригидните сами са си виновни.

bloodyF
05-24-2011, 09:15
Май на ухото му е по-приятно..
8-)

the_man
05-24-2011, 09:50
Eм ако ти е калпав пръстта и ако ръката незнае кво да прави с него, горкото ти ухо тогава... така че жените верно сте облагодетелствани от към по-голям "кеф", ама пък тоя кеф само ние (пръстите :D ) можем да ви го дадем, което пък е нашия кеф 8)

NomNomNom
05-24-2011, 09:55
Фригидните сами са си виновни.
За кое, за това че имам чувството , че ми се ръга нещо в носа , ако няма пренастройване на тиквата ми в продължение на 20 минути.
И тогава е супер слабо.
Клитора е друго нещо веч.

Все едно да кажеш , че хората с малки пишки сами са си виновни.

CanisDirus
05-24-2011, 13:36
Женското либидо и чувствителността на вагиналния канал са зависими от хормони, а размера на члена от гени. Разлика - огромна.

the_man
05-24-2011, 13:44
Женското либидо и чувствителността на вагиналния канал са зависими от хормони, а размера на члена от гени. Разлика - огромна.

Ти друсаш ли бе? Хормоните сами ли си ги контролират жените? Размера на к*ра да не би да не зависи и той от нивото на хормоните (тестостерона в частност)... :smt021

CanisDirus
05-24-2011, 13:56

Ти друсаш ли бе? Хормоните сами ли си ги контролират жените? Размера на к*ра да не би да не зависи и той от нивото на хормоните (тестостерона в частност)... :smt021

Хормоните зависят от храненто и начина ти на живот.

Не. Размера на пениса в еректирало състояние не зависи от нивото на хормоните ти. Ако имаш проблеми с хормоните няма да получиш ерекция. ;)

the_man
05-24-2011, 14:20
Значи това колко ти е пораснал члена не зависи от соматотропина и тестостерона в пубертета, ама броя на рецепторите във влагалището и по клитора зависи от хормоните, а те зависят от това какво ядеш и как живееш... ясно, я ми кажи баща ми кво да яде, да му се качи инсулина, щото е диабетик...

Nigga Please.. не се излагай

CanisDirus
05-24-2011, 14:54
Чувствителността на влагалището е в пряка зависимост от естрогена. Тестостерона и соматропина са в много малка степен отговорни за растежа, доста по-важен е хормона на растежа и инсулина примерно.
А ако ти е висок естрогена и си момиче? Ще имаш огромни цици и супер широк ханш?

Затова и се предлага хормонално лечение за ниско либидо, а колкото и тестостерон да си биеш - няма да ти порасне пишката.

the_man
05-24-2011, 15:17
Чувствителността на влагалището е в пряка зависимост от естрогена. Тестостерона и соматропина са в много малка степен отговорни за растежа, доста по-важен е хормона на растежа и инсулина примерно.
А ако ти е висок естрогена и си момиче? Ще имаш огромни цици и супер широк ханш?

Затова и се предлага хормонално лечение за ниско либидо, а колкото и тестостерон да си биеш - няма да ти порасне пишката.

Умопомрачително си тъп, Саше....

Я напиши в гугъл (щото 100% нямаш учебници край тебе) соматотропин или растежен хормон и ми кажи ква е разликата между тея 2-те. просто... просто осетей, верно нищо не търси, прав си земи напиши една физиологийка или нещо биохимия, ендокринология или като оная дебелата "докторка" каде лекува всичко с диети....

CanisDirus
05-24-2011, 15:28
Веднага щом ми покажеш изследване с пряка връзка на нивата на хормона на растежа и чувствителността на влагалището ще си напиша физиологията.
Нов виж пряка такава между SHBG и либидото е открита. Сега провери от какво зависят нивата на SHBG.

Това, което се опитвам да ти кажа, е че наслаата от секса и либидото са временни функции и се рагулират в доста кратък период от време. По твоята логика ниските хора с по-малки пишки изпитват по-малко удоволствие от секса, или?

the_man
05-24-2011, 15:45
Брато не те знам от къде си, на колко си, с кво се занимаваш и учиш ли, ама термина Гугъл сърчър точно на тебе ми мирише... Стига си се праил на отворко шото ако те видя на живо 2 думи няма да можеш да ми скалъпиш. Спри да дрънкаш глупости шото SHBG е един скапан инхибитор и транспортер (даже и транспортер не е) на няколко стероида и нищо повече... Жените не са си избрали сами да са фригидни и точка. Не могат да си опраят фригидността ако не ядат мазно, че да им скочи естрогена, не зависи от тях, както и не зависи от нас колко са ни големи чорапите. Нема ме убедиш, нема убедиш и някой друг. Не ме убеди че си и умен, напротив даже... айде и земи се пренасочи в няква област, където по те бива или ако имаш някакъв талант, незнам...

marilyn
05-24-2011, 15:49
Имам една добра и една лоша новина.Първо добрата-както и да го погледнеш,доказано е,че от физиологична гледна точка оргазмът при мъжа и жената е почти идентичен,с тази разлика,че при мъжа завършва с еякулация.

Лошата е (за нас мъжете естествено ;д),че жените могат да получат няколко оргазма подред един след друг,докато при мъжете има малка пауза от да кажем с 5 до 10 минути.И след 30 годишна възраст тази способност понамалява.Освен това,понякога оргазмът при жената продължава от 20 до 60 секунди,докато при мъжа трае не повече от 10 секунди.

Така че това сравнение с пръста и ухото,не е в пълна сила,макар и да има нещо вярно.
+че по клитора има доста повече нервни окончания отколкото по главичката на пениса.Жените можем да получаваме и няколко вида оргазъм... До човек си е,но като цяло жените получават повече удоволствие.

Съгласна! 8)

CanisDirus
05-24-2011, 15:53
Брато не те знам от къде си, на колко си, с кво се занимаваш и учиш ли, ама термина Гугъл сърчър точно на тебе ми мирише... Стига си се праил на отворко шото ако те видя на живо 2 думи няма да можеш да ми скалъпиш. Спри да дрънкаш глупости шото SHBG е един скапан инхибитор и транспортер (даже и транспортер не е) на няколко стероида и нищо повече... Жените не са си избрали сами да са фригидни и точка. Не могат да си опраят фригидността ако не ядат мазно, че да им скочи естрогена, не зависи от тях, както и не зависи от нас колко са ни големи чорапите. Нема ме убедиш, нема убедиш и някой друг. Не ме убеди че си и умен, напротив даже... айде и земи се пренасочи в няква област, където по те бива или ако имаш някакъв талант, незнам...
Това го изкарах от гугъл сърча
http://www.epigee.org/guide/pill_sex.html

Тоест ако аз ям яко рафинирана захар няма да си объркам инсулина? м?

the_man
05-24-2011, 16:12
Чакай малко, недей бърка 2-та щата, 1-во Начин на хранене и начин на живот далеч не се припокрива с пиене на хапове, които се изписват от лекар, пият се по схема и строго и индивидуално се следи ефекта им.
2-рото което е, Либидо и Фригидност са 2 различни неща. И аз доста пъти съм имал понижено либидо поради ред причини и сигурно на всички им се е случвало, но това не значи че не съм изпитвал удоволствие от секса. Все едно като не ми се яде сладко и ако хапна, да не ми хареса. Едното идва от желание, хормони, психика, стрес, кво ли не, другото са си рецептори, които се експресират в дадена степен, далеч не е толкова елементарно. Много хубаво, че четеш някаква съмнителна "специализирана" литература, но мога да ти препоръчам да изровиш ПъбМед (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/) и да си четеш на воля квото те интересува, поне ше знаеш, че е достоверно инфото... Аре стига сме спамили, че ти осрахме веселата тема. Аре, вълк...

CanisDirus
05-24-2011, 16:21
Прочети мненията на NomNomNom и ще разбереш защо й отговорих така ;)

NomNomNom
05-24-2011, 16:45
NomNomNom , като значително тъпа и необразована заслужава специални отговори ;д

Сега сериозно ..

Или Конфуций е смятал, че на ухото ( жените ) им е по-хубаво , или , че е все едно кой какво и защо бърка.

Има един друг момент тук.
Ухото и пръста са на един човек . Усещането от бъркането му доставя удоволствие като цяло , независимо какво бърка и к'де.
Ако ухото и пръста са на различни хора, то само ухото (евентуално) може да изпита удоволствие . Пръста ще е просто с ушна кал .
Идеята е , че ако мъжа и жената се слеят по някакъв начин ( душевно, чрез любовта си , както си го измислите) , всички ще са доволни от крайният резултат , ще имат удовлетворение, независимо кой бърка и кой дава да му бъркат.

DarkTemplar
05-24-2011, 17:18
Най-после един пост тук, който да си заслужава.

the_man
05-24-2011, 17:34
NomNomNom, яко го каза, Конфуций е идиот 8-)

CanisDirus
05-24-2011, 17:54
То Конфуций изобщо не го е казвал това де 8-)

the_man
05-24-2011, 17:56
Ем щото е идиот и не е успял да се сети.. Гледай ние колко го мислим вече..

BlackJ
05-24-2011, 18:22
Жените много ясно...

NomNomNom
05-24-2011, 18:59
Жените много ясно...
Много стабилна аргументация, евалата.

BlackJ
05-24-2011, 20:43
Жените много ясно...

Заяждане ли усещам? Ако имаш нещо срещу мен на ЛС , недей да спамиш.

NomNomNom
05-24-2011, 21:04
Жените много ясно...

Заяждане ли усещам? Ако имаш нещо срещу мен на ЛС , недей да спамиш.
Не бе , интересно ми е какво стои зад тази позиция.
А и със сигурност не съм единствената .