Влез

View Full Version : моля отговорете.. ЗА МОМИЧЕТА

caikata
05-26-2011, 13:08
така.. никъде не намерих такава тема и реших да направя.. та въпросът ми е правили ли сте секс с някакъв предмет или храна.. ако да, бяхте ли девствени и с какво го правехте :-)

TheBeliever
05-26-2011, 13:14
Секс се прави с партньор. Това, за което питаш ти е самозадоволяване.
Предмети не съм ползвала. Храна - абсурд! Имам си ръце.

Vui
05-26-2011, 13:30
Имам си ръце.

:D :razz: :grin:

Да аз съм го правил с бик мак от Mc Donalds .. Много беше приятно като се разплиока :oops:
:razz: :razz: :razz:

Нищо че съм момче :-D

gandalfepi4
05-26-2011, 14:36
lol аз обаче наистина познавам една която (по свои думи) си е навирала краставици, моркови и банани.

подробности не знам но се надявам това да ти... помага

fUcKsMiLe
05-26-2011, 14:45
...EPIC тема.

...Това се нарича самозадоволяване и не, не съм.. за кво са ми предмети, като си имам ръце. Пък и както каза TheBeliever - секс се прави с партньор.

...Иначе, може да пробваш с моркови, краставици, банани, тиквички, епруветки, гланцове или някакви по-дълги и безръбести предмети... :razz: :razz:
Хахахх. Надявам се да не го направиш, де. :д

...Сега сериозно: Защо не вземеш да си намериш някое момче, да те оправи и да мирясаш. Вярвам, че ще има поооооне един-двама, които биха се навили. (И все пак - Колкото повече, толкова повече. :-| )

...А ако си девствена, по-добре не се мъчи с разни предмети.. да не питаш после дали да кажеш на ваш'те дали да ти помогнат с изваждането на някоя друга капачка. :D

Cucko0
05-26-2011, 15:06
познавам една мацка, която се беше самозадоволявала с шише ...това е супер тъпо

BlackJ
05-26-2011, 15:22
Бахти, има си ръце за тая работа и вибратори...един вибратор не е толкова скъп- има и по 20лв. Ще събираш от закуски и ще си купиш.Храната е за ядене-не за ръгане!!!

SisiStrange
05-26-2011, 15:23
познавам една мацка, която се беше самозадоволявала с шише ...това е супер тъпо
И аз знам една такава. Същата беше пробвала с молив. 8-)

Айде де, има толкова много момчета - все ще намериш някой. :wink: