PDA

View Full Version : Какво му става?



Nickoliy
05-24-2011, 14:37
Здравейте! Никога до сега не съм писала за такива неща във форуми,но просто вече нямам приятелки с който да споделям. Започвам с това,че имам приятел от 2 години и половина както знаете първите няколко месеца в една връзка са перфектни, е при нас беше повече,но незнам изведнъж какво му стана. Започна много да ме ревнува естествено, защото му дадох повод,но поправих моята грешка от тогава се чувствам изолирана от целия свят постоянно съм си вкъщи телефона ми беше сменен заради него и сега в новата ми карта имам САМО неговия номер не излизам никъде освен с него. Та да дойда на проблема ми от 1 месец започна много да ме съмнява той започна да излиза много редовно ( а преди не го правеше) понякога стават такива неща като например ( беше ми паднала батерията на телефона за това беше изключен) или пък (телефона беше в другата стая и не го чух извинявай ) освен това попринцип винаги ми се обажда и ми казва къде ще отиде и такива работи а сега нищо не ми казва нито къде е нито с кого е. Започна да ми казва, че ще се виждаме само 3-4 пъти в седмицата което е неразбираемо като се има предвид,че преди излизахме всеки ден. Хубаво това го приех аз да немога да излизам а той да си ходи където поиска. Когато му поискам секс винаги отказва. Та въпроса ми към вас е какво подяволите му става? Иска ли да е с мен? Дали си има друга за да ми говори такива неща? Моля ви помогнете!

Sh@d0w
05-24-2011, 14:44
Момче да откажеш секс?U are kiddin' right?

Може да си е намерил някакво "развлечение",единствено ти можеш да разбереш ние няма как да отгатнем.Поговори с него,сподели му как се чувстваш и потърси отговорите от него.

А и да добавя-връзка заради която жертваш всичките си приятели и се изолираш,само защото гаджето ти страда от чувство за малоценност не струва :)

pressiana
05-24-2011, 14:48
Оставяй го това момче. Явно е пълен идиот, щом те ограничава.. не знам как е възможно да го търпиш.
Аз първо помислих, че проблемът е, че е ревнив. А то имало и друго.
Не разбирам какво си губиш времето и нервите :?

IQA
05-24-2011, 14:50
Само и единствено той самия може да ти отговори на въпросите! Ние няма как да знаем! Говори с него..кажи му това което написа тук..и да момче да откаже секс ??? Нечувано! Или има друга щом излиза без теб и се оправдава с паднала батерия и т.н. или..... само той може да ти отговори!

bbbbPleasure
05-24-2011, 15:22
Пхахах .. ти да се ограничаваш от ВСИЧКО,а той с някакви оправдания да излиза постоянно ? Не ми звучи много нормално.. Кажи му,че искаш да поговорите, и е сериозно .. Лично аз нямам нерви за лигльовци :?

ivcheto0o
05-24-2011, 16:34
На него ли какво му става ?!?! На теб какво ти става,как може да позволяваш да се държи така ? Той ходи където и с когото иска,а тебе те държи като затворник.Много възможно е наистина да има друга.Осъзнай се и го остави,ти ТРЯБВА да имаш свой живот и приятели,независимо от когото и да било.

tanch3t093
05-24-2011, 18:30
На него ли какво му става ?!?! На теб какво ти става,как може да позволяваш да се държи така ? Той ходи където и с когото иска,а тебе те държи като затворник.Много възможно е наистина да има друга.Осъзнай се и го остави,ти ТРЯБВА да имаш свой живот и приятели,независимо от когото и да било.
++ !
Много е вероятно, щом изведнъж си е променил навиците... А и също друго ми е много странно - ти имаш ли някакво мнение по въпроса ти изобщо с него говориш ли за това? Ако да какво ти казва? Чудя се и друго как така позволяваш дА те контролира толкова да не би случайно да ти е настойник? Той ти е гадже, не майка ;)

mmagdalenaa
05-24-2011, 19:07
не разбирам как позволяваш на едно момче въпреки че го обичаш да те контролира така все пак не си кукла на конци и ти имаш право да излезеш в проятели да се разсеяш от ежедневието ;\\ не разбирам защо позволяваш ...
по темата - според мен има нещо съмнително или си е намери \"отдушник\" от теб в смисъл някое момиче което не иска нищо повеше от секс примерно или вече няма никакви чувства което е по гадното

badsector
05-24-2011, 19:50
Вероятно повратната точка във връзката ви е била, когато си му дала повод за ревност. Веднъж като си изгубила доверието му, няма как да го върнеш. Действията му в случая са все едно връзката ви е приключила за него, но не иска той да предприеме раздялата.

nepowtorima
05-24-2011, 19:57
Боже.. Защо се унижаваш така. Един мъж да ти е цар на живота. Как си го позволила? Жените трябва да имат самоконтрол над действията си и никой друг да не може да ги потъпква.
/интересно въобще как си седнала на компютъра/ .. поне тва като ти дава..
Той със сигурност си има друга.. щом отказва и секс.. и се виждате толкова рядко.
АА вие заедно ли живеете? И ако не.. защо все още търпиш това?
Просто го зарежи. Не се унижавай .. По-добре да се върнеш към живота и след време да си намериш момче с което никога да не е така. На него тка или иначе няма да му пука .. ти ще си наранена, но по-добре свободна, отколкото в такова положение.
Съчувствам ти!!

onestar
05-24-2011, 21:07
И друг проблем май ще изникне тук. Вече има ли към какво да се върнеш? Не излизаш, не се запознаваш с нови хора, а приятелството ти със старите ти дружки едва ли някога ще е толкова силно... и дали въобще ще е останало нещо от него.

Трябва да се махнеш от този тип задължително, дори да се наложи да започнеш всичко отначало.

И между другото - не ти позволява да излизаш само защото той си хойка зад гърба ти и смята, че ако "излезеш от дупката си" ще постъпиш като него.
По всичко си личи че те разиграва.

GuardianAngel
05-24-2011, 21:34
Той те има за собственост,неправи това,неправи онова...а да дишаш може ли ? Даваш прекалено много,а отсреща отдавна няма никого ...освободи се от това..можеш да имаш много по пълноценна връзка...оцени себе си защото той явно не го прави...ако има проблем той не се решава като се игнорира,а като се говори за него...според мен тази връзка е свършила отдавна...за те ревнува някои и се стигне до тук че да изгубиш всичките си социални контакти ,той просто е страхливец които знае че не ти дава достатъчно и за това ревнува,а някой свестен момък може да те качи на небесата..просто продължи всичко е пред теб

TheNewReligion
05-24-2011, 22:21
Крадецът вика дръжте крадеца.
Яд ме е на теб. Губиш най-ценното- приятелите си заради някакъв дрисльо. Като скъсате, какво ще правиш? Ще си висиш у вас и ще си пилееш най-готиното време от живота? Заради някакъв дрисльо. Сменила си си номера? Заради някакъв дрисльо. Момиче, осъзнай се навреме.
Станала си робиня на някакво педалче.

Rorschach
05-25-2011, 07:45
Има два варианта:

1. Той си има друга, но ти си му "сигурна"
2. Има някакви други проблеми, които не иска да сподели с теб, а търси разсейване в излизане/пиене/друсане или там каквото прави.


Вариант 1 е много по-вероятен.

Nickoliy
05-25-2011, 12:30
Да говоря с него за това питала съм го 100 пъти дали си има друга ако е така да ми каже за да ги оставя намира. Той ми отговаря,че това са били само мои измислици.

mArMaLaDkA
05-25-2011, 12:37
Точно пък на теб ще ти признае, че си има друга. 8-)
Не мислиш ли, че е крайно време да спреш да се държиш като охлюв и вместо това да се стегнеш и да вървиш да си търсиш щастието другаде?

Josefinne
05-25-2011, 12:40
Много съмнително наистина звучи. Особено при положение, че ти отказва секс, а това е страшно показателно. Предлагам един много сериозен отговор между вас, но се приготви за раздяла за всеки случай.

Nickoliy
05-25-2011, 13:11
Много съм объркана,защото неискам да се разделям с него много го обичам неискам даже да си помислям какво ще правя ако не съм с него. Въпреки неговото държание..... :(

badsector
05-25-2011, 13:18
Не е дошъл краят на света, ще го преживееш. Дори ще е по-добре за теб да прекратиш веднъж завинаги. И си помисли върху това, което ти писах за доверието във връзката.

Josefinne
05-25-2011, 15:04
Много съм объркана,защото неискам да се разделям с него много го обичам неискам даже да си помислям какво ще правя ако не съм с него. Въпреки неговото държание..... :(

Е, така е, мила, ужасно е, но понякога не зависи от теб и твоето желание. По-добре, ако му е дошло времето, да мине по-бързо, за да си изплачеш каквото имаш и да се свършва, вместо да си губиш времето с него, да страдаш напразно.