Влез

View Full Version : Много ви моля отделете ми малко време :)

niq17
05-26-2011, 16:44
Здравейте, моля ви за съвет.Много харесвам момче което е с година по-малко.От начало той ме харесваше, но беше много срамежлив бяхме говорили само два пъти за по 1 минутка, всичко останало беше чрез посредници, което е адски тъпо, но той беше издигнал прграда между нас.След време забелязах, че погледите му изчезнаха и охладня към мен.Минаха повече от 4, 5 месеца , когато аз започнах живота си отначало, харесах едно момче от съседния клас (7 клас съм) и тръгнахме..усещах, че той е начин да забравя другото момче, но те си приличат старшно много на външен вид, но по характер са напълно различни...когато той разбра, че си имам гадже и, че съм полу щастлива, тогава се завърна в живота ми, започна всичко отначало, погледите, станахме си приятели..говорихме си старшно много.. той каза,че ме харесва, но харесва и някакво друго момиче..момчето с което бях се премести в друг град и не беше възможно да останем заедно, възвърнах чувствата си към преидшното момче..След като разбрах, че още ме харесва правих опити, но него продължава да го е срам , иначе малко му трбва за да сме заедно, някой от вас ще си кажат, че не уча изобщо, че съм неграмотна, но не е така през цялата годиуна поддържам отличен успех.Остава много малко до края на учебната година и аз ще кандидатствам , за това искам да действам, защото неискам да изгубя последния си шанс.. моля ви давайте всякакви съвети, как да действам .. Благодаря ви за вниманието ! :)

Escapism
05-26-2011, 17:09
Преди те харесвал, после не те харесвал, после пък харесвал и тебе, и някакво друго момиче, ти пък си харесвала друг.. агхх, голямо харесване, голямо нещо! А и си малка, колко подобни "харесвания" ти предстоят още..
И все пак ако си държиш на момчето най-добре е да му кажеш без заобикалки (и без лигавене, моля!) какво изпитваш към него. Щом по думите ти на него малко му трябва, може да имаш успех. Най-малкото той ще е наясно с чувствата ти и ако само срамежливостта го е отдръпвала от теб, лесно ще се реши на връзка. Тук обаче и рискуваш и да бъдеш отхвърлена, тъй като на мен от цялата работа ми стана ясно, че момчето не знае какво иска. Така че в крайна сметка ти решаваш дали да действаш направо или не (и тук да напомня как някой мъдрец е казал "Рискуваш ли може и да спечелиш, но не рискуваш ли можеш само да загубиш : P)
btw ако смяташ да кандидатстваш в друг град, по-добре според мен да не започваш връзка сега.. тези приказки за любовта от разстояние са глупости.. особено при вашата възраст.

iwetka
05-26-2011, 17:57
Преди те харесвал, после не те харесвал, после пък харесвал и тебе, и някакво друго момиче, ти пък си харесвала друг.. агхх, голямо харесване, голямо нещо! А и си малка, колко подобни "харесвания" ти предстоят още..
И все пак ако си държиш на момчето най-добре е да му кажеш без заобикалки (и без лигавене, моля!) какво изпитваш към него. Щом по думите ти на него малко му трябва, може да имаш успех. Най-малкото той ще е наясно с чувствата ти и ако само срамежливостта го е отдръпвала от теб, лесно ще се реши на връзка. Тук обаче и рискуваш и да бъдеш отхвърлена, тъй като на мен от цялата работа ми стана ясно, че момчето не знае какво иска. Така че в крайна сметка ти решаваш дали да действаш направо или не (и тук да напомня как някой мъдрец е казал "Рискуваш ли може и да спечелиш, но не рискуваш ли можеш само да загубиш : P)
btw ако смяташ да кандидатстваш в друг град, по-добре според мен да не започваш връзка сега.. тези приказки за любовта от разстояние са глупости.. особено при вашата възраст.

Така е !!!! Замисли се хубаво ли ще ти е , ако не рискуваш.. и после се чудиш какво е можело да стане.. ?! И няма да е последния, който си харесала.. в новото училище ще има много други готини момчета с които ще се запознаеш.. :)
Оттук нататък вече сама си решаваш какво да направиш.. :)

iwetka
05-26-2011, 18:00

Така е !!!! Замисли се хубаво ли ще ти е , ако не рискуваш.. и после се чудиш какво е можело да стане.. ?! И няма да е последния, който си харесала.. в новото училище ще има много други готини момчета с които ще се запознаеш.. :)
Оттук нататък вече сама си решаваш какво да направиш.. :)

roseleaf94
05-26-2011, 20:43
Eххх спомени... и аз бях така в 7 клас (само дето си харесвах по- голяма момче, но това е без значение). От опит ти казвам- ПРОБВАЙ СЕ!!!! Нищо не губиш. Ако те зареже, ще ти е болно за известно време, но после ще ти отмине. Не се притеснявай. Не прави просто опити, а ДЕЙСТВАЙ!

onestar
05-27-2011, 00:24
Ако ще кандидатстваш някъде другаде (като град) наистина няма смисъл да започваш връзка.
Представи си, че и двамата се влюбите и след едно чудесно лято прекарано заедно ви се наложи да се разделите?
Едва ли изгаряш от желание да се справяш с болезнена раздяла.

niq17
05-27-2011, 02:43
Ами ние сме от София и мисля, че този град ще ми донесе най-голяма възможност за реализация и не няма да кандидатствам в друг грас.Дам и аз мисля да действам, но проблемът е КАК, защото както казах е адски СРАМЕЖЛИВ.но и малко му трябва да се навие :)

roseleaf94
05-27-2011, 08:05
Бъди директна. Първоначално ще се притесняваш, но като почнеш да говориш- притеснението ще отмине. Поне при мен е така. Отиди при него и му кажи това, което чувстваш. попитай го ще направи ли нещо по въпроса или просто ще продължавате да се зяпате с влажни очи. Това е да действаш. Не може да се надяваш, че той ще разбере индиректните предложения! Момчетата са практични- те не обичат извъртанията.

badsector
05-27-2011, 08:45
Някой път, когато сте насаме, просто го прегръщаш и му пускаш език.

niq17
05-28-2011, 15:58
Благодаря ви, нещата се развиват горе долу добре..погледите са чести, усмивките също, говорим си.. и се андявам най-после да потръгне нбещо :)

thegreenzombie
05-28-2011, 16:03
за какви връзки и говорите?? тя е на 13 а той на 12 :shock: много ясно, че момчето ще е срамежливо ..... 12 :!: ОМГ..... пък чак и за чувства говори..пхахахх все 1 знае за к'во става въпрос ... просто ОМГ!! :shock: :shock:

pressiana
05-28-2011, 17:12
Абе не ви ли писна да казвате на хората, че са малки и нищо не са видели още? Малко е тъпо.

Това момче като е видяло, че не може да те има, те е поискало. Случвало ми се е доста пъти. Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук. :)

niq17
05-29-2011, 07:49
Благодаря ти, чудех се каквсе още няма някой който да оплюва възрастта ни и се появи thegreenzombie , не сте ли били малки бе хора, САМО НЯКАКВИ УПРЕЦИ, КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?

MojoJojo88
05-29-2011, 08:42
Абе не ви ли писна да казвате на хората, че са малки и нищо не са видели още? Малко е тъпо.

Това момче като е видяло, че не може да те има, те е поискало. Случвало ми се е доста пъти. Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук. :)
ХАХАХАХАХААХХАХАХА.
Момиче, а ти на колко години си, че да заявиш за едно 12 годишно дете, че е боклук? На тази възраст може да има тръпка, привличане, и детска любов, нищо друго... Божеее......

Grommash
05-29-2011, 08:51
Уау, толкова много чувства.. Каквото и да направиш, ще е правилното решение. Явно не обикваш човек с инстинските ти чувства, а и си едва 7ми клас - нормално.

Lysander
05-29-2011, 10:39
Игнорирай го просто, не е за теб такъв боклук. :)

Момичето казва, че момчето било срамежливо, ти го изкарваш някакъв рецидивист. Сигурно не е имал приятелка до сега и го е страх.

pressiana
05-29-2011, 11:10

Момичето казва, че момчето било срамежливо, ти го изкарваш някакъв рецидивист. Сигурно не е имал приятелка до сега и го е страх.

Попаднала е в типичната ситуация просто, заради която и на мен ми е малко криво в момента. 8-)
Пък и не дочетох темата, за което се извинявам. Аз разбрах, че харесвал 2 момичета едновременно и приех ТОВА за проблем, а не това, че е срамежлив. Срамът за мен не е нещо лошо и може да се оправи, но това, че харесва 2 момичета и сам не може да реши - едва ли. :)

Lysander
05-29-2011, 11:25

Попаднала е в типичната ситуация просто, заради която и на мен ми е малко криво в момента. 8-)
Пък и не дочетох темата, за което се извинявам. Аз разбрах, че харесвал 2 момичета едновременно и приех ТОВА за проблем, а не това, че е срамежлив. Срамът за мен не е нещо лошо и може да се оправи, но това, че харесва 2 момичета и сам не може да реши - едва ли. :)

Е той е 6 клас. Съмнявам се, че е на ясно с чувствата си.

thegreenzombie
05-29-2011, 15:15
Благодаря ти, чудех се каквсе още няма някой който да оплюва възрастта ни и се появи thegreenzombie , не сте ли били малки бе хора, САМО НЯКАКВИ УПРЕЦИ, КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?

ем малка си 8) сори.....

badsector
05-29-2011, 21:55
...КАКВО КАТО СМЕ МАЛКИ ?!?
Силно преувеличавате и действате неразумно, с крайности. Обикновено гледате само от своята гледна точка.

bobstara
05-29-2011, 22:31
Разбирам те напълно когато аз бях 8 клас бях влюбен в едно момиче от 10 клас и ние така единия харесва другия а другия не го харесва и сега и на края когато беше 12 клас ме покани за кавалер на бала си.И да не си с него не е кой знае какво ти си се пак 7 клас това всичкото със връзките за теб едва започва. Се пак успех ако успееш да си с него :)