View Full Version : след 1 раговор
gerilovedani
05-24-2011, 22:53
Тази вечер с моето момче до къто си говорехме по телефона,аз се помайтапих
-няма ли да се жениш,и той еми няма такава ,за която да се оженя...ако знаете колко болно ми стана..и после му писах смс-да се разделим и да си намериш някоя с която ще се ожени..
Как бихте се почуствали на мое място..и да м/у нас е нямало нищо,заедно сме от година ,казах му ако си има друга да ми каже,той казва че говора глупости..
Извинявам се за грешките но се чуствам ужасно и не ми се занимава да поправям :)
GuardianAngel
05-24-2011, 22:58
Леле каква драма си направила...на кой му се мисли за сватба на тея години..и да прав е говориш глупости,всяка жена иска да е единствената...ама по добре се сдобри с приателя не създавай проблем там където просто няма такъв
Ти си се помайтапила, той е отвърнал на майтапа, и затова си го скъсала? :-o
Пък и... ти вече за женене ли мислиш, след като си се сдухала толкова от отговора му? Много време има докато станете за женене, хора, колко още връзки ще имате... глупаво да мислиш да такива сериозни неща.
А и по-добре ли ще е да ти каже "Да, мила, ще се оженя за теб" и в течение на обстоятелствата след година, две, пет се разделите (не ви го пожелавам, де) и думите останат вятър работа?
На твое място просто не бих обърнала внимание.
ForzaFelipe
05-24-2011, 23:15
Адски тъпо...тва че ходите не значи че сте бъдещи младоженци...мн се филмирате нещо...за тва трябва мнооого време мислене и любов,на 13-17 няма как да се земе тва решение да не кажа че и по големи не могат...
pressiana
05-24-2011, 23:23
A ти защо въобще му зададе този въпрос и какъв отговор очакваше да получиш ?
TheNewReligion
05-24-2011, 23:24
фейспалм
Държала си се аааааааадски тъпо.
badsector
05-24-2011, 23:27
A ти защо въобще му зададе този въпрос и какъв отговор очакваше да получиш ?
А де? :-k
SorrowEyes
05-24-2011, 23:34
Предложение за брак по телефона ли очакваше в отговор на "майтапа ти" ? :-o
По-добре му кажи, че си се пошегувала с смс-а, че да замажеш малко положението ...
pricelessxv
05-24-2011, 23:54
Смешна си.. :razz:
А мислех ,че моите теми са тъпи :-o :-o
Първо-ти си му предложила по телефона? :shock: :shock:
И щом ти си се избъзикала и той е отвърнал .Моят приятел прави така .Мисля,че за 1 година заедно трябвА да си му свикнала .Аз след всеки такъв отговор,който не ме удовлетворява ако късах с гаджетата ми ехееее :razz:
JackCarter
05-25-2011, 06:55
Стига сте я нареждали, момичето просто е поискало малко да и вдигне самочувствието гаджето и.
Вероятно нямаш никъв мерак изобщо да се омъжваш за това момче, но е хубаво да се знае, че той иска. Така ще си още по-сигурна и ще ти е в кърпа вързан :)
Стига сте я нареждали, момичето просто е поискало малко да и вдигне самочувствието гаджето и.
Вероятно нямаш никъв мерак изобщо да се омъжваш за това момче, но е хубаво да се знае, че той иска. Така ще си още по-сигурна и ще ти е в кърпа вързан :)
Браво ,Платон :-o
А и не мисля,че разговор за брак може да е толкова тъп,несериозен и за по телефона .Защо изобщо отваряте теми ,които не са за вас бе,мамка му (това е за авторката)
тва малите са си ебaли майката...
Божеее .. направила си от мухата - слон!! :lol: :lol:
Отдавна не бях срещала по - голяма простотия, която да стане повод за раздяла .. :?
Violenza
05-25-2011, 07:55
Абсолютно правилно си постъпила. Заедно сте от година (нали?), а той ще ти отговаря "ми няма такава, за която да искам да се оженя" ?! Като не иска за теб ОК, но да ти каже примерно "рано ми е още да го мисля" или нещо подобно, а не да те изкарва едва ли не негодна за съпруга.
Ма ти проста ли си? Кой нормално мислещ 20 годишен иска да се жени? :lol: :lol: :lol: Заслужаваш да бъдеш зарязана!
Rorschach
05-25-2011, 08:36
А ти момиче ли си или си жена?
Първо отговори на този въпрос, а аз после ще коментирам отговора ти. ;)
gerilovedani
05-25-2011, 09:07
Не съм му предлага АБСОЛЮТНО НИЩО!!!!!!!!!!
:( Забравих да кажа,че той снощи след смс който му пратих ми звънна от дом.и ми каза че говоря глупости и ми каза и аз да си намеря,някой с който да се оженя/а по телефона даже ми каза,че ще ме покани на сватбата,и аз абе как ще ме поканиш и той ми тъка..
Знам,че ако държи на мен няма да иска да се разделяме,поне аз мисля тъка.
Той е на 23 а аз на 19..Да вярно занимавам ви с глупави теми,но все пак да ми отг.тъка ..няма тъкава, за която да се оженя(можеше да ми го спести)
И мс за отговорите,и пак казвам БРАК НЕ СЪМ МУ ПРЕДЛАГАЛА 8-)Просто хора,който се обичат искат да са заедно,а това което той каза
го приех,че не изпитва същите чуства към мен..
Сутринта му писах смс
Мило извинявай за смс от снощи,беше ми малко криво и за това го написах.А той не отг ,че нямал пари в телефона/ :(
gerilovedani
05-25-2011, 09:08
А ти момиче ли си или си жена?
Първо отговори на този въпрос, а аз после ще коментирам отговора ти. ;)
Жена съМ :D И СОРИ ЗА ГЛУПАВАТА ТЕМА,НО СЕ ПОДРАЗНИХ
Rorschach
05-25-2011, 09:12
Една жена не би постъпила толкова детски.. ;)
Съжалявам, ама е тъжно, че си на 19 и все още се държиш като разлигавена тийнейджърка и всъщност подкрепяш думите му, че няма такава за която да се ожени. Брака не е само да сте си "заедно", а е ангажимент и обещание - нещо, което е прекалено сериозно и ти не си готова за него. Затова и не си такава, а докато не станеш жена - няма и да чуеш друго.
gerilovedani
05-25-2011, 09:18
Оф добре...
Преди малко пак му написах смс
Много си обичам моята маймунка :*:*
И пак да се извиня за снощи..
Дали ще ми прости(знам ,че не сте врачки,но какво мислите) :lol:
Иначе се бяхме разбрали да ида в събота у тях,от различни градове сме
6amanago6ko
05-25-2011, 09:38
ако момчето поне малко се самоуважава, няма дори да се занимава с тебе... никой не обича курвенски номера. най-много да те праска от време на време, щот си адски кухото парче, но нищо повече. сори, сама си се прецакала
Божеее .. направила си от мухата - слон!! :lol: :lol:
Отдавна не бях срещала по - голяма простотия, която да стане повод за раздяла .. :? +1 :(
gerilovedani
05-25-2011, 09:55
Преди малко му се обадих ,мислех че няма да ми дигне
и каза,че не ми се сърди.. :grin:
RoSKo0o0
05-25-2011, 10:16
:lol: You are one slutty crazy bitch! 8-)
pressiana
05-25-2011, 11:14
Ами, кво да говоря. Радвам се за теб, че.. тЪка си разрешила проблема. :-D
gerilovedani
05-25-2011, 11:55
Той не е разрешен,а просто не се сърди...
иначе ми е още криво,но какво да се прави,не мога да му държа сметка ,защо няма да се оженим..
TheBeliever
05-25-2011, 12:04
Той не е разрешен,а просто не се сърди...
иначе ми е още криво,но какво да се прави,не мога да му държа сметка ,защо няма да се оженим..
Ама ти обаче продължаваш с тая сватба. Спри се бе, момиче.
С излишните ти детски драматизации не само, че няма да иска да се ожени за теб, ами и нищо чудно скоро въобще да не иска да е с теб. Твърдиш, че си жена. Тогава се дръж като жена, а не като разглезена 12 годишна пикла.
Josefinne
05-25-2011, 12:09
За грешките не си извинена.
Що се отнася до ситуацията - постави се на негово място. Говорите си и той казва, че иска да се ожените утре. Дори и на майтап да отговориш, че искаш, едва ли ако утре ти цъфне с пръстена, ще кажеш 'да'. Това са глупости и ако просто си търсиш оправдание да го зарежеш, кажи така. Ако пък не - стига си се лигавила и не тормози момчето.
gerilovedani
05-25-2011, 12:28
Доообре
Няма да има сватба!
pressiana
05-25-2011, 13:23
Верно ли?
playboyche
05-25-2011, 14:01
Ти си се помайтапила, той е отвърнал на майтапа, и затова си го скъсала? :-o
а и отгоре на това с СМС :lol: :lol: типично курвенски чалъм .. момчето не ти е виновно, че гледаш мн тийнейджърски филми и си мислиш, че ще сте заедно вовеки,но това не значи,че като ти каже няма да се оженя за теб да го заебеш :(
Luscious_Heart
05-25-2011, 14:04
:razz:
С едно гадже си говорехме един път на тея теми, още докато се зарибявахме.
Аз: "Ти кога смяташ да се жениш?" (не като предложение, ест.)
Той: "Еми... като стана на 24."
Аз: "Леле, бунак, отрано ще се набуташ. :razz: :razz: :razz: "
Той: "Е, че ти кога?"
Аз: "Ми де да знам, като се осигуря стабилно, едва ли ще е по-рано от..." измърморих няква си цифра там.
Бахти детските истории.
п.п. Ако авторката се държи така моуст ъф дъ тайм, нищо чудно че не я щат за брак.
Супер тъпо си се държала
Щом това те притеснява да бяхте поговорили, а не да го зарежеш по ТЕЛЕФОНА :shock: :shock:
fUcKsMiLe
05-25-2011, 19:17
Тъпа си.
Няма к'во друго да кажа по темата.
Ти 18 имаш ли, че да мислиш за сватба? А дали той се е замислял за сватба? А дали той също не се е пошегувал?
Елементарни въпроси на които трябваше да си отговориш преди да правиш глупости...
Няма да коментирам, че да зарежеш някого със смс е най-голямата простотия, която някой може да направи!
Нормално и аз да питам приятелката ми "Има ли някой, за когото да се ожениш?" и, тя да ми отговори "Не !" ще побеснея и ще я скъсам. А тия в темата са толкова прости, че даже някои питат "Ти имаш ли 18 години, за да питаш за сватба" момичето иска приятеля и да и дигне малко самочувствието, а не му е предлагала реално. Уф, че сте простииииииииии :shock:
gerilovedani
05-25-2011, 21:36
Заключете темата,защотото тези умници ме ядосвът
за кво самочуствие говориш бе,оффффффффффф
просто няма да споря с вас!Заключете темата!
Заключете темата,защотото тези умници ме ядосвът
за кво самочуствие говориш бе,оффффффффффф
просто няма да споря с вас!Заключете темата!
Много си проста ! Аре легай
герито е толкова Ентелегентна, че и стивън хоукинг се чувства като Кондьо на награди Пулицър в сравнение с нея.
Не можем да и стигнем нивото.
и сега какво разделени ли сте? за супер тъпото нещо..лелеее
Бая се посмях на тази тема :razz: :razz: :razz: :razz:
Авторке, да споделяш личните си "проблеми" по-често с нас!
И даа поредната филмарка...кво като сте заедно да не би ще е до живот? (нИщо лично ама на нашата възраст всичко е преходно) Стъпи здраво на земята и се осъзнай навреме!
Първо какво като е на 23, това не значи , че му е време. Второ къде си тръгнала ти на 19 за брак да мислиш? WTF?!?! Ми нормално да ти каже ми няма такава за която да се женя, какво като сте от една година заедно искаш да ти се врича във вечна любов и да иска да прави бебета с теб? Булшит!!!! :razz: :razz: :razz: Я се осъзнай малко!!! Ако си искала да си вдигнеш самочуствието може би трябваше да го питаш красива ли съм, ала бала... не за коя ще се жениш. Аз познавам хора, които са заедно от 7 години и все пак си казват, че не се виждат женени един за друг ти от една година връзка и айде, да се женим... Тъпо е ,че си скъсала с него заради това. Радвайте си се един на друг, млади сте не мислете за такива глупости...предполагам, че нито ти , нито той има стабилна работа, собствено жилище......Къде си тръгнала.... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
gerilovedani
05-26-2011, 10:03
Не сме разделени !И не съм тъпа..просто ми дойде на акъла :)
Josefinne
05-26-2011, 10:15
Добре признаваме, че вече не си тъпа. :D
gerilovedani
05-26-2011, 11:07
Ееееми не съм :)
Моля заключете ...
Дали? http://prognozi.net/gifs/niki_pynchev.gif
pricelessxv
05-26-2011, 16:23
А бе ти казваш, че си се шегувала, ама нали знаеш:
Добре че е шегата, та да си кажем истината :razz:
И пак ще кажа като в предишното ми мнение.. смешна си :razz:
Аз нИ съм КрУкУдил :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дали? http://prognozi.net/gifs/niki_pynchev.gif
Хахахахааа това ме уби :D :D :D Иначе мисля,че е безсмислено да коментирам тази тема...
:( Забравих да кажа,че той снощи след смс който му пратих ми звънна от дом.и ми каза че говоря глупости и ми каза и аз да си намеря,някой с който да се оженя/а по телефона даже ми каза,че ще ме покани на сватбата,и аз абе как ще ме поканиш и той ми тъка..
Той е на 23 а аз на 19..Да вярно занимавам ви с глупави теми,но все пак да ми отг.тъка ..няма тъкава, за която да се оженя(можеше да ми го спести)
И мс за отговорите,и пак казвам БРАК НЕ СЪМ МУ ПРЕДЛАГАЛА 8-)Просто хора,който се обичат искат да са заедно,а това което той каза
Сутринта му писах смс
Мило извинявай за смс от снощи,беше ми малко криво и за това го написах.А той не отг ,че нямал пари в телефона/ :(
пише се ТАКА/ТАКАВА Научи се първо на правопис.. не мислих, че някой може да сгреши как се пише "така"...опазил ме господ :shock: :shock:
Сутринта му писах смс
пише се ТАКА/ТАКАВА Научи се първо на правопис.. не мислих, че някой може да сгреши как се пише "така"...опазил ме господ :shock: :shock:
Еми тя не е тъпа
mrazqkindergarten
05-26-2011, 20:46
Сутринта му писах смс
Еми тя не е тъпа
:razz: :lol:
roseleaf94
05-26-2011, 21:20
Добре де, защо нападате момичето??? Тя не е тъпа. Всяка жена иска да й погъделичкат самочувствието с някоя и друга мила дума. Какво да се направи като гаджето й е прекалено директен?
Не се притеснявай, ще му мине. Остави го известно време намира. Наистина малко си прекалила с реакцията си, но всеки прави грешки нали?
ПС: Единственото нещо, което адски много ме дразни е, че почти всички в този сайт са твърде груби и безцеремониялни. Какво ви пречи да сте малко по-мили????
О, Боже... Драйфа ми се от цялата тая интернет агресия и злобеене, и доказване по някакви си форуми. Пораснаха ли ви пишоците/циците като повторихте по 100 пъти, че авторката била тъпа и т.н.
Животът не е само правописни грешки и не знам си какво. Всички си имаме истории, които искаме да разкажем, разбиране, което искаме да получим и т.н. И затова не ни е нужен брилянтен правопис, а малко повече сърдечност.
По темата - мъжете казват каквото мислят. Те няма да си изопачат думите, защото ти искаш да чуеш друго. Просто свикни с това. И на мен би ми станало гадно да се изразят по такъв начин, едва ли не все едно не съм по никакъв начин специална, но това само по себе си не е повод да се сърдиш, според мен. Просто е бил директен. Разбираемо е, че си се почувствала тъпо, защото си очаквала да чуеш най-малко "Рано ми е да се женя", например, а не че няма абсолютно никоя, за която да иска да се жени 8-) (т.е. изключва те от списъка като цяло)
Ама мъжете така си говорят. Искрено, директно и без заобикалки. Едва ли се е замислил, че може да ти стане болно, а и предпочита да ти каже истината.
Рано ви е за брак като цяло.
Не намирам за кой знае колко странно желанието ти да се омъжиш рано, може би имаш някакви комплекси/несигурности в себе си и искаш да имаш сигурна и застопорена връзка, обвързване, завързване и т.н., което ме навежда на мисълта че си зависима от това да си имаш човек до себе си. Не е хубаво никак - чети Хорхе Букай, писал е доста по темата ("Трите въпроса")
А и доста често пускаш тъжни теми, така че почвам да си мисля, че имаш големи и романтични очаквания към мъжете, които не се сбъдват.. мен това ме навежда на мисълта, че болезнено искаш да си обичана, одобрявана, подкрепяна и хвалена, а на хората около теб не им е до това, не се раздават толкова, колкото искаш ти и т.н. Хората като цяло много-много не се обвързват, опитай се да ги разбираш.
Може би ти искаш прекалено много?
roseleaf94
05-26-2011, 21:49
jghgh е абсолютно прав!!!! Спокооооойно, всичко ще се оправи! :)
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU