View Full Version : За хора с опит....
Има едно момиче...от около 3 месеца я харесвам(не мога да кажа,че я обичам тъй като не я познавам достатъчно добре), но така и не се осмелявах да се запозная с нея. Снощи се запознахме,писахме си по "Skype" цяла вечер. Днес ми домъчня за нея и тъи като бях навън, чрез приятели намерих номера и. Писах и 1 смс "ко пр", тя ми отвърна "кои си ти?" и след като казах кои е, чаках отговор около 2 часа. След което се прибрах и седнах на компютъра забелязах, че ми е писала "кои ти е дал номера ми :@", казах и кои е, и се извиних ако съм сгрешил, а тя просто излезе извън линия.
Според вас как би трябвало да постъпя сега? 8-[ :-o
кофти положение мейн , може и да не те харесва , маа се още не се отказвай , опитай да се сближите още
NeverBack
05-25-2011, 17:55
Мен не се отказвай.Аз с едно момиче се мъчих 3 месеца и накрая успях,но си струваше.
fUcKsMiLe
05-25-2011, 18:06
Никога не вземай номера на момиче от друг човек. Винаги го искай го от нея. Това да и го вземеш от друг е толкова глупаво и детско. -.-
Да сигурно сега е объркана и за това е излязла от скайп. Остави я малко, дай и свобода и не я задушавай.. как така вчера сте се запознали и ти вече и СМС-и и пишеш?! Дори да са от сорта на 'Какво правиш?', 'Как си?'. Изчакай малко и тогава пак се опитай да се свържеш с нея. Ако не те 'отрази' или ще чакаш още, ако тя случайно реши да говори с теб или продължаваш напред.
Josefinne
05-25-2011, 18:09
Изчакай да ти отговори по скайпа.
Човек толкова голяма путка ли си, че да не можеш да я питаш за номера й? Извинявай ама тва което си направил е супер простотия.
Както и да е да не задълбаване в тва-минало свършено. Просто за следващия път ще знаеш, че това не се харесва на момичетата.
Най-доброто което можеш да направиш е да чакаш тя да ти пише и в никакъв случай да не се правиш на голям отворенгяс ако искаш да имаш шанс с нея.
CherryBell13
05-25-2011, 18:13
^права е и на мене ми се случи така ми дадоха телефона и после не спряха да ми звънят много е гадно и дразнещо. Остави я малко да се успокой и след това и се извини кажи и че просто си искал да излезете и съжаляваш може да добавиш че те е било срам да го искаш от нея така може да и мине по бързо. ;)
fear40 на 14 съм нямам почти никакъв опит, но вече ще знам...
Груба грешка
Не трябваше да искаш телефона й от друг
Правилно е реаргирала така... ама ще й мине предполагам
fear40 на 14 съм нямам почти никакъв опит, но вече ще знам...
Споко брат ще й мине, но известно време подържай по-крехки отношения с нея. В смисъл все едно сте приятели. След като си сигурен, че повече няма да ти се сърди за това действай по план!
Първата ти грешка е, че си попитал друг за номера и, а не нея.Остави я малко и след време пак и пиши, извини и се и и кажи,че искаш да и се реваншираш за това.Питай я дали иска да излезете.Ако тя те е харесала няма да ти се сърди дълго,но ако не ти пише не я търси защото повече ще се ядоса. :)
Не слушай приятелите си, щом никой от тях не е съобразил, че е дебилно да я психираш така
Не се прави така. Първо се сприятеляваш с нея ставате добри приятели, взимаш и телефона и след това я каниш, но не "аре да ходиме да пиеме кафе" тва е старо, а примерно "Искаш ли да се видим пред еди коя си пицария и да хапнем по една пица?" При момичетата всичко става с времето. Вчера си се запознал днеска смс-и пишеш.
Grommash
05-25-2011, 20:01
Кофти положение. :? Избързал си, намали малко оборотите и довърши започнатото.
ivcheto0o
05-25-2011, 20:05
Много си избързал.И както вече ти казаха голяма грешка е да вземеш номера й от друг.Пробвай да й пишеш пак след известно време,мисля че просто си я стреснал с това бързане.
Проблема е, че аз и казах, че я харесвам.Сега се чудя дали изобщо ще влезе в скайп. Днес сме на училище дали да я заговоря?
Та ти си на 14! Кво ти дреме че ти е сърдита? :lol: :lol:
badsector
05-26-2011, 10:15
Можеш да се опиташ да превърнеш грешката си в плюс. Наблегни на това :
...домъчня за нея...бях навън...тоест кажи й, че изведнъж ти е залипсвала, а си нямал друга възможност за комуникация с нея.
...Писах и 1 смс "ко пр"...
Това ли успя да измислиш? Следващия път се постарай повече и не използвай такива глупави съкращения. Отгоре на всичкото имаш ужасен правопис, поправи го и вместо лошо впечатление за себе си, ще създаваш добро. Има хляб в тебе, щом си постъпил мъжки и :
...се извиних...
Проблема е, че аз и казах, че я харесвам...
Напротив, така първо имаш извинение за мотива си да поискаш номера й от друг и второ ще разбереш дали тя те харесва.
...Днес сме на училище дали да я заговоря?
Изчакай я тя да го направи, ти може да й помахаш :) И в крайна сметка :
Та ти си на 14! Кво ти дреме че ти е сърдита?
а отгоре на всичкото ми се струва, че няма много смисъл да се занимаваш с нея.