View Full Version : G - Точката
Момичета знаете ли къде се намира вашата G - точка? А момчетата знаят ли къде е, и как да я откриват?
Evellexis
05-24-2011, 16:31
бъркаш с 2та пръста и като стигнеш някак грапава повърхност от горе е то ..:П лал
krokkrok
05-24-2011, 16:31
Изобщо не е доказано,че има такава...not to be all ''sciency'' but...Момчетата да си търсят колкото искат :lol:
Изобщо не е доказано,че има такава...not to be all ''sciency'' but...Момчетата да си търсят колкото искат :lol:
Да ти кажа, бая си заблудена! Я вземи си намери някое момченце да ти я покаже!
krokkrok
05-24-2011, 16:37
Да ти кажа, бая си заблудена! Я вземи си намери някое момченце да ти я покаже!
"Although the G-Spot has been studied since the 1940s, disagreement persists over its existence as a distinct structure, definition and location."
STFU ...момченце само на картинка ще ми я покаже...а иначе се смята че е между влагалището и уретрата и е от 2.5 до 7.6 cm навътре и нагоре... :D
krokkrok е права според мен, напоследък доста дискусии се водят и взе да се отрича тая Г-точка. Аз съм си правил експерименти с различни момичета и верно някой откачат, но немога да кажа "да, шото и набарах точката" :lol: Според мен момичетата се кефят на кучешката, точно щото там ги стимулира, но съм виждал момиче да получава много по-мощен и бурен оргазъм точно за 2-3 минути без да съм минавал дори покрай тая точка, а друг път след кучешка и точки мочки по-слаба ракия... :oops: То си е до човека, ама аз лично не мисля, че е някво вълшебно място като 2-ри клитор и т.н
Evellexis
05-24-2011, 16:39
Предлагам курсове за намиране на ДЖИ точката пишете на лично за повече информация 8-) :-P
Сещам се сега на една лекция ни обясняваха за някви glandulae accessorious които се намират точно на предната стена на влагалището и отделят.... да си го кажа мъзга :-o . Твърдяло се, че при тяхната стимулация (и съответно до т. нар. Г-оргазъм) се стига до "женска еякулация" или както си го знаем ние - Squirt 8-)
То ако я намериш веднъж, от там нататък няма да имаш проблеми! Тия дето не са го усетили все още спорят, че нямало такова нещо!
Е пожелавам ви някой ден да я намерите(и за момчетата, щото е много яко да я гледаш как ти се разтапя в ръцете :D )
Абе има или няма, кеф им е на жените там.. а ний една уюва глава и толкоз... дееба ние шо няаме точки?
Имаме, ама наща е малко трудна за намиране, и много трудна за стимулиране, трябва време, да се отпуснеш, ала бала...
Докът ти я търсят по-хубу земете се н*****е чиста работа 8-) 8-)
Имаме, ама наща е малко трудна за намиране, и много трудна за стимулиране, трябва време, да се отпуснеш, ала бала...
Ооо, братле, недавам аз там да ми бъркат.. :-|
Ооо, братле, недавам аз там да ми бъркат.. :-|
:razz: :razz: :razz: То не се бърка бре 8-) 8-) 8-)
Бе да кажа аз, че да не стават бели :shock: :shock: :shock:
Аре малко жени да се включат, имат ли си точки имат ли си тирета..
Бе да кажа аз, че да не стават бели :shock: :shock: :shock:
Аре малко жени да се включат, имат ли си точки имат ли си тирета..
Аз да ти кажа си имам запетайка..
Та по темата, при мен работата с въпросната точка се получава, но имам приятелки който след усилено търсене, просто се отказаха.На скоро четох някакво изследване на някакви си там учени, които твърдят , че точката я има при 80% от женорята, при останалите е само мираж..
Toчки-бочки. Аз нямам такъв дзвер! :D Но пък мога да си кажа за позата,понеже беше поовдигнат и тоя въппрос: doggy!!!! :grin:
Чакам си моя Колумб да ми намери Gамериката. :-D :-D
Бе има една точка там някъде вътре от горната страна... ама не винаги се хваща от първия път.
G-точката на жената е в края на думата shoppinG ;)
G точката е в дебелото черво..
спрете да търсите във половия орган 8)
G точката е в дебелото черво..
спрете да търсите във половия орган 8)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: