PDA

View Full Version : За хора с опит....

itkof
05-25-2011, 17:50
Има едно момиче...от около 3 месеца я харесвам(не мога да кажа,че я обичам тъй като не я познавам достатъчно добре), но така и не се осмелявах да се запозная с нея. Снощи се запознахме,писахме си по "Skype" цяла вечер. Днес ми домъчня за нея и тъи като бях навън, чрез приятели намерих номера и. Писах и 1 смс "ко пр", тя ми отвърна "кои си ти?" и след като казах кои е, чаках отговор около 2 часа. След което се прибрах и седнах на компютъра забелязах, че ми е писала "кои ти е дал номера ми :@", казах и кои е, и се извиних ако съм сгрешил, а тя просто излезе извън линия.
Според вас как би трябвало да постъпя сега? 8-[ :-o

ZooB
05-25-2011, 17:53
кофти положение мейн , може и да не те харесва , маа се още не се отказвай , опитай да се сближите още

NeverBack
05-25-2011, 17:55
Мен не се отказвай.Аз с едно момиче се мъчих 3 месеца и накрая успях,но си струваше.

fUcKsMiLe
05-25-2011, 18:06
Никога не вземай номера на момиче от друг човек. Винаги го искай го от нея. Това да и го вземеш от друг е толкова глупаво и детско. -.-
Да сигурно сега е объркана и за това е излязла от скайп. Остави я малко, дай и свобода и не я задушавай.. как така вчера сте се запознали и ти вече и СМС-и и пишеш?! Дори да са от сорта на 'Какво правиш?', 'Как си?'. Изчакай малко и тогава пак се опитай да се свържеш с нея. Ако не те 'отрази' или ще чакаш още, ако тя случайно реши да говори с теб или продължаваш напред.

Josefinne
05-25-2011, 18:09
Изчакай да ти отговори по скайпа.

fear4o
05-25-2011, 18:10
Човек толкова голяма путка ли си, че да не можеш да я питаш за номера й? Извинявай ама тва което си направил е супер простотия.
Както и да е да не задълбаване в тва-минало свършено. Просто за следващия път ще знаеш, че това не се харесва на момичетата.

Най-доброто което можеш да направиш е да чакаш тя да ти пише и в никакъв случай да не се правиш на голям отворенгяс ако искаш да имаш шанс с нея.

CherryBell13
05-25-2011, 18:13
^права е и на мене ми се случи така ми дадоха телефона и после не спряха да ми звънят много е гадно и дразнещо. Остави я малко да се успокой и след това и се извини кажи и че просто си искал да излезете и съжаляваш може да добавиш че те е било срам да го искаш от нея така може да и мине по бързо. ;)

itkof
05-25-2011, 18:33
fear40 на 14 съм нямам почти никакъв опит, но вече ще знам...

horacio
05-25-2011, 18:34
Груба грешка
Не трябваше да искаш телефона й от друг
Правилно е реаргирала така... ама ще й мине предполагам

fear4o
05-25-2011, 18:38
fear40 на 14 съм нямам почти никакъв опит, но вече ще знам...
Споко брат ще й мине, но известно време подържай по-крехки отношения с нея. В смисъл все едно сте приятели. След като си сигурен, че повече няма да ти се сърди за това действай по план!

Iloveme
05-25-2011, 18:52
Първата ти грешка е, че си попитал друг за номера и, а не нея.Остави я малко и след време пак и пиши, извини и се и и кажи,че искаш да и се реваншираш за това.Питай я дали иска да излезете.Ако тя те е харесала няма да ти се сърди дълго,но ако не ти пише не я търси защото повече ще се ядоса. :)

asasfdf
05-25-2011, 19:34
Не слушай приятелите си, щом никой от тях не е съобразил, че е дебилно да я психираш така

Alex3nd
05-25-2011, 19:49
Не се прави така. Първо се сприятеляваш с нея ставате добри приятели, взимаш и телефона и след това я каниш, но не "аре да ходиме да пиеме кафе" тва е старо, а примерно "Искаш ли да се видим пред еди коя си пицария и да хапнем по една пица?" При момичетата всичко става с времето. Вчера си се запознал днеска смс-и пишеш.

Grommash
05-25-2011, 20:01
Кофти положение. :? Избързал си, намали малко оборотите и довърши започнатото.

ivcheto0o
05-25-2011, 20:05
Много си избързал.И както вече ти казаха голяма грешка е да вземеш номера й от друг.Пробвай да й пишеш пак след известно време,мисля че просто си я стреснал с това бързане.

itkof
05-26-2011, 01:17
Проблема е, че аз и казах, че я харесвам.Сега се чудя дали изобщо ще влезе в скайп. Днес сме на училище дали да я заговоря?

Nakadah
05-26-2011, 07:13
Та ти си на 14! Кво ти дреме че ти е сърдита? :lol: :lol:

badsector
05-26-2011, 10:15
Можеш да се опиташ да превърнеш грешката си в плюс. Наблегни на това :

...домъчня за нея...бях навън...тоест кажи й, че изведнъж ти е залипсвала, а си нямал друга възможност за комуникация с нея.

...Писах и 1 смс "ко пр"...
Това ли успя да измислиш? Следващия път се постарай повече и не използвай такива глупави съкращения. Отгоре на всичкото имаш ужасен правопис, поправи го и вместо лошо впечатление за себе си, ще създаваш добро. Има хляб в тебе, щом си постъпил мъжки и :

...се извиних...

Проблема е, че аз и казах, че я харесвам...
Напротив, така първо имаш извинение за мотива си да поискаш номера й от друг и второ ще разбереш дали тя те харесва.

...Днес сме на училище дали да я заговоря?
Изчакай я тя да го направи, ти може да й помахаш :) И в крайна сметка :

Та ти си на 14! Кво ти дреме че ти е сърдита?
а отгоре на всичкото ми се струва, че няма много смисъл да се занимаваш с нея.